Karleuša najavila svoju kandidaturu za predsednika

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
368.230
1724442364-milica_pavlovic_11082024_0095-750x500.jpg

Miljenica režima, pevačica Jelena Karleuša, saopštila je da planira da se kandiduje za predsednika Srbije.
„Po prestanku mandata predsednika Aleksandra Vučića (iako smatram da on zaslužuje mesto doživotnog predsednika)
planiram da se kandidujem na mesto predsednika Srbije“, napisala je pevačica.

Uz to je dodala komentar: „i pobediću“.link

U ovom trenutnom cirkusu od države..bila bi cirkuzantkinja numeo uno :lol:
Cesto se zadnjih godina pitam Zemljo Srbijo, šta si Bogu zgrešila

U komentarima je nisu štedeli.

„Šta se desilo sa tobom“, „O Jelena trepni dvaput ako si oteta“, Šta se dešava s tobom?“, „Zašto bi bilo ko u demokratskom društvu bio doživotno na vlasti? To je oksimoron“, „Da nije tužno, bilo bi smešno“, „Bolest ne bira“, Je l’ su tebi obećali autobuse za Ušće pošto ne možeš kao ni on apsolutno ništa“, pišu joj u komentarima.

Šta vi mislite o ovom..kako Ameriuka nije dobila za predsednicu Kamalu..da mi budemo pre Ameriuke pa dobijemo Karleušu :lol:
mislimo da je nekad covek pametniji kada cuti, ali hajde i ti imas neki smisao za humor, a ja nemam, operisan sam od humora

znaci Jeca bi posluzila kao Beli Preletacevic da pokrade glasove opoziciji, ili kao Mica lazljivica, samo ih sve reseteti, prevara, ne smemo dozvoliti da nasednemo na ove sns sektaske fore

a zene, pa imamo mi zene koje su pametne, na primer,

Jovana Stojković - Blic.rs

, gde je ona? ja bih za nju glasao iz taka, a u Americi za Tulsicu, koja je dobila i te kako bitnu funkciju, ... a jeca ili kamala, to sve je ... da ne lajem badava, pa da me banujete, razumemo se odlicno, ako hocemo zenu. pa dajmo ljudi pametnu neku, ja sam dr. JOVANU, ONA IONAKO VEC IMA PODRSKU TRAMPOVOG TIMA NA CELU SA KENEDIJEM JR, jer smo na istoj liniji, a vi kako 'ocete, kajacete se ako mene ne poslusate

Poslednja izmena:
Šta vi mislite o ovom..kako Ameriuka nije dobila za predsednicu Kamalu..da mi budemo pre Ameriuke pa dobijemo Karleušu :lol:
slusaj ninochka, ozbiljan sam, znas da pisem iz amerike, i da je trampov kao ministar zdravlja sada u americi kenedi junior, ma kakve kontroverze oko njega bile, on je namestenik trampove administracije i njegov izbor u nastojanju da se amerika ponovo ucini zdravom, skracenica MAHA

dakle, dr. jovana je od njega vec dobila podrsku, i najpametnije bi bilo da mi iz opozicije nju kandidujemo, pametna, bori se za neke ciljeve identicne izabranim kenedijevim u usa, a da se manemo jece koja je samo seks simbol, i nista preko toga

sa jovonom stojkovic bi se povezali sa trampovom administracijom bolje nego ikad u istoriji - ja vam kazem da je ona srpska dobitna kombinacija kod amerike, srbija bolju nema!

Dr Jovana Stojković

1734286771557.png
Facebook · Dr Jovana Stojković
330+ reactions · 5 years ago

jovana-stojkovic podrska kenedi from www.facebook.com
Писмо подршке Роберта Ф. Кенедија др Јовани Стојковић: Poštovani, Pišem u korist dr Jovane Stojković, koja je lekar u Beogradu u Srbiji.

Pogledajte prilog 1657727
Miljenica režima, pevačica Jelena Karleuša, saopštila je da planira da se kandiduje za predsednika Srbije.
„Po prestanku mandata predsednika Aleksandra Vučića (iako smatram da on zaslužuje mesto doživotnog predsednika)
planiram da se kandidujem na mesto predsednika Srbije“, napisala je pevačica.

Uz to je dodala komentar: „i pobediću“.link

U ovom trenutnom cirkusu od države..bila bi cirkuzantkinja numeo uno :lol:
Cesto se zadnjih godina pitam Zemljo Srbijo, šta si Bogu zgrešila
Што не стави слику под спојлер...

Нисмо на пдф хроника да се катастрофа очекује у теми

Back