Kava

• Začetnik teme Začetnik teme fjaka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Napolju pada snijeg, tako rijetka pojava mora da se dozivi punim plucima...
Mogla bi biti napisana na romantici ...
Kafa ispred mene preko puta prozor ko ekran i pada snijeg plasa slazuci se u blage prevoje svega sto pokriva...
Bljestavo bijelo sve je...
Srcem taj catoban napitak i uzivam...:grudvanje:

Poslednja izmena:
ide uz cakulu ili ti trac, na taste, uz cigaru, popodne, ujutro...gorka, sladja, tanja...
Koliko kave pijete dnevno, jel gustate u tim salicama kave ili ih ispijate ko vodu...kad najradje popijete kavu?

Vucem je svuda sa sobom, po stanu, po skoli, po plazi...ljutim se na mamu kad mi prospe pola solje jer ono sto je za nju poluprazno za mene je polupuno...a najvise volem onu jutarnju koju spremim pre nego sto se setim da sam budna. Nje se ne bih odrekla ni u vanrednom stanju.

Obožavam kafu. U stanju sam da popijem do 8 šoljica na dan i to onih od 2 decilitra, i to mi se baš često događa.
Mogu da popijem kafu i dem da spavam.

ide uz cakulu ili ti trac, na taste, uz cigaru, popodne, ujutro...gorka, sladja, tanja...
Koliko kave pijete dnevno, jel gustate u tim salicama kave ili ih ispijate ko vodu...kad najradje popijete kavu?
Само један дууууугачки нес ујутру, сладак, са доста млека, али јак!
После подне евентуално једну благу турску.

Увек пијем сама кафу, осим кад седнем у кафић с друштвом...мада и тад, рађе попијем нешто алкохолно или безалкохолно.

Back