Karini posle predaje: Nikada me niko nije tako udario

Gajo ex

Aktivan član
Poruka
1.327
"Italijanka Anđela Karini odlučila je da danas preda meč Alžirki Iman Helif u kategoriji do 66 kilograma." - da ih odmah ispravim, Alžircu!
Na ovaj korak se odlučila posle nekoliko udaraca takmičarke iz Alžira, kojoj je nedavno Svetska bokserska federacija zabranila učešće zbog XY hromozoma.

„Nikada me u životu niko nije tako jako udario“, rekla je posle predaje Karini.

1722609086460.png

Imala je Italijnka i poruku za Međunarodni olimpijski komitet.

„Mislim da moraju da pozabave ovim slučajem“.

O ova dva slučaja jasan stav je imao portparol MOK-a Mark Adams:
https://sportklub.n1info.rs/olimpijske-igre/karini-posle-predaje-nikada-me-niko-nije-tako-udario/
--------------
Sav znoj, sve pripreme, sve želje pale su u vodu nakon što je ušla u ring sa muškarcem.
Po vama, je li potreban bojkot ostalih sportašica ili da nastave pa do prve bolnice?

Forumašice, što bi vi uradile? Ušle u mušku kategoriju ili mu dale plava jaja?

Ja se ne bih mesao....suvise je bilo buke oko toga pre 10 pa pre 9 pa pre 8 pa pre 7 godina i tako nadalje...

To je osinjak feminacista i feminista....i lgbt....
Pa se sodomisti raznih vrsta tu nakaleme, i svi se okrenu prema tebi....tj prema onom ko postavlja to pitanje...a nije u redu da se neko kazni od slucaja do slucaja zato sto mu malo jace rukice...ili je princip ili nije, nema tu od slucaja do slucaja, i kako nam se svidja takmicar...

Ili postoji jedna druga varijanta, a to je jako skuplja varijanta a to je da se svima utvrdjuje pol po rodjenju...sto dalje donosi jasnu kategorizaciju svih ljudi na svetu , sto je meni i deci logicno , tvoja sloboda je neugrozena tvojim petostrukim oznacavanjem MMMMM ili MMFMF ili kako te vec zapadne ili hoces da se definises..

Ali prvo slovo je ono kako ti kaze DNK , izuzev ako si dipolarac, tj imas u telu i jednu i drugu DNK , pojeo si sestru ili brata dok si bio mali , pa onda mozes da biras sta hoces da budes musko ili zensko..

U svakom slucaju nisam za ono sto je moda u Srbiji , a to je kuknjava da muskarci budu dzentlmeni , a ovamo ih razaraju u korporativnim tablicama vrednosti kasnije i preko toga se kasnije kao pripise svaka vrednost....i imamo onda negativnu selekciju ili podobnost ili diskriminaciju , tj rodni protekcionizam...

To su razne apsurdne situacije koje lose uticu i na vaspitanje decei mladih ...
Pa se cele generacije othrane na laznim obecanjima sposobnosti , a nema ih , pa su skloni depresijama pa ne znaju sta im fali , umisle da znaju sta im fali , pa teraju tu pricu , a to im ne fali , nego nesto sasvim drugi trece deseto..

I svi u nekoj wannabe shizofreniji..

Poslednja izmena:
Zanimljivo je da se sve "trans" osobe takmiče u sportovima gde su bitne snaga i brzina (koju muškarci realno imaju više nego žene), a ne npr. u šahu, streljaštvu... gde je veština bitna. Boks, plivanje, atletika... i odjednom od osrednjeg sportiste u muškoj konkurenciji postaju rekorderi u ženskoj konkurenciji. Povremeno dozvole sebi da "izgube" (pitanje je da li su tu umešane opklade) da bi imali izgovor "eto, ne pobeđuju UVEK".
Par godina i još nekoliko "trans" takmičara i to je to što su žene osvajale medalje u tim sportovima.

"Italijanka Anđela Karini odlučila je da danas preda meč Alžirki Iman Helif u kategoriji do 66 kilograma." - da ih odmah ispravim, Alžircu!
Na ovaj korak se odlučila posle nekoliko udaraca takmičarke iz Alžira, kojoj je nedavno Svetska bokserska federacija zabranila učešće zbog XY hromozoma.

„Nikada me u životu niko nije tako jako udario“, rekla je posle predaje Karini.

Pogledajte prilog 1588028

Imala je Italijnka i poruku za Međunarodni olimpijski komitet.

„Mislim da moraju da pozabave ovim slučajem“.

O ova dva slučaja jasan stav je imao portparol MOK-a Mark Adams:
https://sportklub.n1info.rs/olimpijske-igre/karini-posle-predaje-nikada-me-niko-nije-tako-udario/
--------------
Sav znoj, sve pripreme, sve želje pale su u vodu nakon što je ušla u ring sa muškarcem.
Po vama, je li potreban bojkot ostalih sportašica ili da nastave pa do prve bolnice?

