Kaži sebi........

• Začetnik teme Začetnik teme Lallo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ili pukovnik ili pokojnik. Možda je sada izraženije nego ikada, kako ja idem kroz život. A, možda baš oduvek bilo je, samo što sam to odbijala možda da shvatim, na pravi način. Pa, neka bude onda tako, ako tako već biti mora. Preuzimam taj rizik. Pa, dokle izdržim...Možda me neko na izmaku tih snaga i "uhvati". Ako ne, biće opet šta će biti. Sad nema nazad. Prekasno je za to. Odavno...

Ti si nešto posebno. Ko to ne vidi, taj te i ne zaslužuje. Nisi ni bolja ni gora od drugih, ali ima ono nešto što u tebi pleni, što u tebi "vuče" harizmu, gde god da kreneš, gde god da ideš. Ne znam što je to tako jako, ali je tako...To ti nosiš sa sobom i u sebi. U svemu šta radiš, misliš ili osećaš. Kao što mala kornjačica nosi sve sa sobom, u svom malenom oklopu, kao što pužić nosa svoju kućicu i svoj dom, kao što maleni mrav stalno nešto nosa, tamo - amo, tako i ti...I to u tebi nikada neće prestati. Čak i u tamnim danima za tebe, čak i u toj tuzi, sijalo je najdivnije..jer je sijalo čistotom. I jednom neiskvarenošću. Zbog toga neshvaćena, zbog toga, ubrljana..Neka. Moj san je miran i ja se radujem životu. Biće sve u redu. Hoće.

Back