sportasica
Zainteresovan član
- Poruka
- 385
Na prodaju fan pit karta za Madonnin koncert, 7000 din. pvt
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih išao na njen koncert da mi ona plati ulaznicu.
Što?
Da sam malo bliže mestu dešavanja, i da je karta jeftinija, otišla bih.
Madonna je pop ikona. Treba otići na sve te atmosferske koncerte.
Npr, ja ne slušam Maidene (znam jednu jedinu pesmu i to je Fear of the dark ), ali sam bila na koncertu. I bilo je super
A na Madonnu bih otišla da čujem Like A Virgin uživo. Samo zato.
Sve drugo si mogao da kažeš, ali za ovo stvarno nisi u pravu.Ja bi otisao na Mejdene jer je sigurno zanimljivo na njihovom koncertu,ali na Madoni je dosadno,na njenom koncertu nema ništa pametno da vidiš...
Ne brini, nece.
Sve drugo si mogao da kažeš, ali za ovo stvarno nisi u pravu.
Meni prvoj se ne dopadaju njena zadnja tri albuma, a njen koncert je sve, samo ne dosadan
Kao da govoriš zidu.Pa dobro,kada je tebi to majmunisanje zanimljivo..
Kao da govoriš zidu.
Eeeee, zatucana omladino.
Ja ne slusam Madonu skoro uopste, pa idem na koncert.
Cujem da zena uopste ne peva uzivo,na prvih par koncerata da,a nakon toga nime to i samo otvara usta...Eee umetnice moja.
Po mom misljenju ona uopste nema glas...njeni koncerti su u stvari show,igra vrti se i sta vec ne,ali ne zna da peva.
Nikada mi se nije svidjalo to sto je preterano arogantna,pevacica si,ne boginja (:
Ali opet,da je besplatna karta ostisla bih,sto da ne?
Po mom misljenju ona uopste nema glas...njeni koncerti su u stvari show,igra vrti se i sta vec ne,ali ne zna da peva.
Nikada mi se nije svidjalo to sto je preterano arogantna,pevacica si,ne boginja (:
Ali opet,da je besplatna karta ostisla bih,sto da ne?