Karadžić: Da nije bilo premijera Vučića, Zvezda bi igrala u trećoj ligi

zemunski kej

Elita
Poruka
21.785
Ova vest me je zainteresovala. Zasto je Vucic zasluzan sto je Zvezda ostala u Jelen Super Ligi a izbacena iz evropskih takmicenja. Ciji je novac tamo uplacen da bi Zvezda izbegla suspenziju. Znate odgovore da je to nas novac i da na neki nacin godinama finansiramo te bankrot klubove .Pitanje je da li je to u redu? Da li on sme to da radi?
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-...emijera-Vucica-Zvezda-bi-igrala-u-trecoj-ligi Posto je prozvao premijera mislim da je legitimno da ova tema bude na politici.

Ovo je direktno mesanje politike u sport. .

Jeste .Secasm se da su neku africku zemlju pritisli iz FIFE kada su smenili predsednika saveza i stavili politicara .Mozda upozore Vucica da nije dozvoljeno mesanje politike i sporta ,statutom FIFE koji je i Srbija potpisala i obavezala se da ce postovati pravila. Ali posto im je trenutno po volji nema od toga nista.

Poslednja izmena od moderatora:
nije vucic kriv, i ranije su davali

Sta ti ovo znaci? Da je to normalno. Pa svi se krstimo kada da 10 miliona evra za Smederevo mesecno a tamo je grad od 70 000 ljudi a u Zvezdi imas 11 igraca i 200 placenih filozofa koji izgube od DSrema iz Pecinaca sa 2,500 stanovnika sa dedama i babama .Uzgred to kosta najmanje 10 mikliona evra godisnje. Koji ce nam racku?

Kako nije kriv,pa rekao je da se prestaje sa tom praksom bacanja para u bunar bez dna,i opet je slagao neće da se zameri Gulanferima,počeli bi da mu skandiraju svašta zna on to,i on je na kraju jedan od njih,Cigan lažljivi ..:lol:

ne blesavi se. sada vucic da cisti vasa dovna, malo sutra

ako treba da se zatvore zvezda i partizan onda treba po planu i pravilima, prvo drzava da se namiri.

sto si cutao od 2000 do danas?

Ne valja kada nemas nezavisne medije. Ovakve teme mozes da postasvis samo na forumu.Bio onaj sportski novinar Andjus poceo nesto da pise realnio kada ga isprebijase.Nije cudo da su to primetili i u EU u izvestaju o stanju u medijima.

ja mislim da sam realniji i ostriji od vas navijaca. i naravno da vam se ne svidja

ja sam samostalan i nezavisan. bio i ranije a bicu i sutra

Poslednja izmena od moderatora:
nekada i uvek bato
crvena zvezda i steaua jedini nezapadnjaci

To je problem Srbije. zivis u i od proslosti. Steaua se polako vraca ali ovi nasi mastadonti nikako .Tonu sve dublje.Najbolji Zvezdin igrac Lazovic ne moze da se proda za vise od 700 000 evra.Drugi stozer ekipe Milijas ide da igra tursku 2gu ligu za 200 000 evra.Najveca nada Luka Jovic jos nije dao gol na prvenstvenom mecu.Ne znam koliko poznajes fudbal ali ovo su truba igraci a jos su gori oni koji ih dovode.

To je problem Srbije. zivis u i od proslosti. Steaua se polako vraca ali ovi nasi mastadonti nikako .Tonu sve dublje.Najbolji Zvezdin igrac Lazovic ne moze da se proda za vise od 700 000 evra.Drugi stozer ekipe Milijas ide da igra tursku 2gu ligu za 200 000 evra.Najveca nada Luka Jovic jos nije dao gol na prvenstvenom mecu.Ne znam koliko poznajes fudbal ali ovo su truba igraci a jos su gori oni koji ih dovode.

pazi da se steaua ne vrati ko i zvezda lol
druga vremena, mnogo vece pare u opticaju plus zapad ima 2-3 domaca igraca i dovode decu od 10 pa i mladje iz celog sveta
opet to u stranu drzava oduvek daje pare ne samo zvezdi nego i partizanu tog istog toleta grobara
bez drzavnog finansiranja kakav takav profi sport u srbiji bi nestao

Back