M
maći
Gost
šta god.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Mnogi ljudi previshe obrate paznju na karijeru tako da zapostave porodichne odnose shto mislim da nije u redu..Mislim da je precha porodica nego Karijera,nekazem da karijera choveka nije bitna...ali Porodica je ipak nekako bitnijamaći:šta god.
taja:porodica i karijera
dr:Dzaba ti karijera ako si iznutra prazan,ako nema ko da te saceka kad dodjes kuci i da ti odagna misli sa ruznih stvari koje ti se desavaju na poslu.Definitivno porodica![/quote
Slazem se u potpunosti!
Dijica:Pre neki dan sam pricala sa jednim psihologom, koja mi je rekla da bi trebalo da se vratimo sustini naseg postojanja, a to jeste produzenje i opstanak vrste. Dakle, nema dileme, PORODICA!
Uostalom, nismo mi tako daleko iznad (ispred) ostalih zivotinja, kako, ovako uobrazeni, cesto mislimo da jesmo. E, sad, ako mozete da zamislite istu ovakvu debatu na temu - karijera ili porodica medju, npr. slonovima, majmunima i ostalima, super!
Postoji veliki ponor izmedju nahraniti porodicu i nahraniti nezajazljivu ambiciju. Za ovo prvo, nije potrebno mnogo, za ovo drugo, nikad i nista nije dovoljno.
neozbiljko:Stvarno, ima i treće: krasti Bogu dane. Ono: kuliraš kod roditelja do četrdeset i neke kao nesvršeni učenik.
podržavam!neozbiljko:Stvarno, ima i treće: krasti Bogu dane. Ono: kuliraš kod roditelja do četrdeset i neke kao nesvršeni učenik.
topmodelsica:Pa porodica, naravno.Ali ne mislim na ovu klasicnu porodicu.