Karadjordjevici u Dubrovniku !

al bundy

Legenda
Poruka
64.032
Карађорђевић би опет да нас „братими“ са крвницима

Београд – Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар ИИ и Принцеза Катарина присуствовали су синоћ отварању Фестивала камерне музике „Јулиан Рахлин и пријатељи“ у Дубровнику.

Фестивал је отворила београдска Филхармонија под диригентском палицом Зубина Мехте са солистима Јулианом Рахлином на виолини, сопраном Маријом Кухар-Шоша и баритоном Ипчом Рамановичем.

Фестивал се дешава у месецу када се у хрватској слави геноцид над Крајишким Србима. Самозваном престолонаследнику то очигледно не смета пошто он није део српског народа, а на исти гледа са ниподаштавањем. Пре пар година је славио геноцид над Србима у хрватској амбасади у Београду (у хрватској се тај дан зове „дан државности“).

http://www.google.rs/url?sa=t&sourc...sg=AFQjCNFZFW8K4Iqgtbe8ay_1TR0h3yIn0g&cad=rja

karadjordjevicdubrovnik.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Jel smo i ovo Aleksandrovo špaciranje po Stradunu opet mi finansirali ,ili je barba Ivo velikodušno platio aranžman potomku bivšeg jugoslAvenskog kralja ? :think:

Poslednja izmena od moderatora:

Београд – Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар ИИ и Принцеза Катарина присуствовали су синоћ отварању Фестивала камерне музике „Јулиан Рахлин и пријатељи“ у Дубровнику.

Фестивал је отворила београдска Филхармонија под диригентском палицом Зубина Мехте са солистима Јулианом Рахлином на виолини, сопраном Маријом Кухар-Шоша и баритоном Ипчом Рамановичем.

Фестивал се дешава у месецу када се у хрватској слави геноцид над Крајишким Србима. Самозваном престолонаследнику то очигледно не смета пошто он није део српског народа, а на исти гледа са ниподаштавањем. Пре пар година је славио геноцид над Србима у хрватској амбасади у Београду (у хрватској се тај дан зове „дан државности“).

http://www.google.rs/url?sa=t&sourc...sg=AFQjCNFZFW8K4Iqgtbe8ay_1TR0h3yIn0g&cad=rja

Jel smo i ovo Gicino špaciranje po Stradunu opet mi finansirali ,ili je barba Ivo velikodušno platio aranžman potomku bivšeg jugoslAvenskog kralja ? :think:

Vidi se da je čovjek rođen na Zapadu...

Inače jučer je ova tema bila zatvorena jer nije za politiku....

Ako ovo nije politika, ne znam šta je..

Vidi se da je čovjek rođen na Zapadu...

Inače jučer je ova tema bila zatvorena jer nije za politiku....

Ako ovo nije politika, ne znam šta je..

Naravno da je rođen na zapadu, a i došao je da obiđe ono što mu je deda i pradeda izgradio u Hrvatskoj banovini, Nije došao da sluša čembalo već da vidi šta mu Hrvatska demokracija mora vratiti, pošto EU traži čisto imovinsko stanje...

I u cemu je sada ovde problem?
Zasto da ne ide u Duubrovnik?

Mene jedino nerviraju ovi bombasticni naslovi tipa NJKV pa jos ona lihvarka koja je imala ducan u predrgardju Londona , a koja
je sada pa kao princeza, ali zaista ne razumem zasto da covek ne ide u Dubrovnik, a ako hrvatski predsednik zna engleski i ume
s njim da se sporazumeva, zasto da se ne slikaju zajedno-

Jel smo i ovo Aleksandrovo špaciranje po Stradunu opet mi finansirali ,ili je barba Ivo velikodušno platio aranžman potomku bivšeg jugoslAvenskog kralja ? :think:

On je Mason njega boli k u r a c za Srbe.

Отишао код своје католичке браће. Није ништа чудно. Имају истог газду, исту идеологију, исте циљеве у животу.
Он ће овде бити краља, кад на једном месту израсте нокат. :lol:

Чим се држава ослободи зла, летеће и он и они који су га довели.

Back