Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 62.046
Cekaj , zar Alzirka nije trans osoba?Znači, osoba koja ima vagini i matericu, koja nikada nije imala penis, i koja, verovatno, može da ima decu, nije žensko? Alžir, islamska i arapska zemlja, bi poslala takvog nekog na OI?
Oni ne prave frku oko trans osoba, pa su im dozvolili zajedno suzivot sa zenama, i to vec ima puno godina, a sad prave problem i vi mi kazete da nije zvanicno ni trans...da upotrebim gradaciju....
Mislim ja branim princip koji su uveli da ne sme da bude izuzetaka , a jos manje ovo pljuvanje preko postapalice, Alzirka je musko...Takva konotacija je nedozvoljena u normalnom drustvu , a potrebna u feminacistickom drustvu....
Meni nisu jasni muskarci koje ovde vidimo da se ovako blamiraju , pokazujuci svoju nesvest o cemu se radi , i o tacnoj metodi socijalnog inzenjeringa koji se ovako obavlja..
Mislim nisu mi jasni kao normalni , ali su mi jasni kao feminacisti....mamine sise na ovaj ili onaj nacin....jos gore ako su samo deo feminaci pokreta...
Moj rodjak burazer je upao u tu feminaci pricu , prvo ga je majka vaspitala da bude ma sve moze...to je njena omiljena recenica, ali ona je ona koja pravi kompromise ali na kraju manipulise sa svima...bas manipulise, 20 80 je odnos koristi koji je za osobu i koristi koja je za nju kad se sve podvuce linija...i sad ja je citam...a napravi mi probleme puno puta, smota mi roditelje....
Znaci bukvalno ih iz 5 telefonskih razgovora, posto zive u razlicitim gradovima, nafiluje da idu da rintaju za njenu potrebu , kao doci ce i ona da zajedno odrade, a ja vidim iz svemira da nece doci ili ako ce doci doci ce samo ona i to da pocisti malo , i bude tu , a fizikalije ce odrade ovi moji matori koji posle kukaju da ih ja cuvam , i da fizicki ne mogu nista ...
E tako je i svog sina manipulacijama pretvorila u zensku lutku pa ga je zena koja nije nesto preterano manipulant ali kad vidi da moze, nauci se, totalno pretvorila u cucka...kuva pere, cuva, uzima slobodne dane i sve prilagodjava njoj, sto samo po sebi jeste njihova stvar, , ja se ne mesam u takve stvari... Ali onda pocinje da emituje ideologiju , sto vec pomalo spada u licno a pomalo je neprihvatljivo , samo ok prihvatio sam , jer vidim da i on placa cenu , tj kad su bili virusi , ne covid, tip se uneredi da bi sve svoje nametnute obaveze zavrsio , na granici je da lipshe...I onda naravno nastupa sukob Majka zena....sto se obicno i desava kod tih muskaraca...kad pretera jedna feminacista a druga je jos ziva...
Eno sad posto je omatorila, majka mora da mu placa koriscenje stana i vikendice, tacno po tarifi...tj feminaci zene je normalno pobedio i pretvorio ga u poduzetnika naplatisu.;...