Koliko bi kostalo 7 noci u Kavali, put, smestaj, hrana i provod ?
Kao što rekoh, mi smo našli apartman za 50-ak evra dnevno ali rezervisali smo negde u martu još i bili smo malo uzbrdo. Znamo jer smo hteli da produžimo eventualno da taj isti apartman je ovih dana oko 80€. Znači računajte oko 60-ak evra da se može naći apartman za dve-3 osobe realno a da niste Bogu iza leđa ako se ranije rezerviše.
Putarina od Bg do Pirota je oko 15€ mislim i toliko nazad , bugarska vinjeta 8€ za 7 dana i 5,5 vikend znači 12,5 nas je izašlo komplet povratno, u Grčkoj jedna od 1,90 mislim.
Gorivo (benzin) u Bugarskoj je 1,32 € i preporučujem da se tu tankuje i, u Grčkoj u tom delu oko 1,86€ uglavnom
Cene hrane u marketima tipa Lidl nisu nešto mnogo različite nažalost, pa ako se hranite kuvajući možete bukvalno kao u Srbiji imati računicu. Piva u prodavnici su pakovanje mitosa 0,33 4kom je bilo oko 3,5 €, slično nešto za radler. Vina su od 3-10 evra u zavisnosti od kvaliteta.
Ako se hranite restoranski, cene su nešto niže nego u većem delu Grčke. Može se večerati sa pićem i glavnim jelom za ko 15€ po ćoveku ako mu je to dosta.
Mi naručujemo i saganaki i salatu barem jednu, dezert obično bude na račun kuće i računi su nam oko 40€ u proseku bili
U kafićima je standard točeno veliko 5€, malo 3€, gazirani sokovi 2,5-3€, uzo/cpuro od 5,5 za 0,2dl do 8(to je nekoliko čašica kombinovano sa ledom)....
Probaj na osnovu ovoga da izračunaš.