- Poruka
- 27.782
Jesi poludeo prateći komšije u njihovoj emancipaciji?
Još se i hvali!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi poludeo prateći komšije u njihovoj emancipaciji?
Još se i hvali!
Ma ljudi se lagano zagrevaju za januarski. Ne može to tako, kad sam ja studirao nije toga bilo, bio DOS.Jeste, bas su "poznati" i cesti kolokvijumi u novembru i decembru, a vazni ispiti jos vise kad se zna da je oktobar prelazni rok, hahahah...
E pa vidis, ja kad sam studirala desila se kradja glasova na lokalnim izborima u novembru '96 i isto je ovako cele zime bio protest, na kom sam ucestvovala.Ma ljudi se lagano zagrevaju za januarski. Ne može to tako, kad sam ja studirao nije toga bilo, bio DOS.
Ma nisam pominjao kolokvijume, to je Karleušina teorija, samo januarski ispitni rok.E pa vidis, ja kad sam studirala desila se kradja glasova na lokalnim izborima u novembru '96 i isto je ovako cele zime bio protest, na kom sam ucestvovala.
Nije i ne moze me niko ubediti da tada posotje kolokvijumi,oni su na prolece, a kamoli vazni ispitni rokovi kad je najvazniji oktobar pa i jun, uostalom, u takvim oravdanim slucajevima, oni se pomeraju.
Pa zato ga Vucic i oponasa bezuspesno, jer nije mangup kao ovaj sloser i svaler koji je svalerku sahranio pored psa.Drug Tito je bio prvorazredni mangup koji je znao šta da kaže a šta da uradi
Pa dodjosmo do toga, a i zasto ne bi, Tito i Karleusa su 2 lica jedne te iste price, iz udbine kuhinje potekli, samo ova na malo moderniji nacin.Tito kao političar je znao sa ljudima i to je činjenica ali isto tako nije dao ljudima da budu protiv njega nego jednostavno to rešavao na njegov već nama svima poznati način tako da ne vidim po kojoj osnovi se uopšte takva osoba stavlja u temu o ovakvoj osobi. Karli je toliko dvolična da je to prosto smešno jer do juče je bila protiv tih političara protiv svega dok je imala angažman kod Saše Popovića e sad pošto ga je ispušila gde god da je pokucala na vrata sad bi ona da se vrati na neke male staze i ne bi me čudilo da ona lično bude na trgu za Novu Godinu pošto Bože eto treba da se zaradi koja para jer očigledno nema toliko novca koliko mi mislimo da ona ima s obzirom da ko god da prati iole zna da je isto tako došlo i do razvoda između nje i Duška tako da moram malo neka parica da se zaradi.
Ok...izvini onda nisam te razumela.Ma nisam pominjao kolokvijume, to je Karleušina teorija, samo januarski ispitni rok.
Karleuši je otac bio policijski funkcioner kod Zlobe a majka njihova urednica na RTS, tako da je sve jasno.Pa zato ga Vucic i oponasa bezuspesno, jer nije mangup kao ovaj sloser i svaler koji je svalerku sahranio pored psa.
Pa dodjosmo do toga, a i zasto ne bi, Tito i Karleusa su 2 lica jedne te iste price, iz udbine kuhinje potekli, samo ova na malo moderniji nacin.
Išli bi na BLM uglavnom mirne proteste sa malo lootingaDa žive u Americi ne bi bili na blokadama. Nego žive u Srbiji. To je i problem![]()
Buniti se u Srbiji protiv nečega je gubljenje vremena. Čim pre shvate da im u Srbiji nikad neće biti bolje i da u njoj nemaju šta da traže biće pametniji i zreliji. Glasao sam jednom u životu i nikad više jer sam shvatio da ko god bude na vlasti u Srbiji meni neće biti ništa bolje jer nisam partijski čovek.Mislim da je zdravo za svaku generaciju studenata da digne glas protiv nepravde ili protiv onoga sto oni smatraju nepravdom...
tad je bila na privatnom budzetu,sad je na drzavnomZar ova nije prvo pljuvala po Vucicu pa posle ga naprasno zavolela nakon sto nije mogla dobiti ni jednu tezgu?
Išli bi na BLM uglavnom mirne proteste sa malo lootinga![]()
To se u demokratiji slabo toleriše, odma’ policijski čas, i to unapred obnaroduju samo Demokrate, Republikanci prosto sve pohapse.Da žive u Americi ne bi bili na blokadama. Nego žive u Srbiji. To je i problem![]()
Šta nekog je po sopstvenom iskazu prijavljen na adresi u policijskoj stanici u Sofiji ima da brine stanje u Srbiji?Buniti se u Srbiji protiv nečega je gubljenje vremena. Čim pre shvate da im u Srbiji nikad neće biti bolje i da u njoj nemaju šta da traže biće pametniji i zreliji. Glasao sam jednom u životu i nikad više jer sam shvatio da ko god bude na vlasti u Srbiji meni neće biti ništa bolje jer nisam partijski čovek.
A studirala je nauku koju ne smem da pomenem, da me ne banuju.tad je bila na privatnom budzetu,sad je na drzavnom![]()
Zar ova nije prvo pljuvala po Vucicu pa posle ga naprasno zavolela nakon sto nije mogla dobiti ni jednu tezgu?
Kad si devojka volis sportiste,kad malo odrastes onda ove ozbiljnije. Kako da je krivis?A studirala je nauku koju ne smem da pomenem, da me ne banuju.![]()
Realno, nikad nije bila kul. Ni po rečniku ni po ponašanju, još išla s kriminalcima.Upravo je tako bilo. Nekada je bila kul osoba a onda se prodala. Kad si alav na novac, onda moraš tako.
Kakav gospodin.Pa zato ga Vucic i oponasa bezuspesno, jer nije mangup kao ovaj sloser i svaler koji je svalerku sahranio pored psa.
Faktički glasaš za vučića iako toga nisi svestan.Buniti se u Srbiji protiv nečega je gubljenje vremena. Čim pre shvate da im u Srbiji nikad neće biti bolje i da u njoj nemaju šta da traže biće pametniji i zreliji. Glasao sam jednom u životu i nikad više jer sam shvatio da ko god bude na vlasti u Srbiji meni neće biti ništa bolje jer nisam partijski čovek.
S obzirom da sam od 27. jula zvanično Bugarin trebalo bi verovatno da kažem da me nije briga. Vučić na vlasti = slaba Srbija, a slaba Srbija znači miran region bez ratova i sukoba.Faktički glasaš za vučića iako toga nisi svestan.