Karleuša: Gimnaziju sam napustila jer mi nisu dali da nosim minić

Veoma je arogantno tvrditi za nekoga da nije inteligentan. To znači da sebe smatraš pametnijim, i da si u moći odlučivanja ko jeste, a ko nije pametan.

Karleuša živi od pjevanja, a ne zna da pjeva.
A ti svoj posao radiš i znaš da bi zaradio. :D
A ovo što pišeš je izraz lažne poslušničke skromnosti.
Čuj, arogantno tvrditi da bahatost nije odraz inteligencije...
Aloe

Veoma je arogantno tvrditi za nekoga da nije inteligentan. To znači da sebe smatraš pametnijim, i da si u moći odlučivanja ko jeste, a ko nije pametan.

Ja itekako sebe smatram pametnijim i inteligentijim od osobe koja da joj nije bilo mame Divne i tate policajca ne bi znala da pomnožni dva jednocifrena broja

ona je pocela da peva kao cecin prateci vokal,obzirom da je evidentno da ne ume da peva ne vidim kako je iko mogao da je "pogura". Udala se.
Nije ona pevala Ceci prateće vokale nego je pevala SA Cecom prateće vokale u pesmi Pusti me Dajani na albumu 1,2,3 I ...

Pusti Me
Arranged By – Z. Tutunović*
Backing Vocals – Sandra Radić*, Ceca Ražnatović*, Jelena Karleuša
Engineer – Z. Šćekić*
Music By, Lyrics By, Producer – D. Brajović*
Orchestra – Orkestar Z. Tutunović*
Remix – D. Abadić*

https://www.discogs.com/release/3024420-Dajana-1-2-3-I

Nije ona pevala Ceci prateće vokale nego je pevala SA Cecom prateće vokale u pesmi Pusti me Dajani na albumu 1,2,3 I ...

Pusti Me
Arranged By – Z. Tutunović*
Backing Vocals – Sandra Radić*, Ceca Ražnatović*, Jelena Karleuša
Engineer – Z. Šćekić*
Music By, Lyrics By, Producer – D. Brajović*
Orchestra – Orkestar Z. Tutunović*
Remix – D. Abadić*

https://www.discogs.com/release/3024420-Dajana-1-2-3-I
zasto mi je u glavi da je sama izjavila da je pevala Ceci i da joj je Ceca rekla da nikad nece biti zvezda :think:

zasto mi je u glavi da je sama izjavila da je pevala Ceci i da joj je Ceca rekla da nikad nece biti zvezda :think:
I Dont Know What Youre Talking About GIF by Achievement Hunter

I baš me briga kako peva, ali otkud nekome pravo da na osnovu svoje ''inteligencije'' uskraćuje pravo na izbor ? Dok je bila zabranjena na pimku, pljuvala je sve redom sad se licemerno drži nekog svog ''stava'' licemernooo ...
Pa došlo vreme da se vrati negde na neku TVu otkako joj je Duško dao korpu

Back