KARMINI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj što ja ne volim karmineeeee, gadni su mi skroz... ostalo mi valjda od onog perioda kad su me babe cmakale i s obraza nisam mogla nikako da ih skinem - pa ih i danas vezujem za babe i starije žene... mi mlađe koristimo sjaj za usne eventualno :P

Eee, ja sam se prekjuče častila jednim Šanelovim - Soleil d' ete, no 20.:) Bojom podseća na karamelu.

@ Becky Thatcher: misliš na babe kojima se jarko-crveni karmin (onaj što smrdi na plastelin) razmazao po veštačkim zubima? :lol:

Slučajno ili namerno? Iz neopreznosti, iz nepažnje ili zbog žurbe (teško je poverovati da je zbog zaljubljenosti, ali hajde da pomenem i tu mogućnost), uglavnom u kupatilu Kojatkina Gorjanoviča, Borčica Prava je ostavila svoj karmin. Stajao je ispred ogledala i podsećao na metak. Na raketu. Na ružu. Na zaguljeni pseći *****. I trudio se da bude jutarnji poljubac, nagoveštaj srećnog dana.

Stajao je tako kao da želi njega da čuva, ili nju u njemu da čuva, ili čim ustane na nju da ga opomene, da mu izmami lepo osećanje i radostan pokret, stajao je kao pretnja neznanki koja je krenula da se istušira, kao poruka, kao upozorenje da drugoj ženi nije tu mesto. Stajao je iz nekog od tih razloga, ili iz svih tih razloga, ili bez ikakvog razloga, ko će ga znati, tek, njen karmin je jutros stajao kraj ogledala u njegovom kupatilu i svojim postojanjem izazvao topao dečački osmeh, osmeh kakvim to muško lice godinama nije bilo ozareno.

Slučajno ili namerno? Iz neopreznosti, iz nepažnje ili zbog žurbe (teško je poverovati da je zbog zaljubljenosti, ali hajde da pomenem i tu mogućnost), uglavnom u kupatilu Kojatkina Gorjanoviča, Borčica Prava je ostavila svoj karmin. Stajao je ispred ogledala i podsećao na metak. Na raketu. Na ružu. Na zaguljeni pseći *****. I trudio se da bude jutarnji poljubac, nagoveštaj srećnog dana.

Stajao je tako kao da želi njega da čuva, ili nju u njemu da čuva, ili čim ustane na nju da ga opomene, da mu izmami lepo osećanje i radostan pokret, stajao je kao pretnja neznanki koja je krenula da se istušira, kao poruka, kao upozorenje da drugoj ženi nije tu mesto. Stajao je iz nekog od tih razloga, ili iz svih tih razloga, ili bez ikakvog razloga, ko će ga znati, tek, njen karmin je jutros stajao kraj ogledala u njegovom kupatilu i svojim postojanjem izazvao topao dečački osmeh, osmeh kakvim to muško lice godinama nije bilo ozareno.

Hmmmm....
Borčica Prava ima običaj da utisne nakarminisane usne na ogledalo, i tako ostavi poruku: "tu sam i kad nisam".
Ruž - zagastito-crvene boje i postojan punih 12 sati - ostaje neizbrisiv trag na ogledalu, ili kragni muške košulje, ili nečijem glatko izbrijanom obrazu... i ne smeta.
Taj lični pečat, koji Borčica Prava rado utiskuje, čini je zadovoljnom i ponosnom vlasnicom tog ogledala, te kragne i tog muškog, glatko izbrijanog obraza. I ponekog osmeha.

