Evo ja testiram ljude, pa tako udjem u apoteku i pitam hocete kes ili karticu , ona kaze karticu....tako da izgleda da trgovci vise vole karticu...neki...finiji..
A nisam siguran ono kad je svaki 50ti racun besplatan da li to moze i za placanjem karticom, jer sta ce da radi onda, mada i ne znam kako to ide, jednom u disu sirene , rotaciona svetla , ali sam upao ispred njihove zenice koja je trebala da dobije, bilo je namesteno....i izgubise se na pola sata i vise, nigde nikog, musterije cekaju u redu...ja imao nesto na a kupio bio 5 pilica , nesto spremao za vece omladinsko okruzenje ali nije to puno , 4000 5000 ali ne izlaze i posle 40 min, sta ces, vec si platio , nemas vremena u BG da se zaebavas sa njihovim laznim nagradnim igrama i odes..iako su svi ostali kupci koji su morali da cekaju tih 40 min strpljivo cekali....
DIS uzasno lose radi biranje poslovodja , ne znam kako im prezivljavaju objekti , ali su poznati kao uzasno los HR ..
Neki objekti su im popucali a na dobrom mestu su bili , prometno od ranije, razradjeno , postoji navika potrosaca da dolaze na to mesto , zato sto su zaposlene radnice cuvale robu na akcijama za svoje poznanice, tj nisu je prodavale...a akcija je...sluzi da se isproda sve sto se moze vise...
I razne malverzacije, skinu ti sljivice sa tvog lojaliti programa, pa muljaza sa ne pritisne konacni izgled racuna pa onda kao u maxi kad su lopovske kasirke, prica ti cenu koja je normalna bez popusta na akciji....
Tu fintu je imala DIS, i sad cesto to rade, a ima i MAXI i to rade te nove po nekoliko meseci , 9 meseci spoje cesto , a odma krenu cim se zaposle to da rade...i vidis apsurd tri kase rade, svi hoce na jednu i tu ogroman red a ove dve lopovske plavuse matore, kod njih samo ko nece da ceka, brza kasa...nece niko da ga ocepi plavusa iskusna 20 godina a ne znas gde ce pre da te zezne...na milion fora ima nacina...
Ima fora jedan kod do 20h , drugi posle 20h....a kao skenira proizvod ali posle nadje medju slicnim , mora da imaju dva proizvoda koji su slicna po tekstu...ne znam foru...ali znam , ta fora je iz amana, svaki put, do 20h, mi je jedna cena, posle 20h, mi lupe drugu i bunim se ja jednom , sutradan opet isto , bunim se opet, sad mi vracaju i dinar kusur...bila pepsi , do 20h 120 din, a posle 135 din , sutradan isto ....
Jeste 15 din, ali tu 15 , a posle mi na nekom sokicu zveknu 90 din razlike...90 180 ...ne smes da se nasmejes, jer onda misle da ne pazis...i odradi ti frljoku bez koske...