Karleuša izvređala studente i rekla kako u blokade idu "da bi izbegavali kolokvijume"

Pa zato ga Vucic i oponasa bezuspesno, jer nije mangup kao ovaj sloser i svaler koji je svalerku sahranio pored psa.

Pa dodjosmo do toga, a i zasto ne bi, Tito i Karleusa su 2 lica jedne te iste price, iz udbine kuhinje potekli, samo ova na malo moderniji nacin.
Ne zaboravimo da je jelena bila veliki opozicionar do pre dve godine i tqd rece Vucicu:Jel smem da kažem nešto protiv vas , a da mi ne eksplodira bojler u kuci? Biće da nije smela.

To je oduvek bila obaveza svih građana Srbije kad dodju u srednje godine :D
Tamo ništa loše neće čuti.
Mislim da bi i mladim zgubidanima bilo pametnije pogledati dnevnik i poslušati mudre riječi Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa, nego divljati po zgradama fakulteta.

Ako si na budžetu onda nema nekog velikog troška. Čak i samofinansirajući ne plaćaju ne znam kakve pare, u proseku malo više od 1.000 evra za godinu dana.

U poređenju sa nekih $30.000 minimum za državni fax u SAD i to bez doma i kantine. I to samo za državu gde si, a ako ideš u drugu, jedno 50% više. Sa domom i klopom je preko $60.000 za državni i od $80.000 pa na više na privatnim. Prestižni državni, tipa UC Berkley koštaju za stanovnike oko $50.000 a za ostale oko $90.000 plus stan i hrana

Je l' smo ti i ja studirali u istoj državi?
Studentski stanovi su ogroman trošak, literatura takođe nije džabe a pojedini profesori insistiraju da se kod njih kupi nova knjiga, ne priznaju skripte i hoce da da obaraju na ispitu zbog toga.
Prijave ispita, overe semestra i slicni skriveni troskovi koje niko ne spominje a na kraju školovanja nisu zanemraljiva cifra.
Školarina na državnim fakultetima zavisi od smera ali nije ni mala, 2009 je bila svuda preko 50 hiljada dinara a kolike su tada bile cene?

Uporedi cene školarine u SAD sa cenama stanarine, hrane, automobila i platama.
Koji rezultat si dobio i koji odnos?

Je l' smo ti i ja studirali u istoj državi?
Studentski stanovi su ogroman trošak, literatura takođe nije džabe a pojedini profesori insistiraju da se kod njih kupi nova knjiga, ne priznaju skripte i hoce da da obaraju na ispitu zbog toga.
Prijave ispita, overe semestra i slicni skriveni troskovi koje niko ne spominje a na kraju školovanja nisu zanemraljiva cifra.
Školarina na državnim fakultetima zavisi od smera ali nije ni mala, 2009 je bila svuda preko 50 hiljada dinara a kolike su tada bile cene?

Uporedi cene školarine u SAD sa cenama stanarine, hrane, automobila i platama.
Koji rezultat si dobio i koji odnos?
Ma džaba je pričati ovim likovima. Za njih je Vučić = država (a ne samo običan državni službenik koji svuda u normalnim državama ima jasno određena prava i obaveze) i onaj ko je protiv njega je automatski protiv Srbije (uaaaaa!). I da Vučić daje milošću svojom i dobrom voljom pare iz svog džepa studentima da bi mogli da studiraju na budžetu a oni se usuđuju da se bune ;)

A svako ko ima internet i zna da ga koristi može da nađe za 10 sekundi koliko je bilo studentskih protesta u Americi u zadnjih nekoliko decenija.

1733974237992.png

šta će da postignu? Koga će da odštete? Ionak osvi misle da uteknu preko grane kad završe škole.

U tome je i problem jer kad sns sa av i dacicem obezvrede sve i ubiju sve mogucnosti mladih u zemlji finansirajuci samo njihovu decu, sektu i elitu time primoravaju buducnost srbije da se seli jer 13 godine ih ubijaju u pojam.

