Torius
Primećen član
- Poruka
- 968
Probudio sam se jutros, upalio jutarnji program koji vodi Zika Nikolic na RTS Sarenica ili nesto slicno i to bas kada su emitovali vesti..... Covek je sam sebi odsekao prst iz protesta.... Zatvorena su tri dnevna lista zbog zakona o javnom informisanju, Predsednik je po povratku iz Kine izjavio da mi Srbi kao NAJVECI NAROD NA BALKANU?!? imamo najvecu odgovornost(gde li su se denuli Grci i Bugari majku mu? Kako li je Slobodan Milosevic sada ponosan)...... Ministar policije Dacic je izjavio da niko ne sme da nas bije..... Mrkonjic je izjavio da ce put biti izgradjen pre roka......
Pomislio sam, uf *** pa ja sam u Srbistanu, godina je '99, a Slobodan Milosevic i Mira Markovic vladaju Srbijom. Posle pola sata i popijenih pola litra kafe shvatio sam da je sve samo privid i da nas to DS, G17 i LDP vode u svetlu evropsku buducnost majku li im....... Ma trebalo je 5. Oktobra za primer, ali.......
Pomislio sam, uf *** pa ja sam u Srbistanu, godina je '99, a Slobodan Milosevic i Mira Markovic vladaju Srbijom. Posle pola sata i popijenih pola litra kafe shvatio sam da je sve samo privid i da nas to DS, G17 i LDP vode u svetlu evropsku buducnost majku li im....... Ma trebalo je 5. Oktobra za primer, ali.......