Karini posle predaje: Nikada me niko nije tako udario

Znači, osoba koja ima vagini i matericu, koja nikada nije imala penis, i koja, verovatno, može da ima decu, nije žensko? Alžir, islamska i arapska zemlja, bi poslala takvog nekog na OI?
Cekaj , zar Alzirka nije trans osoba?
Oni ne prave frku oko trans osoba, pa su im dozvolili zajedno suzivot sa zenama, i to vec ima puno godina, a sad prave problem i vi mi kazete da nije zvanicno ni trans...da upotrebim gradaciju....
Mislim ja branim princip koji su uveli da ne sme da bude izuzetaka , a jos manje ovo pljuvanje preko postapalice, Alzirka je musko...Takva konotacija je nedozvoljena u normalnom drustvu , a potrebna u feminacistickom drustvu....

Meni nisu jasni muskarci koje ovde vidimo da se ovako blamiraju , pokazujuci svoju nesvest o cemu se radi , i o tacnoj metodi socijalnog inzenjeringa koji se ovako obavlja..
Mislim nisu mi jasni kao normalni , ali su mi jasni kao feminacisti....mamine sise na ovaj ili onaj nacin....jos gore ako su samo deo feminaci pokreta...
Moj rodjak burazer je upao u tu feminaci pricu , prvo ga je majka vaspitala da bude ma sve moze...to je njena omiljena recenica, ali ona je ona koja pravi kompromise ali na kraju manipulise sa svima...bas manipulise, 20 80 je odnos koristi koji je za osobu i koristi koja je za nju kad se sve podvuce linija...i sad ja je citam...a napravi mi probleme puno puta, smota mi roditelje....
Znaci bukvalno ih iz 5 telefonskih razgovora, posto zive u razlicitim gradovima, nafiluje da idu da rintaju za njenu potrebu , kao doci ce i ona da zajedno odrade, a ja vidim iz svemira da nece doci ili ako ce doci doci ce samo ona i to da pocisti malo , i bude tu , a fizikalije ce odrade ovi moji matori koji posle kukaju da ih ja cuvam , i da fizicki ne mogu nista ...

E tako je i svog sina manipulacijama pretvorila u zensku lutku pa ga je zena koja nije nesto preterano manipulant ali kad vidi da moze, nauci se, totalno pretvorila u cucka...kuva pere, cuva, uzima slobodne dane i sve prilagodjava njoj, sto samo po sebi jeste njihova stvar, , ja se ne mesam u takve stvari... Ali onda pocinje da emituje ideologiju , sto vec pomalo spada u licno a pomalo je neprihvatljivo , samo ok prihvatio sam , jer vidim da i on placa cenu , tj kad su bili virusi , ne covid, tip se uneredi da bi sve svoje nametnute obaveze zavrsio , na granici je da lipshe...I onda naravno nastupa sukob Majka zena....sto se obicno i desava kod tih muskaraca...kad pretera jedna feminacista a druga je jos ziva...

Eno sad posto je omatorila, majka mora da mu placa koriscenje stana i vikendice, tacno po tarifi...tj feminaci zene je normalno pobedio i pretvorio ga u poduzetnika naplatisu.;...

Ко има образа нек јавно одустане од Олимпијских игара док се овакве појаве не искорене и нек јавно води борбу против тога, а ко нема нека га гузе. "Одери сваког ко се да"....то је мото овог трулог света

Screenshot_20240804-091757_X.jpg

Sport je takav, pogotovu borilacki. Iako bih borilacke poput boksa i sl gde je cilj da nekoga izubijas nogama i rukama, stavio pod nesto posebno, no to nije tema.
Isto ce i cak i atletski gradjen sportista koji ce uci u ring s nekim super teskasem (i u smislu konstitucije, testosterona, tezine kostiju, misicne strukture, reci: tukao sam se bajo ali me niko ovako nije udario. Za takve sportove moras da imas takvu konstituciju i vrv visak testosterona kada su zene u pitanju i takvu hormonalnu struktiru tokom odrastanja.

Svega ovoga ne bi bilo da su ljudi inteligentni bar 100IQ i da nisu bezobrazni.

