Kandidatkinja za predsednicu Hrvatske Ivana Kekin: Strateški interes Hrvatske da na vlasti ne bude Vučić

Ево пребирао сам пасуљ да га сутра скувам и успут да видим ко ће да победи у Хрватској. Победиће Милановић. Тако каже пасуљ пребранац. Ево шта каже пасуљ пребранац за 2025:
https://forum.krstarica.com/threads/vasa-predvidjanja-za-2025-godinu.1019132/

zapad je angazovao sve resurse da spasava vucica... od najgorih srpskih autosovinista koji "podrzavaju" studente do ovakvih idiota i susedne kroacije.
Нема од Вучића ништа. Разболеће се у ноге, тако каже пасуљ пребранац. Мораће да се повуче.

Нема од Вучића ништа. Разболеће се у ноге, тако каже пасуљ пребранац. Мораће да се повуче.
sta ce biti niko ne zna, mozemo samo pretpostavljati...verovatno ce biti negde u 3pm inkognito posle svega sta su napredni uradili ovom narodu...nece biti asadove srece da se vuce po stampi i da mu raste ego

Пасуљ пребранац каже да ће Вучић због болести морати да се повуче из политике. Биће у колицима. Доћи ће до сукоба за лидера у СНС-у између Вучевића и Брнабић. Доћи ће до компромиса. Премијер ће бити Селаковић, а Вучевић на челу странке. Брнабић ће се повући из политике.

sta ce biti niko ne zna, mozemo samo pretpostavljati...verovatno ce biti negde u 3pm inkognito posle svega sta su napredni uradili ovom narodu...nece biti asadove srece da se vuce po stampi i da mu raste ego
Неће га нико дирати. Сви ће га жалити као богаља. Биће у пензији.

no pasaran, ako nesto znam i u sta sam siguran u to sam.

milosevic je zavrsio na sudu
djiku su roknuli
ovaj ce da pobegne
Ма какво бежање. Наш народ је меканог срца. АВ иде на заслужени одмор у инвалидску и председничку пензију.

ovaj ce da pobegne
У свом излагању, Миливојевић је открио нове детаље о корупцији и злоупотреби власти, указујући на механизме манипулације и заташкавања истине у највишим државним структурама. Он је обећао да ће се лично залагати да Александар Вучић не побегне из земље док не буде кривично одговарао за своје поступке.
https://srbin.info/politika/novi-cv...ao-tuziocu-o-nadstresnici-pa-nestao/?lang=lat

Back