hetero
Ističe se
- Poruka
- 2.077
Ma mani se gluposti i neistinskih citatamisliš na biblijske citate?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma mani se gluposti i neistinskih citatamisliš na biblijske citate?
Taj citat , i pitanje dali je citat nije nimalo za čitanje ugodno.misliš na biblijske citate?
a jel, a kako glase istiniti?Ma mani se gluposti i neistinskih citata
al im nije davao Gospod za trpezuOpsade su bile uobicajena praksa ratovanja. Ljudi se tolko.izgladne da krenu da jedu i svoje.
To je bilo i u sirmijumu kad su Avari zauzeli grad.
jeli su jedne druge.
I to je istorija.
I danas je tako saleal im nije davao Gospod za trpezu
Psalam 137:9
9 Blago onome koji uzme i razbije decu tvoju o kamen.
Sveto Pismo ne krije i oštrije emocije potlačenih ljudi.al im nije davao Gospod za trpezu
Psalam 137:9
I dan danas kad dodje do takvih nevolja u jednom.natodu proklinju se zlicinci.Sveto Pismo ne krije i oštrije emocije potlačenih ljudi.
Pa tako je. Vavilonci su za Jevreje tada bili kao ustaše za Srbe.I dan danas kad dodje do takvih nevolja u jednom.natodu proklinju se zlicinci.
Samo nisam cula da mi proklinjemo .Pa tako je. Vavilonci su za Jevreje tada bili kao ustaše za Srbe.
Nije novozavjetno tako činiti i proklinjati ali psalmopojac ne krije ni te osjećaje jevrejskog naroda. Mi znamo da je Bog uredio da kada je Vavilon pao pod Kira nije došlo do sveopšteg masakra.Samo nisam cula da mi proklinjemo .
Sta imas od toga.
Zlocincu i da se desi to neko.prokletstvo pa mu deca izginu zbog zlocina koji je pocinio nista on za to ne mari.
Nije imao osecaje za tudju decu tako ni za svoju.
nije problem u tome već što takav bog naređuje ta zverstva. kontaš?Sveto Pismo ne krije i oštrije emocije potlačenih ljudi.
Ne krije prirodu coveka.Nije novozavjetno tako činiti i proklinjati ali psalmopojac ne krije ni te osjećaje jevrejskog naroda. Mi znamo da je Bog uredio da kada je Vavilon pao pod Kira nije došlo do sveopšteg masakra.
To je molba psalmiste od zelje za osvetom da bog intervenise i kazni neorijateljanije problem u tome već što takav bog naređuje ta zverstva. kontaš?
ŠTo je u tom vremenskom periodu moralo biti tako jer je bilo takvo vrijeme.nije problem u tome već što takav bog naređuje ta zverstva. kontaš?
bog je vanvremenskiŠTo je u tom vremenskom periodu moralo biti tako jer je bilo takvo vrijeme.
Ne znači da sve što je zapisano u Bibliji predstavlja ono što Bog podržava – mnogi dijelovi su izvještaji o događajima, a ne izrazi Božje volje.Psalam 137:9
Kako moze Bog tako nesto da naredi??? Bog je samo prorekao sta ce se desiti pod opsadom.nije problem u tome već što takav bog naređuje ta zverstva. kontaš?
pa ne znam pitaj starešinuKako moze Bog tako nesto da naredi?
božija voljaNe znači da sve što je zapisano u Bibliji predstavlja ono što Bog podržava – mnogi dijelovi su izvještaji o događajima, a ne izrazi Božje volje.
Ta pjesma prognanika predstavlja jedan od takvih primjera...
Stari Zavet služi da zaplaši, Novi Zavet služi da vaspita i humanizuje.pa ne znam pitaj starešinu
sto bi ikoga pitala znam Bibliju pa ti kazempa ne znam pitaj
ovakoStari Zavet služi da zaplaši, Novi Zavet služi da vaspita i humanizuje.