mario80
Stara legenda
- Poruka
- 96.058
Dakle identične cene i rok važenja akcija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Idi u SvetoforSvaki mesec sve mi veci racun u lidlu
Legendo samo za tebe treba da otvore pdf akcije,sniženja i istekli rokovi u supermarketima.Dakle identične cene i rok važenja akcija
Pogledajte prilog 1898006Pogledajte prilog 1898008Pogledajte prilog 1898009Pogledajte prilog 1898010

Šta tamo prodaju?Idi u Svetofor
U lidl ne možeš da odeš bez 30.000 din da napuniš ona mala kolica, za velika ti treba barem 500-1000 evra.Svaki mesec sve mi veci racun u lidlu

Zar metro ne radi samo veleprodaju?

Tamo je domaće.Na pijaci 3 puta skuplje.
U metrou se snabdevaju manje radnje,kafane etc a imaju drugu vrstu računu mislim da im ne obračunavaju pdv a stanovništvo isto moze da kupi regularno sve samo imaju klasičan račun.moze i radnje da uzmu tako i da priloze racun knjigovodstvu da je plaćen pdv.Zar metro ne radi samo veleprodaju?
Možda zapravo oni sve nabavljaju u metrou
Da, nekad davno je u metrou bilo da možeš da kupuješ samo kao pravno lice i imao si ID karticu. I onda ti neko pozajmi istu i ti kupuješ normalno, samo plaćaš PDV, jer ti ne ide preko računa.U metrou se snabdevaju manje radnje,kafane etc a imaju drugu vrstu računu mislim da im ne obračunavaju pdv a stanovništvo isto moze da kupi regularno sve samo imaju klasičan račun.moze i radnje da uzmu tako i da priloze racun knjigovodstvu da je plaćen pdv.
Inace za Maria..
To su cene koje oni uglavnom dobijaju za avansne uplate i samim tim imaju veće rabate.jedino lidl avansno placa robu zato i ima nize cene od nekih drugih...
Ko će piti 0,33l ? Glupo iz ugla logistike. Otvoriš, naspeš i popiješ u jednom cugu. I onda, ajde opet otvaraj, sipaj...Staropramen od 0,33l samo 45 dinara
Hvala legendo
Месо у мЕТРОУ ЈЕ одлично..тамо Преваре нема.U metrou se snabdevaju manje radnje,kafane etc a imaju drugu vrstu računu mislim da im ne obračunavaju pdv a stanovništvo isto moze da kupi regularno sve samo imaju klasičan račun.moze i radnje da uzmu tako i da priloze racun knjigovodstvu da je plaćen pdv.
Inace za Maria..
To su cene koje oni uglavnom dobijaju za avansne uplate i samim tim imaju veće rabate.jedino lidl avansno placa robu zato i ima nize cene od nekih drugih...

У Максију је 150 динара на акцији 100 динара купус, у Идеји 50 динара, кад се појавиш и купиш није више 50 динара већ скочило на 100.
Ајд разумем, још није сезона, али брате толико?
Dakle identične cene i rok važenja akcija
Pogledajte prilog 1898006Pogledajte prilog 1898008Pogledajte prilog 1898009Pogledajte prilog 1898010