karleusua ima phd iz mesanja dupetom, samo nju pitajte kako se skoluje u usaI to sa sigurne udaljenosti.
Baš kao i @bas kao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
karleusua ima phd iz mesanja dupetom, samo nju pitajte kako se skoluje u usaI to sa sigurne udaljenosti.
Baš kao i @bas kao.
Dobro žena kaže - hrani kuče da te ujede.
Kako ih samo nije sramota prema roditeljima koji rade, plaćaju studij, i u predahu od silnih obaveza malo pogledaju RTS i nedjeljom odu na liturgiju, dok podmladak huliganiše.
Pa, dobro da ima dupe, ima, da mesa mesa. Nema diskreditacije. Sedi krivo, pravo govorikarleusua ima phd iz mesanja dupetom, samo nju pitajte kako se skoluje u usa
Ne zaboravimo da je jelena bila veliki opozicionar do pre dve godine i tqd rece Vucicu:Jel smem da kažem nešto protiv vas , a da mi ne eksplodira bojler u kuci? Biće da nije smela.Pa zato ga Vucic i oponasa bezuspesno, jer nije mangup kao ovaj sloser i svaler koji je svalerku sahranio pored psa.
Pa dodjosmo do toga, a i zasto ne bi, Tito i Karleusa su 2 lica jedne te iste price, iz udbine kuhinje potekli, samo ova na malo moderniji nacin.
Pa kad je istina, ali skidam ljudima kapu što uz sve obaveze stignu barem pogledati RTS1 dnevnik.Ali ovo u predahu mi je pobedilo![]()
Pa kad je istina, ali skidam ljudima kapu što uz sve obaveze stignu barem pogledati RTS1 dnevnik.
![]()
Tamo ništa loše neće čuti.To je oduvek bila obaveza svih građana Srbije kad dodju u srednje godine![]()
Ako si na budžetu onda nema nekog velikog troška. Čak i samofinansirajući ne plaćaju ne znam kakve pare, u proseku malo više od 1.000 evra za godinu dana.
U poređenju sa nekih $30.000 minimum za državni fax u SAD i to bez doma i kantine. I to samo za državu gde si, a ako ideš u drugu, jedno 50% više. Sa domom i klopom je preko $60.000 za državni i od $80.000 pa na više na privatnim. Prestižni državni, tipa UC Berkley koštaju za stanovnike oko $50.000 a za ostale oko $90.000 plus stan i hrana
Ma džaba je pričati ovim likovima. Za njih je Vučić = država (a ne samo običan državni službenik koji svuda u normalnim državama ima jasno određena prava i obaveze) i onaj ko je protiv njega je automatski protiv Srbije (uaaaaa!). I da Vučić daje milošću svojom i dobrom voljom pare iz svog džepa studentima da bi mogli da studiraju na budžetu a oni se usuđuju da se buneJe l' smo ti i ja studirali u istoj državi?
Studentski stanovi su ogroman trošak, literatura takođe nije džabe a pojedini profesori insistiraju da se kod njih kupi nova knjiga, ne priznaju skripte i hoce da da obaraju na ispitu zbog toga.
Prijave ispita, overe semestra i slicni skriveni troskovi koje niko ne spominje a na kraju školovanja nisu zanemraljiva cifra.
Školarina na državnim fakultetima zavisi od smera ali nije ni mala, 2009 je bila svuda preko 50 hiljada dinara a kolike su tada bile cene?
Uporedi cene školarine u SAD sa cenama stanarine, hrane, automobila i platama.
Koji rezultat si dobio i koji odnos?
Neočekivano mnogo, ali nisu na N1.A svako ko ima internet i zna da ga koristi može da nađe za 10 sekundi koliko je bilo studentskih protesta u Americi u zadnjih nekoliko decenija.
šta će da postignu? Koga će da odštete? Ionak osvi misle da uteknu preko grane kad završe škole.
A ko će to da vodi kako treba?jednostavno vreme je da se povuku...
A ko će to da vodi kako treba?
Da li je nekada bilo dobro u državi Srbiji? Ko je i kako tada vladao?
Zašto su se4 studenti baš sad setili da se bune?Ovde sam pre svega ofgovorio zasto se studenti bune i tasto imaju svo pravo na to i da je odvratno kako se vlast ponasa neodgovorno i nasilno prema buducnost srbije ne dajuci im mogucnosti i vise izbora vec samo da odu ili da se bune!
Zašto su se4 studenti baš sad setili da se bune?
Uvek postoji uzrok. Koliko vidim, to je bio pad nadstrešnice u Novom Sadu. Ono što ne vidim je gde je veza?
Zbog korupcije kojaje pocela da ubija vidno i zato sto se sve nagomilalo.Razloga je bezbroj!
Gore sam vec napisao bar jos nekoliko kroz tekst a i sam si sebi odgovorio.Ne treba nikakva veza, veze su bezbroj jer casa preliva.
Ako neko ne vidi vezu nek se malo bolje potrudi da pogleda.Daj nemojmo vise da budemo naivni i blesavi, ko hoce da vidi videce ko nece ima da spinuje i siri lazi i odgovara na lazi i spinove na svojim medijima peaveci od sebe nekog heroja.To radi godinama i muka je vise ljudima.Mladi vide vise od tv ekrana i imaju i umeju da kiriste internet i da razmisljaju.
Misliš da je sada gore nego pre 30 godina?
Nema šta da se porediš sa drugim zemljama jer prvenstveno nije isti mentalitet. Neke zemlje u okruženju možda imaju trenutno bolji standard, ali sve to dolazi sa velikom cenom.Naravno, ne mora ni to da se uzme kao za poredjenje samo treba da se pogleda gde smo mi u odnosu sa drugim zemljama.Nas su stavili u neki matrix i ubedjuju da je nenormalnost normalna i idemo putem severne Koreje...
Има доста таквих случајева у Србији ,када се издаје дозвола за ступање у брак, истовремено малолетник стиче и пуну пословну способност.Znas li ti za neki pravni slucaj u Srbiji gde se maloletnik emancipovao?
Realno je u pravu..retko kad je, al sada jeste.„Moj komentar? Da žive u Americi, studiranje bi plaćali stotinama hiljada dolara, besplatno studiranje kao u Srbiji bi sanjali, podizali bi kredite koje bi čitav život plaćali, radili bi po dva i tri posla da plate stan i hranu, ne bi imali besplatne studentske domove i na nekakve blokade ne bi ni pomišljali.
Doduše, ne bi im ni bilo dozvoljeno. Da žive u Americi, jasno bi im bilo stavljeno do znanja da se politička volja pokazuje na izborima, a ne izbegavanjem kolokvijuma i da jedva punoletni klinci ne znaju ama baš ništa o vođenju američke ili bilo koje države“, počela je Jelena.
nova.rs
Pogledajte prilog 1655525