Forumašice, što bi vi uradile? Ušle u mušku kategoriju ili mu dale plava jaja?
Obesmislili su takmičenja potpuno. Kako postoje muške i ženske kategorije
tako su i za ova čuda prirode posebne kategorije trebali da formiraju. Pa kad
ih bude dovoljno, nek se takmiče međusobno.

Ma tebi srce puno.. :lol:
Ne znam sta ti znaci komentar, ali ti to vidi sa svojim Bogom..
Ono sto je vazno to je da kad se neko zdravorazuman buni , milion pomodara dize buku i izmisljaju neke mudrolije koje to nisu , a onda posle kao da su iznenadjeni nekim situacijama..

Ne znam, , znaci uopste mi nije jasno koja zena je ocekivala da se sigurno nece desavati da muskarac bude fizicki jaci od zene?
Jeste to bilo propaganda da su muskarci nikakvi, mlakonje, ali to je kampanja posle kampanje da ne sme da udari zenu , a zena sme da udara muskarca...pa su muskarci zaplaseni ko misevi i onda pozele usled nasilja da budu zene...nit ovamo nit onamo...

Ima tu mnogo kokosarskih genijalnih razmisljanja....sto samo priroda moze da pruzi...

Kao da nisu svi razumni ljudi rekli nemojte da se mesa u sportu seksualnost, jer rodnost nije isto sto i seksualnost....budi sta god hoces u seksu, musko a nisi , zensko a nisi ...sta god hoces, ali rod je vezan za fizicke karakteristike i psihicke karakteristike...

I nije vredelo..a cini mi se ne vredi ni sada kod mnogih zena...

Ali eto u nekim situacijama bi da unose pometnju kad im odgovara, taj princip i da se ebe i da joj ne udje...
Meni uopste ne smeta da se Tajson takmici kao muskarac, iako je imao udarac koji ce me uspavati dok ga nisu poslali na robiju....mozda cak i ubiti...
Jer resavanje problema Tajsonovog udarca koji moze da ubije se mora sistemski resiti a ne zabraniti Tajsonu da se takmici.

Ne znam sta ti znaci komentar, ali ti to vidi sa svojim Bogom..
Ono sto je vazno to je da kad se neko zdravorazuman buni , milion pomodara dize buku i izmisljaju neke mudrolije koje to nisu , a onda posle kao da su iznenadjeni nekim situacijama..

Ne znam, , znaci uopste mi nije jasno koja zena je ocekivala da se sigurno nece desavati da muskarac bude fizicki jaci od zene?
Jeste to bilo propaganda da su muskarci nikakvi, mlakonje, ali to je kampanja posle kampanje da ne sme da udari zenu , a zena sme da udara muskarca...pa su muskarci zaplaseni ko misevi i onda pozele usled nasilja da budu zene...nit ovamo nit onamo...

Ima tu mnogo kokosarskih genijalnih razmisljanja....sto samo priroda moze da pruzi...

Kao da nisu svi razumni ljudi rekli nemojte da se mesa u sportu seksualnost, jer rodnost nijne isto sto i seksualnost....budi sta god hoces u sekus, musko a nisi , zensko a nisi ...sta god hoces, ali rod je vezan za fizicke karakteristike i psihicke karakteristike...

I nije vredelo..a cini mi se ne vredi ni sada kod mnogih zena...

Ali eto u nekim situacijama bi da unose pometnju kad im odgovara, taj princip i da se ebe i da joj ne udje...
Ova rasplakana bi tebe omlatila ko vola u kupusu.. :kafa:

Da ja hocu da koristim predrasude to bi izgledalo ovako

1722624511367.png

Pogledaj ovu Italijanku , ta je ocigledno dobila ranije bas dobre batine, pogledaj taj nos, to je lomljeno 2 puta minimalno, mozda je cak izvadjena i hrskavica..., ima i polomljenih zuba, takodje od tuce, nije od rukavica...

Tako da psiholoski moze pre da se uklopi u profil buntovnika koji je kao mala dobijala batine od nekog svog pa kasnije resila da to produktivno projektuje u svoju tabacinu, ali tome dodje kraj kad neko ima tesku ruku ....

Ovo su predrasude, koje ja sad generisem, ali ja sam iz svog iskustva vidjao svasta...doduse ne te zenske borbe, mada sam i tu video svasta...itekako ima jakih koje mogu da prime batine, ali ne i jake udarce...a puno udaraca mogu...mozda je ova takva..