Znaci da nisu glupi ko tuki i da nisu sebicno bezobrazni i spremi da prodaju obraz i logiku za sitan dinar, a to me uzasno i nervira i plasi , bukvalno vidjam svaki dan, kako se ocas posla udruze iako nisu u pravu , tj dozivljavao sam da iako sedim 2h u cekaonici da me 5 zena ubedjuje da sam tek dosao , da me nisu videle...samo da bi ucinile 6toj zeni...

Takva huliganska kultura i vaspitanje i spremnost da se popisas na drugiga za dinar, je uzas danasnjeg vremena....totalno bescasce..

Dakle da nije toliko bescasnika koji ce reci i raditi sta god treba samo da dobiju sendvic sa parizerom, ne bi bilo ni ovog pitanja takmicenja u zenskoj kategoriji...

Ili bi bilo kao sto su zdravorazumci i tradicionalci trazili , uzimas DNK sa tri mesta pa ako je isti to je tvoj maticni DNK i onda to si sto si , ne postoji nista vise od dva roda, muski i zenski , seks orjentacija nebitna...duzina kite nebitna i da li je imas...ili sise ili vagina..

Medjutim tih godina zlo i naopako , svi udri po muskarcima koji su se bunili za to u sportu, kao ne uvazavaju identitet raznih lgbt grupa, koji su seksualnost koliko ja znam, a ne gender, ali tu je bio i pritisak da osoba se identifikuje kao seksualni objekat i radnja...jos animalnije sagledavanje osobe i psihologije osobe...
Animalnost u procvatu..

I onda papazjanija...tri razlicita, pa cetiri razlicita wc u javnim prostorima...
U sportu ludnica....
Ali jedino sto gledas kao muskarac je ogorcenje feminacista i nekih zena i cutanje drugih , ne smeju da udare zena na zenu...
Dobro bilo je i podrzavanja zena za zenu.. i zena za trandzu , to su nase , tako je bilo masovno pricano...i pokazivano..

I ne vredi...vi zatucani muskarci , to je bio konacan zakljucak...

E sad kukavela u sportu , a bice kukavela i u nauci i u drugim oblastima ako se uvede stoga kontrola uspeha i dostignuca...sipak ce biti 2 prema 1 diplomaca i cak i vise ima zena u odnosu na muskarce, najvise zbog ekonomskog faktora...ali i pozivanja na dzentlmenstvo i mutljavina, i trgovine pica za ocenu , pica za semestralni i pica za obecan posao...

Sta ces...
To nije najgore za muski rod...jeste ekonomski pritisak , ali nije najgora stvar sa kojom se susrecemo....
Dobro , sta ces, medije drze zene, komercijalu drze zene, brigu o deci drze zene...
Ima drugih stvari koje su gore za zivot muskaraca a promovisu se...A i sve ono sto ulazi kao pritisak na ravnopravne MZ odnose to je tek katastrofa..

Kod zena jaca ideja sponozraja i koriscenja dece za dobijanje materijalne i novcane nadoknade kroz ocinstvo...A kod muskaraca trend da traze surogat majku i da se skuplja novac cim se zaposlis jos kao pripravnik da obezbedis sebe na taj nacin i eliminises parazitizam koji nije samo materijalni nego i emotivni i svakakav...

Samo se jos razvija..
Jos uvek nema saveznika medju zenama, osim onih koje su u srednjim godinama, koje bi podrzale zajednicki zivot m i z, i neke normalnije ljubavne pa i porodicne odnose...

Sve ovo u medijima i u javnosti je jalova prica...u sustini nije ni ravnopravna atmosfera niti je nezatrovano...

Cekaj sta ti treba da bi se odredio kao trandza bez operacije, potpis dva svedoka?????

Ja sam u bg sreo zensko koje izgleda kao muskarac i zahteva da se oslovljava sa on...E sad to ja mislim da je zensko , cisto zbog glasa, ima soprancic...2 a ima i ruke i sve osim friza i oblacenja, zensko , znaci i po Tajlandskim kriterijumima, samo sto ti kriterijumi ne vaze totalno u EU, inace bi mnoge nase devojke sa sapama koje su vece od mojih , i laktovima i ramenima bile musko...a nisu nego imaju takvu neku mesavinu , vilica jaka, jake jagodice, cak imaju i donekle izrazenu jabucicu...donekle, nema jakog grkljana..

A neka, nek prodje 20 godina, pa ce onda biti taman neka normala , taman kad ostarim..

Back