Karakterne osobine

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Ovo nije tema sta vas najvise nervira na muskarcu. Jeste slicna al nije to to. Ovde ce nase drage forumasice da nabroje stvari koje ne podnose kod muskarca, od fizickog izgleda do nemam pojma karakternih osobina. I to ce da nabroje po redu,ako zele:
Primer:
1. Smeta mi kad je lep pa me kulira
2. Smeta mi kad je ruzan pa me opet kulira
3. Ne volim kad su debeli
5. Ne volim kad furaju frishku na opasno
6. Ne volim kad je brbljiv
...itd...

I tako napravite muskarca sa najgorim mogucim osobinama i karakteristikama po vama.

Ajd...( hahaha radi veceg zezanja mozete i da uklopite nekog forumasa u pricu ili vise njih...

pa kad se lose sredi a misli da je super onda more da se komentarise... bolje da on bude brbljiv pa ce sledeci put da sklopi ljucki kolore a ne ko neki daltonista :lol:

Ne mislim na to :zelenko3: Sad moram da biram reci...
Znas one muske price - Jako kako je dooobra, pogledaj te biiiiip. biiiiip

:lol:

Jako retki ne komentarisu zene ni u mesovitom, ni u muskom drustvu. ;)

Ne mislim na to :zelenko3: Sad moram da biram reci...
Znas one muske price - Jako kako je dooobra, pogledaj te biiiiip. biiiiip

:lol:

Jako retki ne komentarisu zene ni u mesovitom, ni u muskom drustvu. ;)

muskarci koji u muskom drustvu komentarisu zene su za ludaru ili su impotentni ili nedoyebani... zene se najlespe komentarisu u zenskom, pogotovo ako si jedino musko pa se onda svaka tvoja ma kako bila pametna ili glupa, uzima i sa dozom rezerve ali i sa dozom divljenja... zavisno sta svaka zena iz drustva oseca spram kritikovane zene :lol:

muskarci koji u muskom drustvu komentarisu zene su za ludaru ili su impotentni ili nedoyebani... zene se najlespe komentarisu u zenskom, pogotovo ako si jedino musko pa se onda svaka tvoja ma kako bila pametna ili glupa, uzima i sa dozom rezerve ali i sa dozom divljenja... zavisno sta svaka zena iz drustva oseca spram kritikovane zene :lol:

Svejedno.... ja mislim da kulturan decko se uzdrzava od takvih komentara, bez obzira sta pomisli :) :)

Ixr47tq.gif

Aww, who is going to be a brutal killing machine? Yes, you are.

Smeta mi Java, ne moze da se instalira ni deinstalira.

Devojkama najvise smeta kada je otkaci nakon seksa, to je prvo i tu najvise psihicki pucaju. Zenama smeta skladan brak ljubavnika, kod muza to sto ne mogu da ga projektuju po svom nahodu.

Smetaju mi pametnjakovici koji su u stvari skroz i totalno ispod proseka, a pokusavaju da me obore sa nogu svojom dovitljivosci i pameti koja u sustini ne postoji. Pri tom su providni kao staklo...

Poslednja izmena:
Ode kod frizera, prijateljice, sadi krompir.

Ali je stalno svadja i tenzija u kuci.

Dok se muz ne opameti i shvati sta mu je ciniti, dok ga ona nije napustila. ;)

Ziva istina :hvala:

- - - - - - - - - -

Smetaju mi pametnjakovici koji su u stvari skroz i totalno ispod proseka, a pokusavaju da me obore sa nogu svojom dovitljivosci i pameti koja u sustini ne postoji. Pri tom su providni kao staklo...

:)))))

Ovo nije tema sta vas najvise nervira na muskarcu. Jeste slicna al nije to to. Ovde ce nase drage forumasice da nabroje stvari koje ne podnose kod muskarca, od fizickog izgleda do nemam pojma karakternih osobina. I to ce da nabroje po redu,ako zele:
Primer:
1. Smeta mi kad je lep pa me kulira
2. Smeta mi kad je ruzan pa me opet kulira
3. Ne volim kad su debeli
5. Ne volim kad furaju frishku na opasno
6. Ne volim kad je brbljiv
...itd...

I tako napravite muskarca sa najgorim mogucim osobinama i karakteristikama po vama.

Ajd...( hahaha radi veceg zezanja mozete i da uklopite nekog forumasa u pricu ili vise njih...

Uf, kratki prsti, okrugla glava, ružne cipele, ružan potiljak. Ne volim debele muškarce.
A što se tiče karaktera sve ono što me nervira i kod žena sa jednim dodatkom. Kad je super zgodni kul lik gej.

Back