Ovo je nesto najsimpaticnije sto sam procitala u poslednjih nedelju dana...
I mirise da je cetkica za zube sledeca na redu u kupatilu.;)
Hmmmm....
Borčica Prava ima običaj da utisne nakarminisane usne na ogledalo, i tako ostavi poruku: "tu sam i kad nisam".
Ruž - zagastito-crvene boje i postojan punih 12 sati - ostaje neizbrisiv trag na ogledalu, ili kragni muške košulje, ili nečijem glatko izbrijanom obrazu... i ne smeta.
Taj lični pečat, koji Borčica Prava rado utiskuje, čini je zadovoljnom i ponosnom vlasnicom tog ogledala, te kragne i tog muškog, glatko izbrijanog obraza. I ponekog osmeha.
Ufff.Mozda nije cetkica za zube.Mozda su lisice:lol:

c011.gif

Bravo Kojote...ljubi te Šizika ulepšao si mi veče ! :cmok:

šta reći sem da sam potpuno bez reči....divno....:klap:

a170.gif

Nema ničeg živog u prirodi što se ne bi, prožeto snažnim dahom snage pohvaljivanja, odmah naduvalo poput mešine. I kao što svaki nosač želi da ima svog poštovaoca, tako i najponosniji čovek, filozof, misli da su sa svih strana na njegovo delanje i mišljenje, durbinski uperene oči vaseljene. I dok je Prava previše razmišljala o svom dobrom glasu, ostale devojke su ovaj tekstić doživele "na prvu", onako kako je to kojote i želeo: kao realistički prikaz životne situacije u kojoj svaka od vas može prepoznati svoje emocije.

Hvala vam devojke, volim da vas vidim ozarene. Ljubim vas. Odoh sad da se malo (na)duvam i puvuckam.

c045.gif
c026.gif

P. S. Prava, dobra ti mjuza

Poslednja izmena:
Možeš sad da pokušavaš da se vadiš kol'ko 'oćeš, šećeru, ništa ti to ne vredi. Nema to nikakve veze sa posesivnošću, ti si jednostavno previše stegnuta, kruta... uta ta, zaboravila si da se igraš! Priznaj, priznaj :klap:

i kad smo već kod igre... šta Trilijan radi u Vajfert reklami, šta misliš?

Poslednja izmena:
e, ja kad zaboravljam, zaboravim ceo neseser..:D
ali taj osmeh na licu, kad mi je isti vracao, taj osmeh tog muskarca koji kaze-divna moja zeno, na tako me jeftinu foru neces preci:mrgreen:, tako divan osmeh koji govori tako mnogo,ne zamera nista ali ni ne obecava nista..taj osmeh necu zaboraviti..;)
a ni muskarca...:)

Sve češće je pravila scene. Mirisala je njegove stvari, zagledala njegov veš, tragala za otiscima karmina, za tuđim dlakama. "Opet neka plava dlaka na tvojoj košulji!" vikala je. "Ko ti je napravio tu modricu, lažeš da si se tukao!", galamila je najjače što može, dok joj je do prstiju dogorevalo palidrvce kojim je osvetljavala golo telo svog ljubavnika.

Koto Tamopeva ni sama nije znala, da li je stvarno ljubomorna ili glumi ljubomoru, da bi imala alibi što se iživljava nad (nama) muškarcima. :)

a213.gif
a207.gif

Kojice, pitam se pitam, koju ćeš od ove dve opcije da odabereš... Kojatkin ti preporučuje drugu - sisaj i ćuti. :mrgreen:

I gde si ti ovde videla mnogo likova? Treći lik je ubačen, jer zaboga, kakvo je to yebanje ako niko ne vidi, kapiraš?

Ma, racku ti kapiraš. :lol:

Poslednja izmena:
Borčica Prava ne voli pivo.
Borčica Prava ne bi nikada pomislila za Kojatkina da je budala... nikad. :confused:
Borčica voli Bramsa, mada je Rahmanjinov bolji izbor. :D

Umalo da zaboravim: Borčica nema prazninu u grudima, nego srce.
(I baš voli karmine te, srčane boje.)

a213.gif
a207.gif

Kojice, pitam se pitam, koju ćeš od ove dve opcije da odabereš... Kojatkin ti preporučuje drugu - sisaj i ćuti. :mrgreen:
Јесам ли те питала за савет? :think:

Препоруке сачувај за оне које се брину за твоје здравље. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back