- Poruka
- 75.329
Meni je Ceca bila i ostala najboljaMa šta negde, pa novogodišnje pevanje joj obezbedili prošle god.. zlo mi je od tih presvlakača, nekako mi je bila čak i prihvatljivija dok je pljuvala sve redom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je Ceca bila i ostala najboljaMa šta negde, pa novogodišnje pevanje joj obezbedili prošle god.. zlo mi je od tih presvlakača, nekako mi je bila čak i prihvatljivija dok je pljuvala sve redom
licemerje u show biz?I baš me briga kako peva, ali otkud nekome pravo da na osnovu svoje ''inteligencije'' uskraćuje pravo na izbor ? Dok je bila zabranjena na pimku, pljuvala je sve redom sad se licemerno drži nekog svog ''stava'' licemernooo ...
Ona je veoma inteligentna, vrlo dobro zna šta radi i što radi.
Čim se toliko priča o njoj, uspjela je u naumu.
Да се није удала за Тошића и његову лову, данас би била анонимус. Никада је нико није чуо да је отпевала уживо било коју песму. У суштини, она је обична алапача
Добро.....али "УВЕК" може да се позове на мозак !Узгред......зна ли неко од вас које је њено формално образовање. Молим само без зезања јер ме стварно занима.
teskoOna je malo starija od tebe Anđo
Osnovna škola je bila maksimum![]()
šovinizam zvani realnost gde priča kako je u Americi .. ovo je Balkan i ne može da se poredi sa Amerikom
Čini ti seOvo je planeta zemlja, i ovo su sve ljudska bica, sve se moze uporediti.