Kao Jaganjac: "M'rs mamu ti .... "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa takav je standard ovde. I moja cena, a nisa mja od onih sto oderu strence (u mom slucaju strankinje) jer su stranci (strankinje).

A ja nisam neki halav, 200 e za noc (sutra dobijes druzenje gratis!) mi je OK, za sada... 8)

Pa vec kad ti nije neka cifra ti se odluci pa javi.. Moras malo da se opustis u zivotu, ucinis nesto za sebe, da uzivas... :lol: Ahahaha!! Joj... :D

barem 500 eu..za noc

Pa takav je standard ovde. I moja cena, a nisa mja od onih sto oderu strence (u mom slucaju strankinje) jer su stranci (strankinje).

A ja nisam neki halav, 200 e za noc (sutra dobijes druzenje gratis!) mi je OK, za sada... 8)

Pa vec kad ti nije neka cifra ti se odluci pa javi.. Moras malo da se opustis u zivotu, ucinis nesto za sebe, da uzivas... :lol: Ahahaha!! Joj... :D

nemo da se ljutis....mi smo drugovi,ja prosto samo imam zelju da ti posaljem jedno 200$ pomoci ...da ti malo ugodis sebi...kupis ukrstene rijeci,sudoku...da ti malo vijuge prorade..

ti si bre crno roblje..citav dan gratis...tebi ispade satnica 2$.....

..nemoj vise da mi pises ovako tuzne postove:sad2:

nemo da se ljutis....mi smo drugovi,ja prosto samo imam zelju da ti posaljem jedno 200$ pomoci ...da ti malo ugodis sebi...kupis ukrstene rijeci,sudoku...da ti malo vijuge prorade..

ti si bre crno roblje..citav dan gratis...tebi ispade satnica 2$.....

..nemoj vise da mi pises ovako tuzne postove:sad2:

Taman posla! Ne druzim se ja sa takvima, samo poslujem.. :lol: Nije citav dan gratis, samo pre podne. ;)

Laku noch, radni choveche. Ja odoh da obratim pazznju na lovca...:-D
goodnight7.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back