engleskinja
Zainteresovan član
- Poruka
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dont_Break_The_Oath:Gospodo imajte milosti. Koga jos briga za ludog Vidojkovica i njegova nakazna dela.
Mislim da bi stvarno trebalo zabraniti pominjanje njegovog imena ovde na forumu. Ovo je stvarno previse.
Studentske demonstracije......kandze....Vidojkovic globalno, sta ima gore od toga.
engleskinja:Uvek moze gore!
Za svako N postoji i N+1......... Slažem se da može i gore.engleskinja:Uvek moze gore!
Hm, na osnovu one tvoje tzv. priche,shto si objavio na netu ti i ''Vidojkovic'' ste u istoj ravni samo shto je on uspeo neshto i da proda za razliku od tebe....Dont_Break_The_Oath:Gospodo imajte milosti. Koga jos briga za ludog Vidojkovica i njegova nakazna dela.
Mislim da bi stvarno trebalo zabraniti pominjanje njegovog imena ovde na forumu. Ovo je stvarno previse.
Studentske demonstracije......kandze....Vidojkovic globalno, sta ima gore od toga.
goxy:Hm, na osnovu one tvoje tzv. priche,shto si objavio na netu ti i ''Vidojkovic'' ste u istoj ravni samo shto je on uspeo neshto i da proda za razliku od tebe....
Da njega makar malo razumesh kad ga chitash a ti si lost in translation, hm misteriozna zakletvo, sine satane itd.....Pozzz iz Reality land![]()
goxy:A kako se ti ono potpisujesh na knjigamaont break the oath?! Interesantno nisam naleteo na knjigu tog pisca pa almost never....
Kad cemo konachno saznati tvoje pravo ime?!
Sve dnevne novine odavno JESU "Svet".levrone:Ako ćemo po prodaji, u Srbiji se najviše prodaju dnevne novine, pa onda "svet", .....
Dont_Break_The_Oath:Maliciozan komentar, nema sta.
Pa ako cemo da se rangriramo po prodaji, onda Vidojkovic i jeste daleko ispred mene, ali to nije pitanje kvaliteta nego marketinga i uvlacenja citalackoj publici sa lakim temama. Moje price barem dolaze iz mene samog, ja ne moram da imam spoljne nadrazaje da bih pisao. A ako ne razumes ono sto ja pisem, to onda nije moj problem.
procitala sam.na interesantan nacin obradjuje taj period ali je njegov stil pisanja previse vulgaran za moj ukus.previse psovki...stil je na trenutke nerazumljiv...mislim da previse skace sa jedne teme na drugu bez da dobro poveze delove..i naravno be svidja mi se sto je lik nade (bese nada,tako nesto) tek tako 'ubijen'...ko da nije znao sta ce sa njom i jednostavno je izbacio...mogao je to bolje da uradi...interesantna knjiga ali nema neku umetnicku vrednost i tezinu.imao je dobru temu i dobro je poceo ali nije znao da je zavrsi.engleskinja:Procitala sam "Kandze",vrlo realno.
Kako se vama dopada?
assia:za Don't Break the Oath:
izvini a o cemu ti pises? gde mogu da procitam nesto tvoje? bas si me zainrigirao....