KAZNA I ZA ONOGA KO DA VOZACU DA PIJE ALKOHOL...

paja1408

Buduća legenda
Poruka
34.639
bio sam neko vreme odsutan pa nisam registrovao da li je bilo tema na ovu budalastinu...dakle sigurno ste culi da se predlaze da se kaznjavaju i oni koji ucesnicima u saobracaju nude alkohol...znaci dodje vam neko na slavu i vi ga u duhu srpskog gostoprimstva ponudite picem i gost prihvati--treba da racunate da cete biti kaznjeni ako on vozi auto i u kontroli saobracaja duva i pokaze se da ima alkohola...ako prizna da je pio kod vas---bicete kaznjeni....
zanima me ima li ovo jos igde u svetu i ko smislja u opste ove budalastine..??

bio sam neko vreme odsutan pa nisam registrovao da li je bilo tema na ovu budalastinu...dakle sigurno ste culi da se predlaze da se kaznjavaju i oni koji ucesnicima u saobracaju nude alkohol...znaci dodje vam neko na slavu i vi ga u duhu srpskog gostoprimstva ponudite picem i gost prihvati--treba da racunate da cete biti kaznjeni ako on vozi auto i u kontroli saobracaja duva i pokaze se da ima alkohola...ako prizna da je pio kod vas---bicete kaznjeni....

Poznato je da firma moze da odgovara ako se nesto lose desi korisniku njenih usluga. Primer ugojite se 50 kg. (ko vas je terao da jedeta) i onda tuzite i trazite odstetu i to lepu sumu novca.

Zast nije predvidjeno da fabrika koja je proizvela tu vrstu alkohola koju je konzumirao doticni odgovara ...

upravo sam to i imao na umu kada sam procitao naslov... npr odem ja kod ujaka na slavu, on me ponudi 5, 6, deset puta a na meni je da odbijem

ako ne obijem, a na putu nazad me zaustave plavci, meni kazna a ne njemu

Glupa drzava, vazda bila

Значи...свака кућа мора имати...фрулицу,
за проверу алкохолисаности гостију...Ако си пијан...нема више... :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Наравно, влада ће основати и државну агенцију која ће ближе прописати карактеристике фрулице, и чији ће контролори вршити проверу поседовања по домаћинствима. Ето нових продуктивних радних места у држави Србији.

Наравно, влада ће основати и државну агенцију која ће ближе прописати карактеристике фрулице, и чији ће контролори вршити проверу поседовања по домаћинствима. Ето нових продуктивних радних места у држави Србији.

Ako imas neispravan pijanomer, a greska nije do tebe vec do proizvodjaca, oslobadjas se 99% od odgovornosti.

Будалаштина каква се ретко виђа.По којем правном основу би се казнило лице које је у својој кући другоме дало да пије алкохол ако давање алкохола није забрањено-кажњиво ? Друго лице које је након испијања алкохола село за волан учинило је то својом вољом,нико га није присилио да конзумира алкохол па је нејасно зашто би неко одговарао и био кажњен за поступак лица које је у стању да самостално одговара за своје поступке ?

Будалаштина каква се ретко виђа.По којем правном основу би се казнило лице које је у својој кући другоме дало да пије алкохол ако давање алкохола није забрањено-кажњиво ? Друго лице које је након испијања алкохола село за волан учинило је то својом вољом,нико га није присилио да конзумира алкохол па је нејасно зашто би неко одговарао и био кажњен за поступак лица које је у стању да самостално одговара за своје поступке ?

Свашта, па ел боље наплатити казну од једног оли од двојице за исти прекршај?:mrgreen:

А питање је....која је то граница пијанства...?
За свакога је то индивидуално....
Па сведоци смо чак и на овој теми, да појединци лупају,
као да су попили литар брље....
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Kad ne moze da se krece po krivoj liniji koju moras iscrtati u duzini minimum 15 m.

Back