Kavčić vs Trninić

Moram da primetim da je to prilično pichkast potez.

Ej, studenti sedam fakulteta ti ukažu tu čast i poverenje da budeš na prvoj liniji borbe, da učestvuješ u istorijskom trenutku za svoj narod, i ti odbiješ jer ti je maksimalan domet da ideš po televizijama i podkastima i prodaješ pamet.

Cvijetin pizzda.
Možda čovek misli da nije dovoljno dobar za studentsku listu. To je samokritički, a to nam pomalo i nedostaje.

Moram da primetim da je to prilično pichkast potez.

Ej, studenti ti ukažu tu čast i poverenje da budeš na prvoj liniji borbe, da učestvuješ u istorijskom trenutku za svoj narod, i ti odbiješ jer ti je maksimalan domet da ideš po televizijama i podkastima i prodaješ pamet.

Cvijetin pizzda.
Ajde i što je odbio...možda je svestan da ne bi imao kapacitet. Treba imati snage i odlučnosti da sutra izađeš na kraj s barabama, ubicama, udbom...

Nego mene je iznerviralo što je to javno u par navarat istakao, kao da želi da se pohvali što mu je ukazana čast (što je razumljivo), a ne kapira da je trebalo da ćuti jer im javnim odbijanjem na neki način ruši ugled- to je strateški pogrešno. Ali eto....ipak je možda dobro što je odbio.

Mrzelo me da gledam emisiju, ali Kavčić je iskren, poštenjačina, dok mi je ova isfolirana. Tako da sam po intuiciji na Kavčićevoj strani

Teško mi je da sebe stavim u njegovu kožu jer ja nisam javna ličnost, ne gostujem po televizijama, ali brate mili, da mi se pruži prilika, pa ne bih žalio da preuzmem na sebe bar deo tereta sa njihovih leđa.

Isto kao i Lompar. Hvali se kako ga je više fakulteta kandidovalo ali je on odbio (ne sećam koji je razlog naveo).
Ali Lompar je folirant i kalkulant pa i nije neka šteta.

Teško mi je da sebe stavim u njegovu kožu jer ja nisam javna ličnost, ne gostujem po televizijama, ali brate mili, da mi se pruži prilika, pa ne bih žalio da preuzmem na sebe bar deo tereta sa njihovih leđa.
Polako. Ni sa Koštunicinom kandidaturom 2000. nije išlo kao po ulju.
Ubeđivali ga. On se nećkao. Išao u Belanovicu, meditirao. Pa na kraju prelomio.

Кавчић није кандидат“

Александар Кавчић према сазнањима „Времена“ није (више) кандидат за студентску листу, али за остале кандидате је потврђено да јесу. Они су, ипак, само кандидати за кандидате, јер студентски одабир функционише тако што сваки факултет предлаже четири кандидата. Уколико се касније не усагласе и не прођу први кандидати, факултети имају и резервне.

Као кандидати за студентску листу помињу се још и Владан Ђокић, Дејан Бодирога, јавна тужитељка Јасмина Пауновић, адвокат Родољуб Шабић, глумац Тихомир Станић, еколошки активиста Златко Кокановић, глумица Јелена Ступљанин, који су наводно прихватили студентски позив. Листа ће бити коначна тек кад се избори распишу.“ http://www.nspm.rs/hronika/vreme-koja-se-sve-imena-nalaze-na-studentskoj-listi.html

Back