kanibalizam

dive

Legenda
Poruka
61.198
treba onaj kim dzong da stisne dugme i da svi odemo u tri lepe
pa za nekoliko milenijuma da na ovoj zemli proklija klica zdravijih gena

sta da vas pitam, da li postoji granica preko koje ne biste ni iz kakvog razloga presli?
ili ste ``otvorenog`` uma, spremni da sve probate

POJAVA KANIBALIZMA U KINI

Već neko vreme grad Guangdong u Kineskoj pokraini Canton je u fokusu medija zbog kanibalizma. Kinezi prodaju i jedu čorbu od beba ubeđeni da tako povećavaju opšte zdravlje i izdržljivost, a naročito seksualnu snagu.
U kineskoj valuti ta čorba košta otprilike 2.000 Rs (što je oko 4.000 USD).
Intervjuisan je vlasnik tog restorana i nakon nekoliko sedmica odveo reportera u restoran gde ga je menadžer restorana obavestio da je čorba (spareribsoup - lokalni kod za tu čorbu) dostupna.
Bebe koje umru pri porođaju koštaju 2000 u kineskoj valuti a one koje su pobačene koštaju nekoliko stotina.
Jedan lokalni reporter je izjavio da je to problem koji proizilazi iz toga što Kinezi posvećuju previše pažnje "zdravlju"?, a i da je to efekat uvođenja porodične politke da imaju samo jedno dete po bračnom paru.
Ovaj gnusni zločin se u glavnom dešava zbog činjenice da većina kineza više voli muške pa porodice prodaju ženske bebe.
Umrle bebe se mogu kupiti u Tajvanu za 70 američkih dolara za upotrebu kao delikatesa na žaru.
Ko sumnja u kineski kanibalizam guglaj: "cannibalism in china)
G. G.
Izvor:
https://www.b4blaze.in/chinese-people-eat-human-baby-soup/?fbclid=IwAR1s1PHtf41j-W3lJ_oC4gKl0JyK2ym4n557EmJFK9R4-L7Vxg73rf_9Wcg

Poslednja izmena od moderatora:

sta da vas pitam, da li postoji granica preko koje ne biste ni iz kakvog razloga presli?

nisam otvorenog uma i ne mogu da jedem bas sve ali kod ovakvih tema uvek se setim avionske nesrece u Andima kada su od ne znam koliko putnika njih desetak prezivelo u izuzetno surovim uslovima po zimi nekih 70 dana jeduci smrznuto ljudsko meso :( dok ih nisu spasli
meni je to nepojmljivo ali prezivljavanje je cudo za razliku od onog na slikama koje su obrisane..ono je odvratno ..fujj

POJAVA KANIBALIZMA U KINI

Već neko vreme grad Guangdong u Kineskoj pokraini Canton je u fokusu medija zbog kanibalizma. Kinezi prodaju i jedu čorbu od beba ubeđeni da tako povećavaju opšte zdravlje i izdržljivost, a naročito seksualnu snagu.
U kineskoj valuti ta čorba košta otprilike 2.000 Rs (što je oko 4.000 USD).
Intervjuisan je vlasnik tog restorana i nakon nekoliko sedmica odveo reportera u restoran gde ga je menadžer restorana obavestio da je čorba (spareribsoup - lokalni kod za tu čorbu) dostupna.
Bebe koje umru pri porođaju koštaju 2000 u kineskoj valuti a one koje su pobačene koštaju nekoliko stotina.
Jedan lokalni reporter je izjavio da je to problem koji proizilazi iz toga što Kinezi posvećuju previše pažnje "zdravlju"?, a i da je to efekat uvođenja porodične politke da imaju samo jedno dete po bračnom paru.
Ovaj gnusni zločin se u glavnom dešava zbog činjenice da većina kineza više voli muške pa porodice prodaju ženske bebe.
Umrle bebe se mogu kupiti u Tajvanu za 70 američkih dolara za upotrebu kao delikatesa na žaru.
Ko sumnja u kineski kanibalizam guglaj: "cannibalism in china)
G. G.
Izvor:
https://www.b4blaze.in/chinese-people-eat-human-baby-soup/?fbclid=IwAR1s1PHtf41j-W3lJ_oC4gKl0JyK2ym4n557EmJFK9R4-L7Vxg73rf_9Wcg

https://says.com/my/news/this-photo-of-a-man-eating-a-dead-baby-s-fetus?&tb_cb=1
Also, please be aware that the Chinese foetus soup story that is circulating online is a hoax. It was actually apart of an art exhibit to protest cannibalism.

inace, i nase cijenjene dame su sve donedavno koristile apotekarske kreme od ljudske placente pravljene i kupovane ispod zita kako bi se sto sporije smezurale
navodno je i zivotinjska placenta okej, al kao ljudska je prva liga
bljuc

Kudi isto pogledah temu, gnusno i zalosno.
..........................................................................
Ali i zene cesto koriste u skupim kremama delove ljudske placente itd .

nisam otvorenog uma i ne mogu da jedem bas sve ali kod ovakvih tema uvek se setim avionske nesrece u Andima kada su od ne znam koliko putnika njih desetak prezivelo u izuzetno surovim uslovima po zimi nekih 70 dana jeduci smrznuto ljudsko meso :( dok ih nisu spasli
meni je to nepojmljivo ali prezivljavanje je cudo za razliku od onog na slikama koje su obrisane..ono je odvratno ..fujj
Da, ima i film o tome

