aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 25.540
Ne razume osnovne stvari o BoguReci mu što ne razumije
da je Bog apsolutno dobro i ljubav
a da je Sotona zlo
njemu se stalno mesa dobro i zlo
Bogu pripisuje zlo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razume osnovne stvari o BoguReci mu što ne razumije
Kale ne razume da ljubav i kamenje su prst i nokatNe zna ti on to
Navedi sto je tu dobro a sto zlo u onom pasosuNe razume osnovne stvari o Bogu
a da je Sotona zlo
Bogu pripisuje zlo
baba roge su za decune razumes ti Bibliju ne vredi ti nista...
Radis sto i Bozji protivnik Bogu pripisujes zla svojstva
onda ti je Sotona dobar jel to
vatra pročišćava, pitaj vešticeSta kaze novi zavet
. Јер је Бог наш огањ који спаљује.
Sad budi ti oganj pa ga spali ako se ljutus haha
misliš biblijaNe razume osnovne stvari o Bogu
a da je Sotona zlo
Bogu pripisuje zlo
. U dobar rostilj haha Него страшно чекање суда, и ревност огња који ће да поједе оне који се супротеvatra pročišćava, pitaj veštice
nego jeste li ogladneli
i kad će to da se zbude?. U dobar rostilj haha Него страшно чекање суда, и ревност огња који ће да поједе оне који се супроте
Mislim da je i petar pitao isysa kad mu ovaj proreko razapinjanje naopacke a kad ce se to zbude lorde.i kad će to da se zbude?
Ima li kontext zašto ?Te iste noći Gospodnji anđeo je izašao i pobio sto osamdeset i pet hiljada ljudi u asirskom logoru. Kad su ljudi ustali rano ujutru, oko njih su bili sve sami leševi
On je Petar kukuriku x 3Mislim da je i petar pitao isysa kad mu ovaj proreko razapinjanje naopacke a kad ce se to zbude lorde.
pa nisi ti Isus ti si portparol biblijskiMislim da je i petar pitao isysa kad mu ovaj proreko razapinjanje naopacke a kad ce se to zbude lorde.
Sažalio se ima nade onda samo zasto koji su uzroci ?Gospod je pustio pošast na Izrael, tako da je u Izraelu poginulo sedamdeset hiljada ljudi. Bog je poslao anđela u Jerusalim da ga opustoši. I dok je on pustošio, Gospod je pogledao i bilo mu je žao zbog nevolje, pa je rekao anđelu koji je pustošio: Dosta! Spusti sada svoju ruku. Gospodnji anđeo je stajao kod gumna Ornana Jevusejina. Kad je David podigao svoje oči, ugledao je Gospodnjeg anđela kako stoji između zemlje i neba s mačem u ruci, ispruženim prema Jerusalimu. Tada su David i starješine, obučeni u kostret, pali ničice
Izrael čisti nervoza raste medju Antisemitimapa nisi ti Isus ti si portparol biblijski
kad će to proćišćenje?
ljudi nervozni, čekaju dve hiljade godina
Opet bez uzrokaako si neposlušan može i ovo da te snađe
Zato je Gospod poslao među narod zmije otrovnice, koje su ih ujedale, tako da je pomrlo mnogo izraelskog naroda
ne da si omašio temu nego pdf, ma ceo forumNapusti traganje za Bogom, stvaranjem i druga
slicna pitanja. Traži ga uzimajući sebe za početnu
točku. Pronadi ko је to u tebi što sve svojata i govori, "moj Bog, moj um, moja misao, moja duša,mоје tjelo. Upoznaj se sa izvorima tuge, radosti,
ljubavi, mrznje ... Ako pazljivo proučiš ova pitanja, pronaci ces ga u sebi.