Karleuša izvređala studente i rekla kako u blokade idu "da bi izbegavali kolokvijume"

Ma ljudi se lagano zagrevaju za januarski. Ne može to tako, kad sam ja studirao nije toga bilo, bio DOS.
E pa vidis, ja kad sam studirala desila se kradja glasova na lokalnim izborima u novembru '96 i isto je ovako cele zime bio protest, na kom sam ucestvovala.

Nije i ne moze me niko ubediti da tada posotje kolokvijumi,oni su na prolece, a kamoli vazni ispitni rokovi kad je najvazniji oktobar pa i jun, uostalom, u takvim oravdanim slucajevima, oni se pomeraju.

E pa vidis, ja kad sam studirala desila se kradja glasova na lokalnim izborima u novembru '96 i isto je ovako cele zime bio protest, na kom sam ucestvovala.

Nije i ne moze me niko ubediti da tada posotje kolokvijumi,oni su na prolece, a kamoli vazni ispitni rokovi kad je najvazniji oktobar pa i jun, uostalom, u takvim oravdanim slucajevima, oni se pomeraju.
Ma nisam pominjao kolokvijume, to je Karleušina teorija, samo januarski ispitni rok.

Drug Tito je bio prvorazredni mangup koji je znao šta da kaže a šta da uradi
Pa zato ga Vucic i oponasa bezuspesno, jer nije mangup kao ovaj sloser i svaler koji je svalerku sahranio pored psa.
Tito kao političar je znao sa ljudima i to je činjenica ali isto tako nije dao ljudima da budu protiv njega nego jednostavno to rešavao na njegov već nama svima poznati način tako da ne vidim po kojoj osnovi se uopšte takva osoba stavlja u temu o ovakvoj osobi. Karli je toliko dvolična da je to prosto smešno jer do juče je bila protiv tih političara protiv svega dok je imala angažman kod Saše Popovića e sad pošto ga je ispušila gde god da je pokucala na vrata sad bi ona da se vrati na neke male staze i ne bi me čudilo da ona lično bude na trgu za Novu Godinu pošto Bože eto treba da se zaradi koja para jer očigledno nema toliko novca koliko mi mislimo da ona ima s obzirom da ko god da prati iole zna da je isto tako došlo i do razvoda između nje i Duška tako da moram malo neka parica da se zaradi.
Pa dodjosmo do toga, a i zasto ne bi, Tito i Karleusa su 2 lica jedne te iste price, iz udbine kuhinje potekli, samo ova na malo moderniji nacin.

Pa zato ga Vucic i oponasa bezuspesno, jer nije mangup kao ovaj sloser i svaler koji je svalerku sahranio pored psa.

Pa dodjosmo do toga, a i zasto ne bi, Tito i Karleusa su 2 lica jedne te iste price, iz udbine kuhinje potekli, samo ova na malo moderniji nacin.
Karleuši je otac bio policijski funkcioner kod Zlobe a majka njihova urednica na RTS, tako da je sve jasno.

Mislim da je zdravo za svaku generaciju studenata da digne glas protiv nepravde ili protiv onoga sto oni smatraju nepravdom...
Buniti se u Srbiji protiv nečega je gubljenje vremena. Čim pre shvate da im u Srbiji nikad neće biti bolje i da u njoj nemaju šta da traže biće pametniji i zreliji. Glasao sam jednom u životu i nikad više jer sam shvatio da ko god bude na vlasti u Srbiji meni neće biti ništa bolje jer nisam partijski čovek.

Buniti se u Srbiji protiv nečega je gubljenje vremena. Čim pre shvate da im u Srbiji nikad neće biti bolje i da u njoj nemaju šta da traže biće pametniji i zreliji. Glasao sam jednom u životu i nikad više jer sam shvatio da ko god bude na vlasti u Srbiji meni neće biti ništa bolje jer nisam partijski čovek.
Šta nekog je po sopstvenom iskazu prijavljen na adresi u policijskoj stanici u Sofiji ima da brine stanje u Srbiji?

Sve što je rekla je tačno.
1733924012413.png

Faktički glasaš za vučića iako toga nisi svestan.

Back