- Poruka
- 61.180
14870 poena na 3DMark2001, default settings.
Zahvaljujem se Rastamann-u na pomoći u nabavci ove životinje. 8)
Zahvaljujem se Rastamann-u na pomoći u nabavci ove životinje. 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AaaaAAaaaAaaaargh!StORM48:21648 3Dmark2001se DefaultSettings
7722 3Dmark2003 DefaultSettings
Incognito:12286 3DMark2001
4639 3DMark2003
MSI FX5600-TDR 128... Ne-overklokovana, poprilicno tiha, i za te pare bolje se ne moze
A meni i onako i to previse, obzirom da sam zadnji put igrao neku igricu pre par meseci, kad sam uzeo karticu da vidim kako radi (Morrowind 3: Elder Scrolls, ide uz karticu)... I to samo par sati![]()
StORM48:Slažem se da snažnije nije potrebno. Nisam još našao način da je opteretim da počne da se guši. Ali čemu to? Isdresirali su nas da kupujemo sve jače, a da ustvari ne znamo ni zašto. Jače od FX5600/5900 ili Radeon 9600XT, definitivno nije potrebno. Bar za sada.
Incognito:StORM48:Slažem se da snažnije nije potrebno. Nisam još našao način da je opteretim da počne da se guši. Ali čemu to? Isdresirali su nas da kupujemo sve jače, a da ustvari ne znamo ni zašto. Jače od FX5600/5900 ili Radeon 9600XT, definitivno nije potrebno. Bar za sada.
Kako nije potrebno... pa kako covek da se hvali u svom selu da ima 4fps vise u svojoj omiljenoj 3D bljuvacini, hocu reci pucacini???
Zato se kod nas prodaje oprema koju ni najbogatiji ljudi na zapadu ne kupuju. Zbog naseg cuvenog komsijskog rivaliteta... A posle trazimo od istog tog zapada da nam daje finansijsku pomoc... Da bi se i dalje luksuzirali i koristili ono sto nikome nije potrenbno.
Quo vadis, Serbie!
Pa sa tim se jedino ne bih složio, da vidiš kako se na Zapadu prodaje skupa roba - ima klinaca koji u redovima čekaju da izađe ultra-mega-najnovija kartica o kojoj znaju samo iz vesti, i znaju da će biti najbrža...Incognito:Zato se kod nas prodaje oprema koju ni najbogatiji ljudi na zapadu ne kupuju.