Kapitalizam, psiholozi, zakon & deca

IDEA BLAM (Mercator, Roda)
- ovonedeljni katalog -

Stavljanje slika dece na proizvode nije ništa novo. Rasli smo sa onom dugokosom devojčicom sa Plazma keksa a onda, kada je počeo neoliberalizam, svako je svoje dete forsirao ko da je djački spomenar. Malo mi se zgadila Plazma kada se neko vreme slikavala, rek'o bih, bosanska familija pa se nije znalo ko je ružniji - dal alavi deda, dal pokvarena baba, dal sin gotovan, snajka lezilebovićka, glavatiji dečak i ružna devojčica. Ok, bilo je to.pre desetak godina, blam nad blamovima.

Zatim su tu i ona dva dečaka, jedan naš a drugi iz Nemačke. Dok je naše dete kusalo palentu dotle je nemačko kusalo kinderladu. Onaj što je jeo čokoladu izrastao u mnogo ružnog lika. Šta je sa ovim našim na palenti odraslim ko će ga znati.

Tek, armija školovanih psihologa pažljivo radi na implementaciji emocija po surovom kapitalističkom proizvodu pa se vodi računa od oblačenja do poza dece i njihovih grimasa na proizvodima.

Ko god da je radio/la ovonedeljni IDEA katalog (Roda, Mercator included) ili je završio/la psihologiju na "usrala me pitanja" ili nije završio/la uopšte. Obzirom na izabranu pozu devojčice sumnjam da je "majka" slikala da ne kažem žensko.

Neko ovde ima problem...
a vi se zapitajte zašto...

IdeaBlam.jpg

Poslednja izmena:
stvarno sramota sto su detetu stavili ove rokčiće na glavu

@~zmaj~
Oва слика је болес'

Сад да не буде...проблем је у посматрачу, свако види друго бла бла бла...

Изузмите дете са слике, шта остаје... Изазовна поза која пристаје тек женама, лизање и директан изазован контакт очима. Тешко да је била поента да се дочара уживање детета у сладоледу, јер ниједно дете икад игде није уживало у сладоледу на такав начин.

Фотографија с оне стране укуса а на граници педофилије.

Кринџ. Идеа ћао здраво.
https://forum.krstarica.com/threads...stanje-pirotskih-butkica.927302/post-43054437

@Vexy

Ja bih pre slanja predloga dizajneru IDEA kataloga za sledeće izdanje, pitao za Vaśe cenjeno mišljenje pošto ste "modernih" shvatanja sloboda izražavanja

Pošto je leto, tri četri devojčice, predpubertetski uzrast ili okolo istog, u gaćicama na peškiriću ližu svaka drugi ukus Chuppa Chups lizalice?

Ako to ne nadigne prodaju ja prosto ne znam...

Na Zapadu to rade suptilnije...
what-you-didnt-see-hidden-disney-images-the-little-mermaid.webp

Da li ste znali da je Paja Patak zabranjen u mnogim zemljama - jer nema gaće?

Istu sudbinu je doživeo i Sundjer Bob iako na sebi ima samo gaće u morskom pejsažu mada se dešava da mu tu i tamo spadnu

Medjutim mi nećemo moralisati da li maloletne devojčice treba da ližu roze kuglicu na sladoledu sad kad izjednačavamo ulogu partizana, četnika i lgbt zajednice za opšte dobro po Srbiji

IDEA je hrvatsko poduzeće pa nek si trpaju ovakve gadosti po katalozima

Back