Kaži sebi........

• Začetnik teme Začetnik teme Lallo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"I ovaj dan provodim sam da sve se složi, da u glavi sklopim sliku, i znam meni je dobro u svojoj koži. Zato i vredi; traje večno ne bledi. Nikuda ne bežim, jer u stvari znam da ponosim se tim...Verujem sebi; novi dan u opticaju je i biće kao pre. Mnogo puta rečeno, mnogo puta odbačeno, ali u stvari se čuda dese..."

ZA MENE I DRAGE FORUMASE...........
.........
Za privlačne usne:- izgovaraj nježne riječi.Za lijepe oči:- traži dobro u ljudima.

Za vitku figuru:
- podijeli hranu s onima koji je nemaju.
Za lijepu kosu:
- neka ti djeca provlače prste kroz kosu barem jednom dnevno.
Za siguran hod:
- hodaj sa uvjerenjem da nikada ne hodaš sama.
Ljudi mnogo više od stvari trebaju da se podmlađuju i obnavljaju.
Imaj na umu, da kada ti trebaju nečije ruke za pomoć naći ćeš ih na svome tijelu.
Kada ostariš, otkrićeš, da imaš dvije ruke – jedna ti služi, da pomogneš sebi; a druga da pomogneš drugima.

Ima dana kad i sama počnem gubiti volju za sve...ali baš za sve. Stisne me pa ne pušta,savija i njiše kao vjetar što čini poljskom cviječu! Zastanem i razmišljam kojim putem? Kako i na koji način dalje? Previše putokaza ali ne znam naći cestu i gubim se.
Želim se pokrenuti ali snage nema. Uzalud sve bez moje nade..No onda se trgnem i poguram ljutito pa kažem! Gledaj,okreni se...Vidjet ćeš da nije uzalud baš ništa i normalno je ponekad samo klonuti i ne znati kojim pravcem.Ali možeš si sam pomoći ako obratiš pažnju na divne ljude kojima si okružen svaki dan,koji posrću i padaju zajedno s tobom i nije im uvijek sve savršeno. Pogledaj oca i majku koji nastoje od ranog jutra trpiti mnogo toga da bi donjeli osmijeh i vrečicu s namirnicama navečer svojoj djeci! Pogledaj oboljele koji isčekuju jutro sa strepnjom dali će ga ugledati a ljubav im dalje u srcima sija...Pogledaj starce kako koračaju sa svim tim iscrtanim borama podlog života...Da...dovoljno će bii i ovo što sam nabrojala da bi se pomakli sa mrtve točke! Možemo mi još puno toga samo ne smijemo prestat tražit način koji će nas tjerati da bolje vidimo

A.

Back