Кандидат за румунског председника Ђорђеску: Украјина је измишљена држава, биће подељена сто посто!

Imao sam simpatije za Ukrajinu ranije, ali pošto su se vezali za Klintone i ekipu, neka nestanu. Kladiš se na pogrešnu stranu, izgubiš, zbogom zauvek. Surovo, ali istinito.
Kao i Vučko ranije:

Problem je što ne stradaju političari koji birajju te strane, nego narod.

КАНДИДАТ ЗА РУМУНСКОГ ПРЕДСЕДНИКА ЂОРЂЕСКУ: Украјина је измишљена држава, биће подељена сто посто!​

КАНДИДАТ за председника Румуније Калин Ђорђеску изјавио је да је Украјина „измишљена држава“ коју ће поделити суседи.​

КАНДИДАТ ЗА РУМУНСКОГ ПРЕДСЕДНИКА ЂОРЂЕСКУ: Украјина је измишљена држава, биће подељена сто посто

AP Photo/Alexandru Dobre

Ово је рекао у интервјуу за CristoiuTv.

Свет се мења. Границе ће се мењати. Штавише, ако се промене границе, где ћемо ми бити? Имамо северну Буковину – интерес. Имамо Буџак, имамо северни Марамуреш – зар не? Од бившег Закарпатја. Још ће нешто остати Мађарима. Лавов ће припасти Пољацима и Малорусија - изјавио је Ђорђеску.

На питање о вероватноћи поделе Украјине, одговорио је потврдно.

- Сто посто, тако ће и бити. Па, они немају други пут! Пут ка некоме сличном решењу је неизбежан. Украјина је измишљена држава. То је Украјинска Совјетска Социјалистичка Република - рекао је Ђорђеску.

https://www.novosti.rs/c/planeta/sv...na-izmisljena-drzava-bice-podeljena-sto-posto

sve je vise glasova razuma unutar EU

Ukrajjna ce nestati

Boljsevicka tvorevina
Svaka je država izmišljena i produkt je ljudske misaone kreativnosti. Država nije stablo da postoji u realnosti, već isključivo produkt imaginacije.

ti ne postojis, tebe nema :lol:
Ne nego kad bi sve pojedinačne osobe nestale, ne bi preostala nikakva "država."

Radi se o zamišljenoj stvari. Znam da je to teško shvatiti za one kojima su Lukašenko i Vučić geniji

Čovek gleda rumunski interes
Gleda ruski interes, kao što je istraga MUP-a pokazala i dokazala.

NATO pobeđuje na svim frontovima, i pravoslavlje iščezava baš kao što su prozorljivi starci predskazali

URRAAAAAAA!!!!!!

И Бугарска жели један комад,Бесарабија је бугарска.Тамо живе око 250 хиљада Бугара,а у читавој Украјине живе 500 хиљада Бугара.

Jel to zvanican stav drzave, ili tvoji vlazni snovi?

Radi se o zamišljenoj stvari. Znam da je to teško shvatiti za one kojima su Lukašenko i Vučić geniji
Kad bi svi
ljudi na svijetu
baš kao sva,
djeca na svijetu
o kad bi svi
ljudi na svijetu
odlučili da.

e, tako ti zvucis

Da, primjetio sam da ovdje ljudi uopće ne shvaćaju da država ne postoji kao realitet izvan ljudske imaginacije. Ptice koje lete nebom ne primjećuju kada prijeđu državnu granicu, niti medvjed zna u kojem je trenutku unutar granica neke države, a kada prijeđe u drugu. Kada gledamo fizičku sliku našeg planeta iz svemira, ne vide se bilo kakve granice, ni obrisi političkog teritorija. Samo reljefna obilježja.

Ne razumijem zašto neki ne mogu shvatiti da je svaka država na svijetu izmišljena u nekom vremenskom trenutku. Država ne raste iz zemlje, nije plod na stablu. Čovjek je taj koji izmišlja države.

Kad bi svi
ljudi na svijetu
baš kao sva,
djeca na svijetu
o kad bi svi
ljudi na svijetu
odlučili da.

e, tako ti zvucis
Ograničen si. Čovjek je izmislio države. Država ne postoji kao realitet bez čovjekove imaginacije.

vazi, javi se kad procitas neki zabavniji roman pa krenes da se pravis pametan i mudar :lol:
I dalje ne shvataš? Kad bi populacija nestala, ne bi preostala nikakva država.

Radi se o zamišljenom entitetu. To je teško tebi da shvatiš jer je u pitanju Deda Mraz za odrasle

Back