imam veliku karu svi misle da je to dobro ali nije jer cesto imam problema :sad::sad:
imam veliku karu svi misle da je to dobro ali nije jer cesto imam problema
Imam veliki IQ. Svi misle da je to dobro. Ali nije jer često imam problemaimam veliku karu svi misle da je to dobro ali nije jer cesto imam problema :sad::sad:
Pi*ka je vrlo rastegljiva ...ukoliko je predigra dobra a on nezan i srpljiv nece boleti nishta ....Ne plashi zene baksuzeal boli pi*ka![]()
Pile kad imash 25 cm , ko te pita za IQImam veliki IQ. Svi misle da je to dobro. Ali nije jer često imam problema![]()
tako su i meni rekli za kamen u bubregu...Pi*ka je vrlo rastegljiva ...ukoliko je predigra dobra a on nezan i srpljiv nece boleti nishta ....Ne plashi zene baksuze![]()
saosecamo se sa tobomimam veliku karu svi misle da je to dobro ali nije jer cesto imam problema :sad::sad:
nije nego kanal pametnice..Shta da je kamen rastegljiv ?Eeeeeeee
Važno je da tih 25cm umeš da iskoristiš pametno....a za to ti ipak treba i IQ...Pile kad imash 25 cm , ko te pita za IQ![]()
Kasno je sada za vadjenjejoj izvini pogrijesio sam..sta kaze velika riba maloj ribi....uvijek nesto ukenjam...odo na minut evo chaplo je pri kraju![]()
:shock::shock::shock: imacemo bebu?:shock:Kasno je sada za vadjenje![]()
.....pa i ja imam problema ,obori me bajern u subotu ,roma u nedelju,nije hteo auto jutros da upali,ispala mi negde rukavica ...............problema koliko hocesh .........imam veliku karu svi misle da je to dobro ali nije jer cesto imam problema :sad::sad: