V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.665
oni nisu imsvoje opstine u Posavini. To im je prazna prica, svuda su bili ili manjina ili vrlo mala vecina i izmesani![]()
Bilo ih je 140 000 od Dervente do Brckog..sada ih nema
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oni nisu imsvoje opstine u Posavini. To im je prazna prica, svuda su bili ili manjina ili vrlo mala vecina i izmesani![]()

Rekao sam za Zepce da ste tamo vecina, ali vidjet cemo aBd jos koliko dugo..sjevernije od Ivana samo ste sigurni u Usori i Dobreticima u narednih 20 godina jer koliko god tamo da curi..tamo je skoro 100% Hrvata nesto malo Bosnjaka tako da jel vas bilo 4000 ili 1500 u Usori bice vas opet blizu 100% u Dobreticima ste mislim 100% tako da ono rodjenih 1 a umrlih 10 u Dobreticima opet ce biti vas 100 %
Kakav je odnos u Mostaru?
Kako stojite u Odzaku? tu sigurno vec ima curenja u Hrvatsku?
- - - - - - - - - -
Ima li curenja Hrvata u Zepcu?
Njih je znacajno vise jer su Mostarci cudna sorta ljudi pljuju sami po sebi i mrze sve sto je njihovo tako da sele iz Mostara, a Kroati sa sjevera gledaju u Mostar kao u Eldorado i sele dole tako da su oni sada dole 56 naprema 42 koliko znam, nazalost po nas

U Odžaku odlično,sva djeca uče po hrvatskom programu
U Žepču nevjerovatno dobro u prve razrede osnovne škole 2012/13 godine upisano 110 djece po hrvatskom programu i samo 40 po bošnjačkom
Pocinjem da sumnjam da curite iz Odzaka. 
Njih je znacajno vise jer su Mostarci cudna sorta ljudi pljuju sami po sebi i mrze sve sto je njihovo tako da sele iz Mostara, a Kroati sa sjevera gledaju u Mostar kao u Eldorado i sele dole tako da su oni sada dole 56 naprema 42 koliko znam, nazalost po nas
Koja su ovo prepucavanja, kalkulacije, borbe za svaki procenat. BIH zaista nema buducnost sa ovakvim ljudima....

Najbolji pokazatelji su lokalni izbori.svatko ide svome toru
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j...qiec341IA&sig2=KU6FiYar82CQgLftZlSs6g&cad=rja
U Odžaku odlično,sva djeca uče po hrvatskom programu
U Žepču nevjerovatno dobro u prve razrede osnovne škole 2012/13 godine upisano 110 djece po hrvatskom programu i samo 40 po bošnjačkom

Dobrol jutro Kolumbo![]()
Mislim da vas karaju i za Odzak, ne verujem da su svi glasovi ljudi koji zaista zive tamoLazes samo u dvije skole u Zeljeznom polju i Begovom hanu sa 100% bosnjackom populacijom je upisano preko 100 djece ove godine, gdje je Golubinja, osnovna u Ozimicama plus grad Zepce gdje su Bosnjaci vecina

Gledam danas Alijinog sina kako drzi neki govor na proslavi, totalni fanatik, grize usnice, govori o pobedi islama, kako muslimana ima 4 puta vise na svetu nego pre 10 godina. Lud covek![]()
Da ali vi imate prazne teritorije koje su napustili Hrvati i Srbi Imate onaj prsten Sarajevo ,Tuzla,Zenica gde ste skoro 100 % ..Ali vi zelite i Mostar jer ima orijentalnih gradjevina i po vama treba da vam pripadne . Hrvati kad god su imali priliku pokusali su da isteraju Srbe tako da ne bih trebalo da ih branim ali nekako i oni trebaju imati svoj deo.

Znaci, u prevodu, ima sanse za Herceg-Bosnu?
- - - - - - - - - -
Kakve veze ima da li deca uce na hrvatskom sa postavljenim pitanjem?Pocinjem da sumnjam da curite iz Odzaka.
![]()
Bosanski lonac, sta ces. Sve po nacionalnom i verskom kljucu, opsednuti su time. Tri etnosa koja se bore za zivotni prostor do ludila, iako tako ne mora. Zar ne mogu malo da se opuste i iskuliraju?
nerealnoBilo ih je 140 000 od Dervente do Brckog..sada ih nema
ne mogunerealno
ne mozemo, zapravo
Cuti, Bakir je umeren u odnosu na caleta. Kad se samo setim Alije sa islamskim deklaracijama, "ostavljanje Bosne u amanet Turcima", "zrtvovanjem mira zarad unitarne Bosne".... lud covek.
Ok, ni mi nismo bas "cool", daleko od toga. Ali oni su nas zajebali skroz.Pogledaj komentare u zadnjih nekoliko postova.

Toplo preporucujem druze da procitas, u Islamskoj deklaraciji se ni jednom rijecju ne pominje Bosna vjeruj mi, ako ne vjerujes procitaj, a to sto govoris je iz njegovih govora raznoraznih