електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek sad vidim sta on racuna haha. Inace u pravu je nije da nije, puno je Hrvata polozilo zivote. Ali daleko vise u domobranima i ustasama.
Tek sad vidim sta on racuna haha. Inace u pravu je nije da nije, puno je Hrvata polozilo zivote. Ali daleko vise u domobranima i ustasama.

Više nego Srba u vojsci. A odgovor se tiče kad mi se Srbi izd..rkavao kak su oni velki hrabri borci. I o tom još četnici pričaju.
U RH je poginulo više Hrvata partizana nego Srba partizana. Ukupno naravno nije, zato kaj su nam Bosanci i Hercegovci bili ustaše, a i ima vas duplo više nego nas yebiga.
A o fašističkim jedinicama da ne govorim.. pa klinci od 20 godina su poslani u Staljingard u pakao na zemlji na -20 i poginuli su svi, ne znam koliko ih je bilo, možda 5000.
Švabama smo bili najjači borci pa sami to vele (Horstenau).
Dakle u kojim god jedinicama smo se borili, borili smo se na najjače.
I onda mi dođu četnici iz Srbije i i drže predavanja o junaštvu. Mila majko ni antifašizma ni borbe ni junaštva, samo priča i promjena kapa.
Da vam nije bilo hrabrih Srba iz NDH, pital bi vas....
Zato valjda ti Srbijanci i jesu tak glasni, kad ih svaki rat mimoiđe...Balkan Expres divizija
Naravno, nemam iluzija da će brojne budala ovog foruma pogrešno shvatiti ovaj post, kao veličanje fašizma (riječ je samo o vojnicima, bez predznaka), ali na to sam već naviknut ovdje.![]()
bio sluga kod familije od moje žene.Više nego Srba u vojsci. A odgovor se tiče kad mi se Srbi izd..rkavao kak su oni velki hrabri borci. I o tom još četnici pričaju.
U RH je poginulo više Hrvata partizana nego Srba partizana. Ukupno naravno nije, zato kaj su nam Bosanci i Hercegovci bili ustaše, a i ima vas duplo više nego nas yebiga.
A o fašističkim jedinicama da ne govorim.. pa klinci od 20 godina su poslani u Staljingard u pakao na zemlji na -20 i poginuli su svi, ne znam koliko ih je bilo, možda 5000.
I onda mi dođu četnici iz Srbije i i drže predavanja o junaštvu. Mila majko ni antifašizma ni borbe ni junaštva, samo priča i promjena kapa.
Zato valjda ti Srbijanci i jesu tak glasni, kad ih svaki rat mimoiđe...Balkan Expres divizija
Naravno, nemam iluzija da će brojne budala ovog foruma pogrešno shvatiti ovaj post, kao veličanje fašizma (riječ je samo o vojnicima, bez predznaka), ali na to sam već naviknut ovdje.![]()
Do 44. samo su Dalmatinci u većem broju bili u partizanima... bilo je naravno pojedinačnih slučajeva... čak je i jedan Hrvat iz Kiseljaka bio u partizanimabio sluga kod familije od moje žene.
P.S.
Malo pripazi na riječnik da neko od "budala sa foruma" ne bi brisao postove i kažnjavao...![]()

Daj podatke,o broju poginulih hrvata sa podrucja Hrvatske,mislim na partizane...i sta radi onda moj predak,koji je poginuo,nit je Hrvat,nit je odrastao u Hrvatskoj,da li i njega racunate u Hrvate,poginule kao antifasiste?Više nego Srba u vojsci. A odgovor se tiče kad mi se Srbi izd..rkavao kak su oni velki hrabri borci. I o tom još četnici pričaju.
Nijedan rat nas nije mimoisao!(WWI pogotovo). O balkanskim ratovima i ustancima da ne pricamo....
Ma zna se već ko ulazi u budale, nemaš brige
A ne bi bilo prvi put da me baniraju i brišu. Kako ono reče "širenje neistine o srpskom narodu".![]()
Daj podatke,o broju poginulih hrvata sa podrucja Hrvatske,mislim na partizane...i sta radi onda moj predak,koji je poginuo,nit je Hrvat,nit je odrastao u Hrvatskoj,da li i njega racunate u Hrvate,poginule kao antifasiste?
Velis bio Balkan Expres?
