gost 330596
Ističe se
- Poruka
- 2.867
... oladi malo ... te misli ... isuvise daleko ides ...
A misliš da ja to ne znam..šta misliš zašto sjedim na onom oblaku..ili kad bi se tebi tako obraćao možda mi ne bi govorila da se ohladim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... oladi malo ... te misli ... isuvise daleko ides ...

Toliko razmišljam ko se nalazi iza njene tastature da od tih silnih misli teško zaspim,toliko sam se oduševio njom kao osobom i njenim pisanjem da u početku jednostavno nisam sebe mogao da ubijedim da je stvarna..idem toliko daleko da zamišljam i djecu sa njom(e nemoj sad da te strefi
)..ne sanjam o kriminalu,ne sanjam o nasilju,sanjam o ljubavi i imam pravo na to i u životu i na forumu...p.s.sve ovo pišem zapravo onoj koja treba ovo da pročita
Ti si se ozbiljno zacopo broA idem toliko daleko da ne mogu da spavam kako treba zbog nje u zadnjih 10,15 dana,sad ćeš da crkneš od mukeToliko razmišljam ko se nalazi iza njene tastature da od tih silnih misli teško zaspim,toliko sam se oduševio njom kao osobom i njenim pisanjem da u početku jednostavno nisam sebe mogao da ubijedim da je stvarna..idem toliko daleko da zamišljam i djecu sa njom(e nemoj sad da te strefi
)..ne sanjam o kriminalu,ne sanjam o nasilju,sanjam o ljubavi i imam pravo na to i u životu i na forumu...p.s.sve ovo pišem zapravo onoj koja treba ovo da pročita
![]()

A idem toliko daleko da ne mogu da spavam kako treba zbog nje u zadnjih 10,15 dana,sad ćeš da crkneš od mukeToliko razmišljam ko se nalazi iza njene tastature da od tih silnih misli teško zaspim,toliko sam se oduševio njom kao osobom i njenim pisanjem da u početku jednostavno nisam sebe mogao da ubijedim da je stvarna..idem toliko daleko da zamišljam i djecu sa njom(e nemoj sad da te strefi
![]()
Ti si se ozbiljno zacopo bro

ne viri na forume glupaco, nemas ti tu sta da trazis![]()

, malo mira, žališ se treba ti mir
, ali nisi srećna zbog toga 
Ma ne bi ja to tako nazvao,teško je to definisati,te osjećaje..čudno je to..![]()

baš si pravi gubitnik

, ko bi ga znao kako i zašto baš tako, kako bude
, a mora biti ok ... zato, malo osmeha
glupačo jednaglupačo jedna

Jelena, idiote.