Karakterne osobine

"Dok se muz" ne opameti? Sta je bio pre toga, pametan decko ili se udala za budaletinu kojeg treba menjati?

Izvini, ali ic ne razumem o cemu pises i kave svadje i odlaske pominjes.

Prvi si spomenuo da zenama najvise smeta to kada ne mogu da (ne znam tacno koji si izraz upotrebio) , ali da manipulisu svojim muskarcem, da rade kako one hoce.

Tako se ponasaju gotovani, koji ne postuju svoju zenu,neuvidjajni su, i nemaju poverenja u nju.
Da, zene zbog toga piz*e.

Svadja nikad ne prestane, i ona ode kada joj pukne film.

Prvi si spomenuo da zenama najvise smeta to kada ne mogu da (ne znam tacno koji si izraz upotrebio) , ali da manipulisu svojim muskarcem, da rade kako one hoce.

Tako se ponasaju gotovani, koji ne postuju svoju zenu,neuvidjajni su, i nemaju poverenja u nju.
Da, zene zbog toga piz*e.

ti pricas kao da si imala 2 braka iza sebe

Ne da manipulisu vec da ga menjaju. Prevedeno, one znaju bolje od njega sta je za njega dobro i kako treba da radi poslove koje on radi.

Nisam zeleo da se konverzacija pretvori u nadmetanje zenskog pola sa muskim. Neka ide, siroko joj polje. Ima drugih, i mladjih i sladjih.

Ovo nije tema sta vas najvise nervira na muskarcu. Jeste slicna al nije to to. Ovde ce nase drage forumasice da nabroje stvari koje ne podnose kod muskarca, od fizickog izgleda do nemam pojma karakternih osobina. I to ce da nabroje po redu,ako zele:
Primer:
1. Smeta mi kad je lep pa me kulira
2. Smeta mi kad je ruzan pa me opet kulira
3. Ne volim kad su debeli
5. Ne volim kad furaju frishku na opasno
6. Ne volim kad je brbljiv
...itd...

I tako napravite muskarca sa najgorim mogucim osobinama i karakteristikama po vama.

Ajd...( hahaha radi veceg zezanja mozete i da uklopite nekog forumasa u pricu ili vise njih...

Uh...za zabavljanje mi puno toga smeta...na mnoge varijante frajera coknem u fazonu nis' meni ovaj nije posebno...ne znam ni sama na sta reagujem ali svakako na nesto...mislim znam na sta, ali hajde, nije tema...

Lepe...u kom smislu lepe...ono kanonski, coktanje sa moje strane, jok, ne privlaci me kanonska lepota...
Sta cu sa meni ruznim...nisam mazohista pobogu...da l me kulira mi je svejedno, ich mi ne bi bio privlacan
Ne volim debele...masno, rumeno, zaznojeno, halapljivo, tromo
Opasno...he...uvek me taj fazon podseti na staru - Ja sam pit bul, terijeeeer o jeeee o jeeee...balavac il budala, nema trece, obe varijante ljaks
Neka je brbljiv ali mora da bude mlogo potkovan i/ili duhovit za to...mada, nisam nesto ni za dvorske lude a tek sto me ne privlace wikipedia majstoriji ne mogu da opisem...

Ne da manipulisu vec da ga menjaju. Prevedeno, one znaju bolje od njega sta je za njega dobro i kako treba da radi poslove koje on radi.

Nisam zeleo da se konverzacija pretvori u nadmetanje zenskog pola sa muskim. Neka ide, siroko joj polje. Ima drugih, i mladjih i sladjih.

U redu, ali cini se da su mladji muskarci, barem na ovom forumu ,uplaseni da ce ta zena, ako je ozene, da im menja zivot,
zvoca i naredjuje.
U stvari je vise problem u tome sto se oni opuste, i misle - e, sada ne moram vise da se trudim, sada mogu kako hocu, jer vec je postala moja zena i nema kud sad.
Tj. tek tada pokazu svoje pravo lice.

- - - - - - - - - -

ti pricas kao da si imala 2 braka iza sebe

Zato sto vidim koliko je vazno i normlano kada je muskarac glava...... a zena vrat. Hahahaha :hvala:

U redu, ali cini se da su mladji muskarci, barem na ovom forumu ,uplaseni da ce ta zena, ako je ozene, da im menja zivot,
zvoca i naredjuje..

Ne znam, ako jesu pa sta? Jos treba da vodim brigu o njihovim strahovima?

U stvari je vise problem u tome sto se oni opuste, i misle - e, sada ne moram vise da se trudim, sada mogu kako hocu, jer vec je postala moja zena i nema kud sad.
Tj. tek tada pokazu svoje pravo lice

Opuste joj se sise i on skonta da moze da je manipulise? Mislim da stvari kod vecine ne stoje tako. Ako je postuje a trebalo bi, onda je nece manipulisati. Bilo bi mi drago da se vodi diskusija u smeru normalnih odnosa.

Poslednja izmena:

Back