Kartelska promo akcija idea i maxija

mario80

Stara legenda
Poruka
96.058
Dakle identične cene i rok važenja akcija

1000020117.jpg
1000020120.jpg
1000020118.jpg
1000020119.jpg

Zar metro ne radi samo veleprodaju?
Možda zapravo oni sve nabavljaju u metrou
U metrou se snabdevaju manje radnje,kafane etc a imaju drugu vrstu računu mislim da im ne obračunavaju pdv a stanovništvo isto moze da kupi regularno sve samo imaju klasičan račun.moze i radnje da uzmu tako i da priloze racun knjigovodstvu da je plaćen pdv.
Inace za Maria..
To su cene koje oni uglavnom dobijaju za avansne uplate i samim tim imaju veće rabate.jedino lidl avansno placa robu zato i ima nize cene od nekih drugih...

U metrou se snabdevaju manje radnje,kafane etc a imaju drugu vrstu računu mislim da im ne obračunavaju pdv a stanovništvo isto moze da kupi regularno sve samo imaju klasičan račun.moze i radnje da uzmu tako i da priloze racun knjigovodstvu da je plaćen pdv.
Inace za Maria..
To su cene koje oni uglavnom dobijaju za avansne uplate i samim tim imaju veće rabate.jedino lidl avansno placa robu zato i ima nize cene od nekih drugih...
Da, nekad davno je u metrou bilo da možeš da kupuješ samo kao pravno lice i imao si ID karticu. I onda ti neko pozajmi istu i ti kupuješ normalno, samo plaćaš PDV, jer ti ne ide preko računa.
Onda su, valjda, videli da je to samo zamajavnje i jeste da su nastavili sa tim karticama, ali si mogo da je dobiješ na pultu na ulazu u svaki Metro, ono, dobar dan, dobar dan, evo podaci, evo kartica i onda, prijatna kupovina.

U metrou može da kupuje bilo ko. Davno su kao firme mogle ja sam tada imao karticu. Na firmu plaćaš punu cenu sa pdv, tražiš račun za firmu koji posle knjigovođa proturi i vrati pdv.

Dakle pdv se UVEK plaća a firmama vraća stim ako kupiš npr televizor odbiješ pdv ti MORAŠ da ga imaš fizički u firmi ako ti zakuca finansijska.

Inace za Maria..
Месо у мЕТРОУ ЈЕ одлично..тамо Преваре нема.
Као што си рекао,одавно и физичка Лица тамо могу пазаре...само ти издају ону Картицу и кренеш их пустошиш. :mrgreen:

У Максију је 150 динара на акцији 100 динара купус, у Идеји 50 динара, кад се појавиш и купиш није више 50 динара већ скочило на 100.
Апликације су једно а куповина је друго.
На апикацији пише да нешто има, а у продавници код тебе, нема.
Макси је доста спустио цене. Не за све апи за доста тога.

Back