Jel ti to mene zajebavaš? Odi na temu istorija pa se tamo zayebavaj sa ostalom ekipom sa postavljanjem kojekakvih dokumenata. Možeš mi vjerovat ili ne vjerovat, ebe mi se, al prije nego počneš nešto sr.at pažljivo pročitaj pa onda ispravljaj.
To što se tvoj predak došao u NDH boriti u partizane je za svaku pohvalu, ali ovdje odgovor ide četnicima koji su Srbiji imali 90 % pristalica u WW2. U suprotnom vas ne bi raspali Bugari čuvali 44, nego Švabe pod punom vojnom opremom.
Koliko je vas procentualno poginulo u partizanima,u jedinicama sa podrucja Hrvatske,i koliko je poginulo Srba sa podrucja Hrvatske u partizanima?i naravno procenat Srba u tom periodu u Hrvatskoj?.moze?
Raspali nas Bugari cuvali,da bi sad se vi dicili vasim antifasizmom,pri tom moj rodjak nit Hrvat,nit rodjen u Hrvatskoj,postade izgleda hrvatski junosa.
alal vam vera.
Pricati o Srbiji u vreme Ii,svetskog rata,a pri tom sam biti iz Hrvatske i Hrvat jos uz to...je pateticno.
Gle ako te zanima reći ću ti, al ak si ped..er pa ćeš me stalno drk...at sa dokazima onda odyebi. Sve ih sam možeš nać.
Hrvata je poginulo cca. 52%, Srba cca 43 % sa prostora današnje RH. Naravno ukupno je Srba puno više zbog velikog doprinosa u Bosni, gdje se Hrvati nisu nešto potrgali u partizanskim jedinicama (ebi ga to je tamošnjim Rvatima tada bila Rvacka i nikad više)
- - - - - - - - - -
Ni približno kao obrnuto
Jel ti to mene zajebavaš? Odi na temu istorija pa se tamo zayebavaj sa ostalom ekipom sa postavljanjem kojekakvih dokumenata. Možeš mi vjerovat ili ne vjerovat, ebe mi se, al prije nego počneš nešto sr.at pažljivo pročitaj pa onda ispravljaj.
To što se tvoj predak došao u NDH boriti u partizane je za svaku pohvalu, ali ovdje odgovor ide četnicima koji su Srbiji imali 90 % pristalica u WW2. U suprotnom vas ne bi raspali Bugari čuvali 44, nego Švabe pod punom vojnom opremom.
Esi tenkre. Pa nije poanta ko je veći antifašista jer su naše jedinice bile toliko okrutne i počinile tolike civilne zločine da tu priče nema.
Cijela priča se svodi na na broj poginulih vojnika u borbama, kao demantiranje četničkih isprdaka koji pričaju o junaštvu.
Srbi su dali više partizana i veći su antifašisti, ali na to je utjecalo dosta faktora, tretirani su nižom rasom od nacista u startu, spašavali su goli život i tako....
Više nego Srba u vojsci. A odgovor se tiče kad mi se Srbi izd..rkavao kak su oni velki hrabri borci. I o tom još četnici pričaju.
to su priče za malu djecu... kakvi partizani i njihova snaga... nekoliko hiljada slabo naoruženih gerilaca... bježali pred Njemcima, a često i pred ustašama, ostavljali srpski narod nezaštićen, a na krv i nož samo protiv četnika... a i četnici još gore... samo su više štitili srpski narod generalno... mada i tu ima svega i svačega...
Gle ako te zanima reći ću ti, al ak si ped..er pa ćeš me stalno drk...at sa dokazima onda odyebi. Sve ih sam možeš nać.
Hrvata je poginulo cca. 52%, Srba cca 43 % sa prostora današnje RH. Naravno ukupno je Srba puno više zbog velikog doprinosa u Bosni, gdje se Hrvati nisu nešto potrgali u partizanskim jedinicama (ebi ga to je tamošnjim Rvatima tada bila Rvacka i nikad više)
- - - - - - - - - -
Ni približno kao obrnuto
Prvo, Hrvata pod Staljingradom je bilo oko 3000, jedna pukovnija i to u sastavu 100. pesadijske divizije Vermahta, o njihovom junastvu zasebno se malo zna osim ako cemo verovati novohratskim bajkama. Takvi kao ti, kao dice se antifasistima ali i herojstvom Hrvata u fasistima. Ipak Hrvat mio ma koje ideje bio. Uglavnom, gotovo da su zbrisani u celosti.
