Katolici u BIH nestaju, granica se pomera prema Neretvi

Rekao sam za Zepce da ste tamo vecina, ali vidjet cemo aBd jos koliko dugo..sjevernije od Ivana samo ste sigurni u Usori i Dobreticima u narednih 20 godina jer koliko god tamo da curi..tamo je skoro 100% Hrvata nesto malo Bosnjaka tako da jel vas bilo 4000 ili 1500 u Usori bice vas opet blizu 100% u Dobreticima ste mislim 100% tako da ono rodjenih 1 a umrlih 10 u Dobreticima opet ce biti vas 100 %

Rekao sam za Zepce da ste tamo vecina, ali vidjet cemo aBd jos koliko dugo..sjevernije od Ivana samo ste sigurni u Usori i Dobreticima u narednih 20 godina jer koliko god tamo da curi..tamo je skoro 100% Hrvata nesto malo Bosnjaka tako da jel vas bilo 4000 ili 1500 u Usori bice vas opet blizu 100% u Dobreticima ste mislim 100% tako da ono rodjenih 1 a umrlih 10 u Dobreticima opet ce biti vas 100 %

Kakav je odnos u Mostaru?

Njih je znacajno vise jer su Mostarci cudna sorta ljudi pljuju sami po sebi i mrze sve sto je njihovo tako da sele iz Mostara, a Kroati sa sjevera gledaju u Mostar kao u Eldorado i sele dole tako da su oni sada dole 56 naprema 42 koliko znam, nazalost po nas

Znaci, u prevodu, ima sanse za Herceg-Bosnu? :)

- - - - - - - - - -

U Odžaku odlično,sva djeca uče po hrvatskom programu

U Žepču nevjerovatno dobro u prve razrede osnovne škole 2012/13 godine upisano 110 djece po hrvatskom programu i samo 40 po bošnjačkom

Kakve veze ima da li deca uce na hrvatskom sa postavljenim pitanjem? :mrgreen: Pocinjem da sumnjam da curite iz Odzaka. :)

Njih je znacajno vise jer su Mostarci cudna sorta ljudi pljuju sami po sebi i mrze sve sto je njihovo tako da sele iz Mostara, a Kroati sa sjevera gledaju u Mostar kao u Eldorado i sele dole tako da su oni sada dole 56 naprema 42 koliko znam, nazalost po nas

Koja su ovo prepucavanja, kalkulacije, borbe za svaki procenat. BIH zaista nema buducnost sa ovakvim ljudima....

U Odžaku odlično,sva djeca uče po hrvatskom programu

U Žepču nevjerovatno dobro u prve razrede osnovne škole 2012/13 godine upisano 110 djece po hrvatskom programu i samo 40 po bošnjačkom

Lazes samo u dvije skole u Zeljeznom polju i Begovom hanu sa 100% bosnjackom populacijom je upisano preko 100 djece ove godine, gdje je Golubinja, osnovna u Ozimicama plus grad Zepce gdje su Bosnjaci vecina

Da ali vi imate prazne teritorije koje su napustili Hrvati i Srbi Imate onaj prsten Sarajevo ,Tuzla,Zenica gde ste skoro 100 % ..Ali vi zelite i Mostar jer ima orijentalnih gradjevina i po vama treba da vam pripadne . Hrvati kad god su imali priliku pokusali su da isteraju Srbe tako da ne bih trebalo da ih branim ali nekako i oni trebaju imati svoj deo.

Gledam danas Alijinog sina kako drzi neki govor na proslavi, totalni fanatik, grize usnice, govori o pobedi islama, kako muslimana ima 4 puta vise na svetu nego pre 10 godina. Lud covek :)

Cuti, Bakir je umeren u odnosu na caleta. Kad se samo setim Alije sa islamskim deklaracijama, "ostavljanje Bosne u amanet Turcima", "zrtvovanjem mira zarad unitarne Bosne".... lud covek.

Da ali vi imate prazne teritorije koje su napustili Hrvati i Srbi Imate onaj prsten Sarajevo ,Tuzla,Zenica gde ste skoro 100 % ..Ali vi zelite i Mostar jer ima orijentalnih gradjevina i po vama treba da vam pripadne . Hrvati kad god su imali priliku pokusali su da isteraju Srbe tako da ne bih trebalo da ih branim ali nekako i oni trebaju imati svoj deo.

Ma Hrvati su u globalu dobili mnogo vise nego sto po pravdi moze da im pripada :)

Znaci, u prevodu, ima sanse za Herceg-Bosnu? :)

- - - - - - - - - -

Kakve veze ima da li deca uce na hrvatskom sa postavljenim pitanjem? :mrgreen: Pocinjem da sumnjam da curite iz Odzaka. :)

Ima sanse jer mi nemamo one metode koje si spominjao jer da imamo ne bi imali sansu za HB, ovako imaju od Neretve u Mostaru do Neuma i na drugu stranu do Duvna..ma pustite se vi Odzaka, poslije rata vas je bilo 90 % u Odzaku zato i jest plan na hrvatskom, sada su Kroati klimavi u Odzaku znaci da cure

Bilo ih je 140 000 od Dervente do Brckog..sada ih nema

Da ti pomognem:
Nema 14 000 Hrvata iz Bosanskog Broda
22 000 Hrvata iz Dervente
14 700 iz Bosanskog Šamca,ali su Hrvati dobili 7000 u novostvorenoj općini Domaljevac
nema više u Modriči 7 000 Hrvata.

Ostalo je u distrihtu Brčko 22 000 kojima je jednako kao i Srbima i Bošnjacima
ostalo je u Orašju 21 000
i Odžaku 16 000.

Da sumiramo,nema više 22000 iz Dervente,7 000 iz Šamca,7 000 iz Modriče ,14 000 iz Broda.
Sveukupno nema 70 000 Hrvata posavljaka. 66 000 ima mogućnosti da se vrati bez problema.

Cuti, Bakir je umeren u odnosu na caleta. Kad se samo setim Alije sa islamskim deklaracijama, "ostavljanje Bosne u amanet Turcima", "zrtvovanjem mira zarad unitarne Bosne".... lud covek.

Toplo preporucujem druze da procitas, u Islamskoj deklaraciji se ni jednom rijecju ne pominje Bosna vjeruj mi, ako ne vjerujes procitaj, a to sto govoris je iz njegovih govora raznoraznih

Ok, ni mi nismo bas "cool", daleko od toga. Ali oni su nas zajebali skroz.:D Pogledaj komentare u zadnjih nekoliko postova.

Tko ste vi, a ko smo mi Njofra? :)

- - - - - - - - - -

Toplo preporucujem druze da procitas, u Islamskoj deklaraciji se ni jednom rijecju ne pominje Bosna vjeruj mi, ako ne vjerujes procitaj, a to sto govoris je iz njegovih govora raznoraznih

pominje li se islamski svet (Islamic World). Pa to je jos gore :)
znam da covek prica o nekompatibilnosti muslimana sa uredjenjem drustva po modernim merilima

Back