Oni bi zeleli normalan zivot i mogucnosti za napredak, bezbedan zivot bez strahovlade i partijskog zaposlenja i korupcije koja ubija da bi ostali.Bas zato se i bune i protestuju jer im je dosta vise, zato sto ih lazu i manipulisu, zamazuju im oci laznim obecanjima jos im prete na ulicama u toku protesta batinama i privodjenjem.Oni zele pravnu drzavu gde postje zakoni za svi i gde neko mora da odgovara za korupciju koja ubija pa i sam presednik koji je duboko u svemu tome.Ne zele vise cirkus lazi na tv i medijima i dekadentne spodabe koje 30 kusur godina lazu narod.

Preostaje im samo da se bune i protestuju jer im je svega dosta a i nama i vecini Srbije ili da pakoju kofere jer te dve opcije sns sa av i dacicem nudi i omogucava.Time teraju buducnost srbije van a ostaju njihovi strucni kadrovi koji su debelo za penziju koji 30 godina se setaju sa fotelje u fotelju ziveci od korupcije koja pocinje da ubija.

Oteraju buduce doktore i sta sve ne dok ovde ostaju kadrovi koji su dosli preko sekte nestrucni pred samu penziju.Ti isti jos gledaju i litijum da kopaju pa i da zagade i upropaste i zivotnu sredinu.Oteraju sve zasluzeno buduce strucne kadrove sa nekupljenim diplomama a ovde ostaju nesposobni kadrovi koji ne mogu zbog njihove korupcije ni nadstresnicu da rekonstruisu kako treba pa niko ni da odgovara za 15 mrtvih.Zdravstvo nam postaje katastrofa i kad svi ti studenti odu i ponestane doktora lecice nas karleusa i Miroljub Petrovic i istali nestrucni kadar.Ne shvataju kakvu stetu prave i koliko dizu tenziju i prizivaju svoj ubrzani pad time sto napadaju studente!Gomilaju tenziju i napetost i samo dokazuju sve vise da sa njima ne moze demokratski i fer.Zavrsice gore nego zloba, buce neki haos ako se ovo nastavi, jednostavno vreme je da se povuku...

A ko će to da vodi kako treba?
Da li je nekada bilo dobro u državi Srbiji? Ko je i kako tada vladao?

Znam samo da sigurno nece sns av, dacic i slicni.

Neka preuzme opozicija kakva takva je i nju cemo posle da menjamo kad se uspostavi normalni sistem.Kad pocnu promene da disu i konacno srbija bude slobodna gde mogu promene da se desavaju bice svakako malo bolje i mogucnosti ce da se otvore.

Nikako i nikad vise ne treba dozvoliti ljudima povratak, onima koji 30 i vise godina smrde.
Ne sme ni jedan vise rezim da traje duze od 4 godina, pogotovo kad sva vlast bude u rukama jednog coveka.

Manimo se pitanja ko ce kad se zna ko nece.

Ovde sam pre svega ofgovorio zasto se studenti bune i tasto imaju svo pravo na to i da je odvratno kako se vlast ponasa neodgovorno i nasilno prema buducnost srbije ne dajuci im mogucnosti i vise izbora vec samo da odu ili da se bune!

Ovde sam pre svega ofgovorio zasto se studenti bune i tasto imaju svo pravo na to i da je odvratno kako se vlast ponasa neodgovorno i nasilno prema buducnost srbije ne dajuci im mogucnosti i vise izbora vec samo da odu ili da se bune!
Zašto su se4 studenti baš sad setili da se bune?

Uvek postoji uzrok. Koliko vidim, to je bio pad nadstrešnice u Novom Sadu. Ono što ne vidim je gde je veza?

Zašto su se4 studenti baš sad setili da se bune?

Uvek postoji uzrok. Koliko vidim, to je bio pad nadstrešnice u Novom Sadu. Ono što ne vidim je gde je veza?

