kapsule zelenog caja

pomaze li zeleni caj kod mrsavljenja?ima li neko iskustvo sa tim?HITNO MI TREBA SAVET:dash:

Kažu da pomaže ali je njegova prvenstvena prednost to što zeleni čaj deluje kao antioksidans zbog povećanog sadržaja polifenola koji lako reaguju sa slobodnim radikalima-pre svega superoksid radikal anjonom.Zelena kafa(što svakako nije samo Zeleni čaj) pomaže ali ne zahvaljujući prirodnim sastojcima već SIBUTAMINU -štetno sintetičko jedinjenje tako da na z.kafu zaboravite a zeleni čaj i kapsule zelenog čaja (pod uslovom da su stvarno i napravljene od zelenog čaja ili njegovog ekstrakta) slobodno uzmite,ali ne očekujte neki drastičan pomak u kilaži.

hvatam se za slamku ,visak mi je 30kg.....jaooooooo

A pa bas zato ta slamka nece skinuti toliki visak preko noci..narocito sto mislis da postoji magicni stapic da bi nastavila po starom..dakle sve sto te dovelo u to stanje izbacujes..nema masno zejtin i suhomesnato 0..slatkisi i gazirano 0..beli hleb 0..kasna vecera 0..i tako dalje..znoj i vezbe..trcanje i bajs

A pa bas zato ta slamka nece skinuti toliki visak preko noci..narocito sto mislis da postoji magicni stapic da bi nastavila po starom..dakle sve sto te dovelo u to stanje izbacujes..nema masno zejtin i suhomesnato 0..slatkisi i gazirano 0..beli hleb 0..kasna vecera 0..i tako dalje..znoj i vezbe..trcanje i bajs

Slazem se sa tobom!Svesna sam da iz korena moram da menjam navike.Ipak sam danas kupila kapsule,pa da vidimo kako deluju! A izbacujem u potpunosti slatkise, masa jela itd....pa da vidimo kako ce ici. ako ne uspem muz ce se razvesti od mene...hahahaha

Back