Drugo, pojma nemas o partizanima iz Srbije koji su inace i prvi digli ustanak, sa Crnogorcima zajedno i osnovali prvih pet proleterskih brigada i prosli ceo ratni put i najveca iskusenja i okrsaje, dok su jos mnogi Hrvati ladili jaja na Jadranu i vagali gde ce, sve dok Italija nije pukla. Uostalom zasto delis Srbijance od Srba precana? Devedesetih su bili jedno isto a kada se vracas u 1941 kao nisu je li?
Cetnici su uglavnom bezveznjaci ali ti ne znas recimo da je sestocifren broj Srba, kraljevih vojnika zavrsio u nemackom zarobljenistvu 1941 odakle se nikada nisu vratili. Dakle Srbi u startu dsetkovani ali ih svejedno bude dovoljno da iznesu 2/3 partizanske borbe, narocito u ljudstvu i poginulima
Do kapitulacije Italije moguće si bile uglavnom diverzantske akcije, svaka ozbiljna ofanziva vodila je u poraz. Švabe i ustaše su bili vrlo ozbiuljna, organizirana i motivirana vojska. I luđaci totalni. Sa većim prilivom Hrvata, ali i četnika i domobrana kasnije bile su te žestoke borbe.
1944. u Hrvatskoj je bila strašna. Ustraše i partizani su se borili posvuda i to krvavo. I 45 također. pa ustaše poduzimaju ozbiljne akcije još u ožujku 45. Pa nije to zayebancija bila. Ebiga ne moramo Ravnu goru da bi 3 mjeseca rata pretvorili u 3 godine. Tu je 3 godine stvarno i bilo.
Prvo, Hrvata pod Staljingradom je bilo oko 3000, jedna pukovnija i to u sastavu 100. pesadijske divizije Vermahta, o njihovom junastvu zasebno se malo zna osim ako cemo verovati novohratskim bajkama. Takvi kao ti, kao dice se antifasistima ali i herojstvom Hrvata u fasistima. Ipak Hrvat mio ma koje ideje bio. Uglavnom, gotovo da su zbrisani u celosti.
Drugo, pojma nemas o partizanima iz Srbije koji su inace i prvi digli ustanak, sa Crnogorcima zajedno i osnovali prvih pet proleterskih brigada i prosli ceo ratni put i najveca iskusenja i okrsaje, dok su jos mnogi Hrvati ladili jaja na Jadranu i vagali gde ce, sve dok Italija nije pukla. Uostalom zasto delis Srbijance od Srba precana? Devedesetih su bili jedno isto a kada se vracas u 1941 kao nisu je li?
Cetnici su uglavnom bezveznjaci ali ti ne znas recimo da je sestocifren broj Srba, kraljevih vojnika zavrsio u nemackom zarobljenistvu 1941 odakle se nikada nisu vratili. Dakle Srbi u startu dsetkovani ali ih svejedno bude dovoljno da iznesu 2/3 partizanske borbe, narocito u ljudstvu i poginulima
Prijavljen si za sirenje istorijskih neistina o WWII i ucescu Hrvata u istom!Salu na stranu, prika.... pogledaj istini u oci, Hrvati su tokom WWII dali najveci dorinos ustaskim i domobranskim formacijama. Zasto bi koji moj isli u partizane da rizikuju zivot, kad su mogli da kolju u crnim kosuljama, cuvaju logore, dobijaju sve sto im treba od Nemaca i slicno. Da nisu mozda principi u pitanju? Moral? Nemoj me zasmejavati! Hrvatsku sramotu iz perioda WWII oprati ne mozete, koliko se god trudili.
PS: Svaka cast STAROM i malobrojnim hrvatskim partizanima.
To ti je bratstvo i jedinstvo,nisu Hrvati ni '45 mislili drugacije od ovog sad cara iz Agrama.
Mislim qurac bi bio Zagreb,da nisu 1918,usle srpske cokule u Agram.
Meni nisu. Neki su nayebali, ali većina je tako birala i kom im ebe mater. Ali priča je o kukavičluku a ne o fašizmu. Zašto fašist nužno mora biti kukavica u borbi?