Becky Thatcher
Domaćin
- Poruka
- 3.587
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste avon...
Anew Beauty ruz za usne nijansa Buff (strana 68 u katalogu 9)![]()
Slučajno ili namerno? Iz neopreznosti, iz nepažnje ili zbog žurbe (teško je poverovati da je zbog zaljubljenosti, ali hajde da pomenem i tu mogućnost), uglavnom u kupatilu Kojatkina Gorjanoviča, Borčica Prava je ostavila svoj karmin. Stajao je ispred ogledala i podsećao na metak. Na raketu. Na ružu. Na zaguljeni pseći *****. I trudio se da bude jutarnji poljubac, nagoveštaj srećnog dana.
Stajao je tako kao da želi njega da čuva, ili nju u njemu da čuva, ili čim ustane na nju da ga opomene, da mu izmami lepo osećanje i radostan pokret, stajao je kao pretnja neznanki koja je krenula da se istušira, kao poruka, kao upozorenje da drugoj ženi nije tu mesto. Stajao je iz nekog od tih razloga, ili iz svih tih razloga, ili bez ikakvog razloga, ko će ga znati, tek, njen karmin je jutros stajao kraj ogledala u njegovom kupatilu i svojim postojanjem izazvao topao dečački osmeh, osmeh kakvim to muško lice godinama nije bilo ozareno.
Ovo je nesto najsimpaticnije sto sam procitala u poslednjih nedelju dana...Slučajno ili namerno? Iz neopreznosti, iz nepažnje ili zbog žurbe (teško je poverovati da je zbog zaljubljenosti, ali hajde da pomenem i tu mogućnost), uglavnom u kupatilu Kojatkina Gorjanoviča, Borčica Prava je ostavila svoj karmin. Stajao je ispred ogledala i podsećao na metak. Na raketu. Na ružu. Na zaguljeni pseći *****. I trudio se da bude jutarnji poljubac, nagoveštaj srećnog dana.
Stajao je tako kao da želi njega da čuva, ili nju u njemu da čuva, ili čim ustane na nju da ga opomene, da mu izmami lepo osećanje i radostan pokret, stajao je kao pretnja neznanki koja je krenula da se istušira, kao poruka, kao upozorenje da drugoj ženi nije tu mesto. Stajao je iz nekog od tih razloga, ili iz svih tih razloga, ili bez ikakvog razloga, ko će ga znati, tek, njen karmin je jutros stajao kraj ogledala u njegovom kupatilu i svojim postojanjem izazvao topao dečački osmeh, osmeh kakvim to muško lice godinama nije bilo ozareno.
Ufff.Mozda nije cetkica za zube.Mozda su lisiceHmmmm....
Borčica Prava ima običaj da utisne nakarminisane usne na ogledalo, i tako ostavi poruku: "tu sam i kad nisam".
Ruž - zagastito-crvene boje i postojan punih 12 sati - ostaje neizbrisiv trag na ogledalu, ili kragni muške košulje, ili nečijem glatko izbrijanom obrazu... i ne smeta.
Taj lični pečat, koji Borčica Prava rado utiskuje, čini je zadovoljnom i ponosnom vlasnicom tog ogledala, te kragne i tog muškog, glatko izbrijanog obraza. I ponekog osmeha.

Slučajno ili namerno? Iz neopreznosti, iz nepažnje ili zbog žurbe (teško je poverovati da je zbog zaljubljenosti, ali hajde da pomenem i tu mogućnost), uglavnom u kupatilu Kojatkina Gorjanoviča, Borčica Prava je ostavila svoj karmin. Stajao je ispred ogledala i podsećao na metak. Na raketu. Na ružu. Na zaguljeni pseći *****. I trudio se da bude jutarnji poljubac, nagoveštaj srećnog dana.

e nista bolje za manju lovu! i ja ih koristim...To je oa kozmetika za mlade, Miss Sporty, ali nije klasican karmin, nego "aqua shine lipstick".
Na fotki u profilu je ruž Este Lauder, 148 Hot Kiss.
@Hanibalka, dobar ti ovaj "kisskiss". Odličan, 5.![]()

, tako divan osmeh koji govori tako mnogo,ne zamera nista ali ni ne obecava nista..taj osmeh necu zaboraviti..

Ja ja ja... Ja hoću da budem lopatica, a ti budi kantica... pa da te punim, punim![]()
Ko će da se igra sa mnom?
Možemo posle i da se karminišemo.

Nevaljali dečko....Ja ja ja... Ja hoću da budem lopatica, a ti budi kantica... pa da te punim, punim
A je l' možemo prvo da se karminišemo?![]()

Јесам ли те питала за савет?![]()
![]()
Kojice, pitam se pitam, koju ćeš od ove dve opcije da odabereš... Kojatkin ti preporučuje drugu - sisaj i ćuti.![]()