Kapetan Dragan silovao me 6-7 puta

mi južnjaci

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.141
http://www.index.hr/vijesti/clanak/...kapetan-dragan-me-silovao-67-puta/515156.aspx

Zašto baš ja?", kazala je u emisiji Trevora Bormanna na australskoj televiziji ABC. Džemila Subašić posvjedočila je kako ju je u srpnju 1992., nakon što je zarobljena od strane Vasiljkovićevih vojnika, Kapetan silovao 6-7 puta tijekom nekoliko dana u hotelu Vidikovac u Diviču kod Zvornika. U polusatnoj emisiji Subašić je prepričala više scena užasa kojima je uz osobnu tragediju svjedočila. Tako tvrdi i da je iz hotela vidjela leševe ljudi pobijenih u podrumu kako plutaju Drinom. Ispričala je i kako je četvrtu noć od njezinog zarobljenja vidjela Dragana Vasiljkovića kako sav u krvi i s nožem u ruci urla kako će ih sve pobiti i da nitko neće ostati živ.

"Kazala sam mu, molim te nemoj me silovati. Ubij me, ali ne diraj me. Rekla sam mu da sam već silovana u Liplju, ali kazao mi je da gdje može jedan Srbin, mogu svi Srbi", ispričala je Džemila.

hrabri kapetan :rumenko::rumenko::rumenko:

pa ove bule su stvarno komedije tim njihovim bajkama :hahaha::hahaha:

"NEMA DANA, nema noći ni jutra, nema trenutka kada ne razmišljam o tome", kazala je u potresnoj ispovijesti za australsku televiziju ABC Bošnjakinja Džemila Subašić opisujući samo neke od zlodjela ratnog zločinca i jednog od osnivača zloglasne Jedinice za specijalne operacije srbijanske Službe državne sigurnosti Dragana Vasiljkovića. Radi se o prvoj ženi koja je javno optužila Kapetana Dragana za silovanje žena u istočnoj Bosni.

"Zašto? I danas se pitam, ali nemam odgovora. Zašto baš ja?", :hahaha::hahaha: kazala je u emisiji Trevora Bormanna na australskoj televiziji ABC. Džemila Subašić posvjedočila je kako ju je u srpnju 1992., nakon što je zarobljena od strane Vasiljkovićevih vojnika, Kapetan silovao 6-7 puta tijekom nekoliko dana u hotelu Vidikovac u Diviču kod Zvornika. U polusatnoj emisiji Subašić je prepričala više scena užasa kojima je uz osobnu tragediju svjedočila. Tako tvrdi i da je iz hotela vidjela leševe ljudi pobijenih u podrumu kako plutaju Drinom. Ispričala je i kako je četvrtu noć od njezinog zarobljenja vidjela Dragana Vasiljkovića kako sav u krvi i s nožem u ruci urla kako će ih sve pobiti i da nitko neće ostati živ. :rotf::hahaha: :cepanje:

"Kazala sam mu, molim te nemoj me silovati. Ubij me, ali ne diraj me. Rekla sam mu da sam već silovana u Liplju, ali kazao mi je da gdje može jedan Srbin, mogu svi Srbi", ispričala je Džemila. :eek::hahaha::hahaha:

"Zašto bi silovao, mogao je imati najljepše žene u Srbiji" :ok:

"Zašto bi Dragan ikoga silovao, pa on je mogao imati sve najljepše žene u Srbiji", odgovorile su na optužbe Vasiljkovićeva supruga Nada Lukić i srpska princeza Linda Karađorđević. :ok::ok::ok:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...kapetan-dragan-me-silovao-67-puta/515156.aspx

auuu, ovu je kao silovao????

subasic1.JPG

Pa ovo neki ne bi ni dobrovoljno

Back