Zbog korupcije kojaje pocela da ubija vidno i zato sto se sve nagomilalo.Razloga je bezbroj!
Gore sam vec napisao bar jos nekoliko kroz tekst a i sam si sebi odgovorio.Ne treba nikakva veza, veze su bezbroj jer casa preliva.
Ako neko ne vidi vezu nek se malo bolje potrudi da pogleda.Daj nemojmo vise da budemo naivni i blesavi, ko hoce da vidi videce ko nece ima da spinuje i siri lazi i odgovara na lazi i spinove na svojim medijima peaveci od sebe nekog heroja.To radi godinama i muka je vise ljudima.Mladi vide vise od tv ekrana i imaju i umeju da kiriste internet i da razmisljaju.

Zbog korupcije kojaje pocela da ubija vidno i zato sto se sve nagomilalo.Razloga je bezbroj!
Gore sam vec napisao bar jos nekoliko kroz tekst a i sam si sebi odgovorio.Ne treba nikakva veza, veze su bezbroj jer casa preliva.
Ako neko ne vidi vezu nek se malo bolje potrudi da pogleda.Daj nemojmo vise da budemo naivni i blesavi, ko hoce da vidi videce ko nece ima da spinuje i siri lazi i odgovara na lazi i spinove na svojim medijima peaveci od sebe nekog heroja.To radi godinama i muka je vise ljudima.Mladi vide vise od tv ekrana i imaju i umeju da kiriste internet i da razmisljaju.

Misliš da je sada gore nego pre 30 godina?

Naravno, ne mora ni to da se uzme kao za poredjenje samo treba da se pogleda gde smo mi u odnosu sa drugim zemljama.Nas su stavili u neki matrix i ubedjuju da je nenormalnost normalna i idemo putem severne Koreje...
Nema šta da se porediš sa drugim zemljama jer prvenstveno nije isti mentalitet. Neke zemlje u okruženju možda imaju trenutno bolji standard, ali sve to dolazi sa velikom cenom.

Најприземније: Карлеуша опет ботује за Вучића и пљује студенте

Može li neko Karleuši da kaže da se ugasi, blamira se previše pic.twitter.com/sbqQHRYaNu

— Nina Krunić (@nina_krunic) December 12, 2024

Подсетимо, њена два последња албума финансирао је МТС, односно Телеком. Већински власник Телеком Србија компаније је Република Србија са 58,11% удела у власништву, а поред ње власници капитала су „Телеком Србија“ а.д. Београд са 20% акција, грађани Републике Србије са 14,95% и запослени и бивши запослени „Телеком Србија“ а.д. Београд и његовог претходника са 6,94%.

Тако да Карлеуша није баш у праву. Нема маркетинг дил са било којом фирмом, већ са фирмом која зарађује (а и задужује се) на конто тога што је позиционирана као државна. „Телеком“ је направљен новцем свих нас, још 1997. године, издвајањем телекомуникационих делатности из „ПТТ Србија“, а израстао је на државној инфраструктури.

AHA, JECO, VRATICES SVE PARE, LOPURDO! ALAVO STVORENJE

Znas li ti za neki pravni slucaj u Srbiji gde se maloletnik emancipovao?
Има доста таквих случајева у Србији ,када се издаје дозвола за ступање у брак, истовремено малолетник стиче и пуну пословну способност.

„Moj komentar? Da žive u Americi, studiranje bi plaćali stotinama hiljada dolara, besplatno studiranje kao u Srbiji bi sanjali, podizali bi kredite koje bi čitav život plaćali, radili bi po dva i tri posla da plate stan i hranu, ne bi imali besplatne studentske domove i na nekakve blokade ne bi ni pomišljali.

Doduše, ne bi im ni bilo dozvoljeno. Da žive u Americi, jasno bi im bilo stavljeno do znanja da se politička volja pokazuje na izborima, a ne izbegavanjem kolokvijuma i da jedva punoletni klinci ne znaju ama baš ništa o vođenju američke ili bilo koje države“, počela je Jelena.

nova.rs
Pogledajte prilog 1655525
Realno je u pravu..retko kad je, al sada jeste.

Back