A ljudi koji su preživeli zarobljeništvo, tj. logor u 2.sv ratu su pričali da im ništa nije tako teško padalo (ni moguća smrt, strah, odvojenost od porodice) kao glad. Stalno su bili gladni.:( ovo je daleko od teme, ali samo potvrđuje šta je prioritet - logično.
a ovo u Kini je bolest

jeste, 21.vek, u selu u Kini kupuju, pa spremaju bebe, zdravlja radi. jos imaju i cenovnik.
bebe na zaru, mislim stvarno.

a to sta ce covek da uradi kako bi preziveo, bojim se da limita nema u proceni. neko ce da se sklupca i umre, neko ce pojesti bliznjeg svog..valjda je nagon za prezivljavanjem najjaci koji posedujemo.
ovako, punog stomaka, mogu da sa gnusanjem odbijem pomisao na to da glockam levu podlakticu od eventualnog saputnika u katastrofi. ja sam onaj tip koji bi se sklonio pod nekod drvo i kontemplirao dok ne crknem.

pa to u kini je lazna prica koja cirkulira netom
bar ovo sa restoranom i bebama : )
ja ne verujem da lazna informacija
citamo o sektama koje su u ime prinosenja zrtve spremne na razlicite gnusne stvari koje su normlanom ljudskom umu nezamislive
je l mislis da je engleska elizabeta konzervirana u onakvom stanju tek tako ;)
hocu da kazem, doziveli smo na zalost da zivimo u vremenu u kome su se poremetile normalne vrednosti potpuno
neki zarad svog profita su ono najvrednije obezvredili - moral i zivot

gledao sam i film.ragbisti

01ihadtosurvive.ngsversion.1459444213163.adapt.1900.1.jpg
ovi su preziveli

nikada čula ovu nebulozu, a imam i druga i drugaricu u Kini, koji žive tamo ihaaj zbog posla
Možda je to neka marifetluk organizacija, kao kod nas što ima nebuloza i gurua za održavanje svežine i softanosti, žene nasedaju uglavnom na svašta..Glupe žene ofc

citamo o sektama koje su u ime prinosenja zrtve spremne na razlicite gnusne stvari koje su normlanom ljudskom umu nezamislive
hocu da kazem, doziveli smo na zalost da zivimo u vremenu u kome su se poremetile normalne vrednosti potpuno
pa nema sta da vjerujes
zna se izvor tih fotografija i kako je prica nastala
a jasno je i zasto se vodi propagandni rat prakticno protiv kine
kao i protiv mnogih drugih zemalja
informacije su moc
i laz je moc jer ako je dovoljno dugo ponavljas nalijepice se dovoljno budala
tzv sionski protokoli su odlican primjer kako ocigledan falsifikat moze izazvati realnu i ozbiljnu stetu

slicno je i s ovom pricom, kao i s onim fotkama pasa u loncima...kao i s gadafijevim nikad dokazanim zlocinima i sadamovim nikad pronadjenim oruzjem

pa nema sta da vjerujes
zna se izvor tih fotografija i kako je prica nastala
a jasno je i zasto se vodi propagandni rat prakticno protiv kine
kao i protiv mnogih drugih zemalja
informacije su moc
i laz je moc jer ako je dovoljno dugo ponavljas nalijepice se dovoljno budala
tzv sionski protokoli su odlican primjer kako ocigledan falsifikat moze izazvati realnu i ozbiljnu stetu

slicno je i s ovom pricom, kao i s onim fotkama pasa u loncima...kao i s gadafijevim nikad dokazanim zlocinima i sadamovim nikad pronadjenim oruzjem
tonci vidi, da nisam videla ne fotografije, nego snimak lovljenja i umlacivanja pasa, dranja koze sa njih dok su zivi, ne bih ni pisala o ovome
videla sam i snimak posluzenog majmunovog mozga kao poseban specijalitet
videla sam posebno pripremljene ribe kao delikates, gde ribu zivu kratko urone u vrelo ulje, ne ubiju je, tako je posluze i onda sa zive kideju komade mesa dok ona umire u najgorim mukama
videla sam i desetkovane ajkule kojima zivim odesecaju peraja i vracene su u vodu da umiru polako..videla sam i pobijene delfine od kojih je more krvavo, za to su njihova braca japanci krivci
mozda su ove slike fejk, ali realnog razloga imam da verujem i da ovo rade

tonci vidi, da nisam videla ne fotografije, nego snimak lovljenja i umlacivanja pasa, dranja koze sa njih dok su zivi, ne bih ni pisala o ovome
videla sam i snimak posluzenog majmunovog mozga kao poseban specijalitet
videla sam posebno pripremljene ribe kao delikates, gde ribu zivu kratko urone u vrelo ulje, ne ubiju je, tako je posluze i onda sa zive kideju komade mesa dok ona umire u najgorim mukama
videla sam i desetkovane ajkule kojima zivim odesecaju peraja i vracene su u vodu da umiru polako..videla sam i pobijene delfine od kojih je more krvavo, za to su njihova braca japanci krivci
mozda su ove slike fejk, ali realnog razloga imam da verujem i da ovo rade
pa je
i srbi su globalni zlocinci i ljudozderi isto ako je vjerovati internetu

Da, sasvim je moguce da jeste, ali i da nije hoax. Zivimo u svetu lazi.

Back