Кандидат за румунског председника Ђорђеску: Украјина је измишљена држава, биће подељена сто посто!

Тихи

Starosedelac
Poruka
176.881

КАНДИДАТ ЗА РУМУНСКОГ ПРЕДСЕДНИКА ЂОРЂЕСКУ: Украјина је измишљена држава, биће подељена сто посто!​

КАНДИДАТ за председника Румуније Калин Ђорђеску изјавио је да је Украјина „измишљена држава“ коју ће поделити суседи.​

КАНДИДАТ ЗА РУМУНСКОГ ПРЕДСЕДНИКА ЂОРЂЕСКУ: Украјина је измишљена држава, биће подељена сто посто

AP Photo/Alexandru Dobre

Ово је рекао у интервјуу за CristoiuTv.

Свет се мења. Границе ће се мењати. Штавише, ако се промене границе, где ћемо ми бити? Имамо северну Буковину – интерес. Имамо Буџак, имамо северни Марамуреш – зар не? Од бившег Закарпатја. Још ће нешто остати Мађарима. Лавов ће припасти Пољацима и Малорусија - изјавио је Ђорђеску.

На питање о вероватноћи поделе Украјине, одговорио је потврдно.

- Сто посто, тако ће и бити. Па, они немају други пут! Пут ка некоме сличном решењу је неизбежан. Украјина је измишљена држава. То је Украјинска Совјетска Социјалистичка Република - рекао је Ђорђеску.

https://www.novosti.rs/c/planeta/sv...na-izmisljena-drzava-bice-podeljena-sto-posto

sve je vise glasova razuma unutar EU

Ukrajjna ce nestati

Boljsevicka tvorevina

Nagađanje. Verovatno će ostati samo bez ruskih teritorija, ostatak će biti Ukrajina. Mada ovako po retorici odma znaš da je proruski čovek, njima svaki intervju mora da sadrži propadanje nekoga. Ne znam dal sam ikada čuo od takvih ljudi izjave mira ;)

Ma, da li je moguće da su ovakvu "dušu" od čoveka hteli da istraže da li je strani plaćenik
A sto? Nije nikakav problem biti engleski i americki placenik , ima ih ko kusih pasa, pa onda mora neki biti i ruski.

Kosovo je ranije okupirala srpska Sluzba, ne znam o cemu pricas za ovo danas.

Kad se ne postuju srpske granice ne postuju se nicije

Sve ce Rusi to razvaliti i podeliti kome sta treba koliko

Ko misli da nece neka pokusa da ih spreci

Back