Karleuša izvređala studente i rekla kako u blokade idu "da bi izbegavali kolokvijume"

Sensei

Master
Moderator
Poruka
84.377
„Moj komentar? Da žive u Americi, studiranje bi plaćali stotinama hiljada dolara, besplatno studiranje kao u Srbiji bi sanjali, podizali bi kredite koje bi čitav život plaćali, radili bi po dva i tri posla da plate stan i hranu, ne bi imali besplatne studentske domove i na nekakve blokade ne bi ni pomišljali.

Doduše, ne bi im ni bilo dozvoljeno. Da žive u Americi, jasno bi im bilo stavljeno do znanja da se politička volja pokazuje na izborima, a ne izbegavanjem kolokvijuma i da jedva punoletni klinci ne znaju ama baš ništa o vođenju američke ili bilo koje države“, počela je Jelena.

nova.rs
1733867804233.png

„To je moj komentar, ali i komentar svakog ozbiljnog čoveka koji na upotrebu mladih ljudi bez osnovnog znanja o politici i socijalnim prilikama ne gleda blagonaklono. To se zove zloupotreba onih kojima se lako manipuliše od strane onih kojima do tih istih studenata nije stalo ni malo“, zaključila je Karleuša.

Ovo je razbesnelo mnoge koji zaista rade po više poslova kako bi plaćali školarine u Srbiji, kao i izuzetno visoke stanarine i račune.

nova.rs

Moraćeš da elaboriraš, nisam shvatio šta hoćeš
Emancipacija je sudski postupak gde maloletnik dobija punu poslovnu sposobnost, pre navrsenih 18, tj. pre nego mu to pravo daje neka opsta pravna norma.

To Emancipacija znaci u pravu, kada dobijes punu poslovnu sposobnost.

Srbi i ova komunjarska i tradicionalna dna ne znaju koliko je to bitna i dobra stvar u nekom slobodnom drustvu.

Sve što je rekla je tačno.
Reci mi druže, ko im plaća studiranje? Vučić
iz svog džepa? Ili Karleuša? Ili možda ja ili njihovi roditelji koji plaćaju porez ovoj državi? I ja sam srećan da moj porez ide za njihovo studiranje. Još bih bio srećniji da moj porez ne ide u dzepove šljamu poput AV, Karleuše i ostale bulumente.

U USA je veoma dobra selekcija, dakle najbolji i studenti koji svojim radom to zasluzuju dobijaju mesto koje im pripada... Nemoj da brines Jecke, najbolji stignu najdalje...I to vrhunski studenti iz celog sveta i najsiromasnijih drzava dolaze upravo tamo i postaju bitni zbog svoje strucnosti, a i zarade koliko zasluzuju...
Sto se tice studenata ovde njima sad naravno lepe etikete izmanipulisanih ili placenika itd. Time ih ponizavaju...Mislim da je zdravo za svaku generaciju studenata da digne glas protiv nepravde ili protiv onoga sto oni smatraju nepravdom...Iako ja mislim i znam da je to borba protiv vetrenjaca cak da im se i ispune svi zahtevi...Studenti nece nista promeniti, nisu promenili ni veliki prevrati... Manjina je na strani studenata, a vecina na strani vlasti iako mnogima ne izgleda tako... Ocekujem da Car izadje i kaze da su "studenti upravu"....
Jedina promena i smrt za ovaj sistem je uzlazak u Srbije u Evroatlanske integracije(ulazak u EU i Nato) i zavrsetak istih... Medjutim ni narod ni studenti zajedno sa njim vecinski to ne podrzavaju, kao ni sama vlast...

Где рекоше да ће она да пева/јауче за дочек? Да спремимо јаја...

To treba da joj se desi, ovakvim izjavama je blizu da to izazove.Nije svesna ako jos malo dirne tu studente da moze bas stvarno da dobije jaja na sceni!

Vredja narod i to taj koji je kjucan za buducnost ove zemlje!Decu naroda bi promenili i pocinju da vredjaju i ponizavaju jer reaguju na ociglednu korupciju i nesposobnost vlasti i rezima.On odgovara njegovim medijima na totalno laznu vest iz njegove rezije svojim zajedljivim tonom...
Muka mi je od ovoga, casa preliva.
Mislim da nisam jedini, nesto ce uskoro puci...

Poslednja izmena:
To treba da joj se desi, ovakvim izjavama je blizu da to izazove.Nije svesna ako jos malo dirne tu studente da moze bas stvarno da dobije jaja na sceni!

Vredja narod i to taj koji je kjucan za buducnost ove zemlje!Decu baroda bi promenili i pocinju da vredjaju i ponizavaju jer reaguju na ociglednu korupciju i nesposobnost vlasti i rezima.On odgovara njegovim medijima na totalno laznu vest iz njegove rezije svojim zajedljivim tonom...
Muka mi je od ovoga, casa preliva.
Mislim da nisam jedini, nesto ce uskoro puci...
И треба, доста је више било.

Back