Kartica samo sa internetom.

Jovan Antic

Početnik
Poruka
5
Koristim telefon Honor 9x, koji podrzava dualSIM.
Trenutno koristim mts karticu sa Morava 2 paketom, u tom paketu ima sms i minuti onoliko koliko je meni potrebno ali nema dovoljno interneta. Ja bih zeleo da stavim drugu karticu ali samo sa internetom.
Moje pitanje je: Gde mogu uzeti tu karticu i gde je najisplatljivije?
Unapred Hvala, Jovan

Koristim telefon Honor 9x, koji podrzava dualSIM.
Trenutno koristim mts karticu sa Morava 2 paketom, u tom paketu ima sms i minuti onoliko koliko je meni potrebno ali nema dovoljno interneta. Ja bih zeleo da stavim drugu karticu ali samo sa internetom.
Moje pitanje je: Gde mogu uzeti tu karticu i gde je najisplatljivije?
Unapred Hvala, Jovan

Za VIP znam da mozes, 100 giga za 1200 mada obicno daju popust pa bude 1000 dinara, ugovorna obaveza je 24 meseca. Verovatno i ostali provajderi imaju slicne paketa, ali sa njima nisam imao iskustva pa ne znam tacno sta nude.. E da-na VIP-u kada potrosis taj promet, ne gase ti vec ide i dalje ali po nekoj minimalnoj brzini-dovoljnoj da citas vesti, forum i slicno.

Za VIP znam da mozes, 100 giga za 1200 mada obicno daju popust pa bude 1000 dinara, ugovorna obaveza je 24 meseca. Verovatno i ostali provajderi imaju slicne paketa, ali sa njima nisam imao iskustva pa ne znam tacno sta nude.. E da-na VIP-u kada potrosis taj promet, ne gase ti vec ide i dalje ali po nekoj minimalnoj brzini-dovoljnoj da citas vesti, forum i slicno.

Ok, hvala.. Kada bi ja uzimao uzeo bih negde oko 10gb

Ako ne zelis ugovornu obavezu onda ti je definitivno najisplativiji Globaltel i tu nemaju konkurenciju, jer za dopunu od 300 dinara dobijas oko 5-6 GB. (4G), prenosi se iz meseca u mesec.

Sa ugovornim obavezama VIP ili Telenor. MTS je generalno skup za ono sto nudi.

ima dve opcije, prva je ugovor gde je fokusirano na minute i sms-ove,tu debelo deru za internet i skupo je. opcija broj 2 je kucni net koga imaju sva 3 operatera. brdo interneta,100 i 200gb i par razlicitih brzina i cena,ali tu nemas pozive i poruke,a i ako imas nesto,bice opet skupo. dobices ruter uz ugovor,tako da njega prodas ili ostavis kuci a karticu gurnes u telefon i radice net super...znaci nema nigde zajedno pozivi,poruke i net u velikim kolicinama. moja je preporuka uvek naravno,NIKAD sa telekomom,biraj izmedju telenora i vipa.

Back