karmicki dugovi iz proslog zivota

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato sto ja imam u ovom mom jednom jedinom zivotu vise zivota ja cu se nadovezati na ovu temu.Stalno sam menjala mesto stanovanja, skole, gradove,i drustvo, i uvek sam jedno drustvo zamenjivala sa drugim, i meni je to sasvim prirodna stvar.Kolika je mogucnost nekog iz mog bivseg drustva, sa fakulteta, ili iz srednja skole, ko zeli da se vrati na staro druzenje kod mene, kolika mu je mogucnost da se vrati na staro druzenje sa mnom, to ostavljam vama da zakljucite.A ako neko moze nek procita nesto o tome iz moje natalne karte pa nek mi odgovori. 15.6.1979. u Uzicu u 21 i 20.

12 kuca predstavlja prosli zivot i sve sto je iz njega doneseno, a cvorovi (juzni i severni) i saturn pokazuju da li imate tesku karmu i u kom segmentu zivota... Toliko ja znam, znaci jako malo jer o tome nikad nisam imao prilike da naucim nesto vise, a voleo bih

Aj nek neko kaze da karmichki dug i nije tako strasna stvar.
Osecam se (posle Psihove analize datuma rodjenja) ko da su mi svi preci bili ubice. Ajd shto sam ja na.ebala, s tim bi jos nekako izasla na kraj, nego mi i dete.
Za shta se sve placa dug?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back