Ali tako se ne prilazi protivniku u borbi...doduse treneri sad znaju sve o takmicarima pa nema puno iznenadjenja..ja ne verujem da joj je protivnik odjednom postao supermen...

mozda nije pravedno fizicki ali je ona daleko od zene
italijanka ?

rodjena je kao zensko i zena je

zene igrjau i fudbal pa po tebi nisu zene ?

zene igraju i rukomet vrlo grub sport pa po tebi nisu zene ?
zene plivaju u vaterpolu pa po tebi nisu zene ?

alzirac je rodjen ko musko i apsolutno nije fer takmiciti se sa zenama

po konstituciji je apsolutno nepravedno i po snazi i po misicima

italijanka ?

rodjena je kao zensko i zena je

zene igrjau i fudbal pa po tebi nisu zene ?

zene igraju i rukomet vrlo grub sport pa po tebi nisu zene ?
zene plivaju u vaterpolu pa po tebi nisu zene ?

alzirac je rodjen ko musko i apsolutno nije fer takmiciti se sa zenama

po konstituciji je apsolutno nepravedno i po snazi i po misicima
po meni nisu zene!
nije fer ,bezveze je sto su tako nesto dozvolili.

"Anđela, ti si šampion, to je nakaradni sistem vrednosti": Sportsko društvo iz Srbije šalje zlato Italijanki​

Lep gest srpskog sportskog društva​

https://www.telegraf.rs/sport/olimp...z-srbije-salje-zlato-italijanki/komentari/svi

Povodom cele situacije oglasilo se i Sportsko društvo Ušće sa Novog Beograda, koje je odlučilo da pokloni simbolično zlatnu medalju italijanskoj sportistkinji.

- Poštovana Anđela, duboko smo dirnuti vašim potezom na OI 2024. U duhu sporta i pravih vrednosti želimo da vam odamo priznanje da ste za nas šampion! Moglo se naslutiti na osnovu ceremonije otvaranja u kom pravcu idu OI. Verujemo da je Vaš potez osvojio srca ogromnog dela planete, ali na žalost malo je onih koji to smeju da priznaju… Iskrene čestitke, zadali ste nokdaun nakaradnom sportskom sistemu vrednosti. Mi kao malo sportsko društvo ne možemo da ispravimo nepravdu koja Vam je načinjena ali možemo da Vam pružimo podršku u ovom teškom trenutku za vas i za sport… Simbolično vam šaljemo zlatnu medalju da znate da ste za nas pravi šampion! - napisalo je Sportsko društvo Ušće Novi Beograd.

Ovo je svakako lep gest, a za mnoge ljude je prava pobednica ovog meča Anđela, koja je ujedinila ljude po društvenim mrežama.

Sportsko društvo Ušće je najstarije sportsko društvo na Novom Beogradu. Zanimljivo je da je među osnivačima tog sportskog zajedništva bio i Božidar Maljković, tada tinejdžer a danas predsedik OKS.

Ja ne mogu da prihvatam niti da razmisljam na taj vas nacin...
Znaci ili se odmah jasno postave granice i budu iste za sve,

Za mene su neprihvatljive te moderne feminacisticke ili zenske igre..
Hajde da dozvolimo igranje zena i muskaraca, ali biramo koje muskarce pustamo , ako su kilavi i nikakvi onda je dozvoljeno i super, a posle to koristimo kao propagandu i samouverenje da su zene superiornije u odnosu na muskarce, koje , one koje smo birali ciljano...

A ostali koji se ne uklapaju u te nase standarde izbora i etiketiranja muskaraca , njih progonimo i kaznjavamo...

Tako smo dosli do situacije gde ja bivam oznacen kao zenomrzac a nisam, a neki bednik i jadnik , koji nema snage u duhovnom i dushevnom i fizickom i mentalnom smislu , postaje prvo promovisan kao muskrac, a kasnije i suptilno izrugivan kao muskarac a da on sam ne primeti , eto koliko mu je mentalna sirina i percepcija..

Ima takvih ovde na forumu , da ne idemo dalje...

Ali onda kao konacni rezultat imamo prvo malo razocaranje u muskarce i na kraju imamo i nezadovoljstvo muskarcima, onima koje je zenski korupus izabrao kao ogledno krdo i dodelio im naziv muskarci...

Ovde se radi malo drugacija stvar, ali jos gora..
Znaci prvo se radi sirenja uticaja i femancipacije, emancipacije feminacizma, forsira izjednacavanje pobegulja iz muskog roda, trandzi kao da su zene i tako se dobija na feminacistickoj ideologiji i propagandi , a zatim se ako je takav borac prejak , on karakterise kao muskarac i koristi se etiketa MUSKARAC je, koja dobija znacenje zivotinja, necovek, stoka nehumana, nesto sto hoce da unisti zenski svet...

To je bolesno gradjenje celog sistema kockica po kockica....
Tu mora da se stane negde , a ne moze da se stane kod nemesanja i jakog diferenciranja prirodnih polova jer je to vec pogazeno i ucinjeno , onda preostaje da se stane kod toga da se ne uvode razlike ovaj trandza borac je prejak, on ne moze, a ovaj je pogodno slabasan on moze kao ruglo ....i dokaz supremacije zenskog tela i duha..

Back