Kandidatkinja za predsednicu Hrvatske Ivana Kekin: Strateški interes Hrvatske da na vlasti ne bude Vučić

Kandidatkinja za predsednicu Hrvatske Ivana Kekin: Strateški interes Hrvatske da na vlasti ne bude Vučić​

Pogledajte prilog 1662091

Ivana Kekin, kandidatkinja za predsednicu Hrvatske istakla je da je strateški interes Hrvatske da predsednik Aleksandar Vučić ne vodi Srbiju.

„Ja bih samo htela podsjetiti da je nama kao Hrvatskoj strateški interes da u Srbiji na vlasti bude građanska i demokratska opcija. To očito s Aleksandrom Vučićem nije moguće“, rekla je Kekin, prenose mediji.

No, isto tako imamo priliku ovih dana videti, dodala je ona, koliku snagu imaju građani Srbije koji su se u stotinama hiljada našli i protestovali protiv vlasti Aleksandra Vučića.

„Takvim snagama unutar Srbije, kao i onima koji se recimo bore za svoju zemlju protiv iskapanja litijuma da im se nepovratno ne uništi, mi svakako trebamo pružati podršku“, istakla je Ivana Kekin, prenosi borba.me.

Kekin o suprugovoj kavi s Jelavićem: Tko bi od građana u toj situaciji pomislio – sigurno me Pravi želi navući na kavu
Izvor: N1

https://www.danas.rs/svet/region/kandidatkinja-za-predsednicu-hrvatske-ivana-kekin-vucic/

Zeleno-leva internacionala u akciji. Zanimljivo je da je N1 prvo objavio ovu vest a onda je brže bolje cenzurisao, link krš Iran na Google vodi do njihove HTTP 404 error stranice.

Slobodni medij N1:
Pogledajte prilog 1662102

https://n1info.rs/region/strateski-...-je-ivana-kekin-kandidatkinja-za-predsednicu/

Pogledajte prilog 1662103
Stiže podrška prosvjednicima, iz ustaške nam prijateljske zemlje!

bleiburg_ikonografija-17050.jpg

Kandidatkinja za predsednicu Hrvatske Ivana Kekin: Strateški interes Hrvatske da na vlasti ne bude Vučić​

Pogledajte prilog 1662091

Ivana Kekin, kandidatkinja za predsednicu Hrvatske istakla je da je strateški interes Hrvatske da predsednik Aleksandar Vučić ne vodi Srbiju.

„Ja bih samo htela podsjetiti da je nama kao Hrvatskoj strateški interes da u Srbiji na vlasti bude građanska i demokratska opcija. To očito s Aleksandrom Vučićem nije moguće“, rekla je Kekin, prenose mediji.

No, isto tako imamo priliku ovih dana videti, dodala je ona, koliku snagu imaju građani Srbije koji su se u stotinama hiljada našli i protestovali protiv vlasti Aleksandra Vučića.

„Takvim snagama unutar Srbije, kao i onima koji se recimo bore za svoju zemlju protiv iskapanja litijuma da im se nepovratno ne uništi, mi svakako trebamo pružati podršku“, istakla je Ivana Kekin, prenosi borba.me.

Kekin o suprugovoj kavi s Jelavićem: Tko bi od građana u toj situaciji pomislio – sigurno me Pravi želi navući na kavu
Izvor: N1

https://www.danas.rs/svet/region/kandidatkinja-za-predsednicu-hrvatske-ivana-kekin-vucic/

Zeleno-leva internacionala u akciji. Zanimljivo je da je N1 prvo objavio ovu vest a onda je brže bolje cenzurisao, link krš Iran na Google vodi do njihove HTTP 404 error stranice.

Slobodni medij N1:
Pogledajte prilog 1662102

https://n1info.rs/region/strateski-...-je-ivana-kekin-kandidatkinja-za-predsednicu/

Pogledajte prilog 1662103
Ne mogu rješiti odvoz smeća u Zagrebu a sad bi se igrala vanjske politike!:dash:

Bojim se da je viđenje stvoreno više na osnovu dnevnopolitičkog pogleda u svetlu borbe Velikog Vode i Đilasa:

Hrvatskoj ne bi odgovarala ni jaka i stabilna Đilasova vlada.
Hrvatskoj ali i drugim državama u okruženju ne odgovara svetosavska politika i ništa više!Ta srbijanska politika koja je proizvela samo mržnju i razaranje

Милановић је једини колико толико нормалан. Среће се и комуницира са Додиком, што је велики плус.
Ali on nije dobar. A posebno ne Ćuti i srpskim Zelenima, tj Berbokovkinoj ispostavi.

Razne vlade iz EU podmićuju svoje domaće Zelene da im ne dižu revolucije tako što na nivou EU podržavaju finansiranje izvoza zelenih ludosti u podređene države. Ćuta, Zeleno-levi i hrvatski Možemo su samo eksponenti Berbokovkinih Zelenih. Kargo-kult.

Može dogurati do 10% ali da nije među favoritima. Zanimljivo da njena stranka ima najkorektniji odnos prema Srbima, za razliku od većine ostalih stranaka, počevši od Bulja i sličnih poluustaša pa do Vučkovog HDZ. I gle čuda najviše nju razapinju botovski mediji samo zato što u Vučiću vidi Plenkovića protiv kojeg se bori iz sličnih razloga koje ima opozicija u Srbiji u borbi protiv Vučića
I Index je botovski medij?
9DD5C822-3695-4522-85EF-84E057E39EDE.jpeg

Ne mogu rješiti odvoz smeća u Zagrebu a sad bi se igrala vanjske politike!:dash:
ma ubacio joj aljek vucic neku kintu u kljun da grakne na njega, i to je cela prica; sad se ovi sns botovi ovde loze cure im :balavi: kao ovom casualu
I Index je botovski medij?
pa eno aljekovi mediji, alo, blic, nin vesti iz svedske svi do jednog prepisuju sa indeksa, znamo mi hrvatski, sa svedskim malo skripimo

A N1 je u stvari zbog toga cenzurisao sopstveni članak…
zbog vaseg mentalnog zdravlja, kada su shvatili da cete vi sada da hvalite aljeka jer ga neka tamo croatoca dozivljava kao ne znam kakvu silu balkansko-bengalskog tigra
zele slabe ljude na celu Srbije
i sad si dokzao da je aljek jak?
eno ne vadi kobre iz usta

Ta žena je nebitna.

Nekih 5-6 posto, koliko li. Ne ide u drugi krug, sasvim izvesno i definitivno neće biti predsednica.
Ne lezi vraže, oko blokiranja pristupanja Srbije EU je u Hrvatskoj postignut nacionalni konsenzus, jedino je Milanović protiv. To što Šolakvi mediji to ne pominju ni u najmanje ne utiče na stvarnost.

5B36F265-448B-4CD7-8272-86DD424E62F5.jpeg

Back