Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa kandidom sam se "druzila" vise od 5 godina (imala sam je u stolici). Nikada je nisam shvatala ozbiljno, mada je ona povremeno umela da mi napravi itekakav problem. Dovoljno je bilo da mi samo malo opadne imunitet, a ne samo kada primam antibiotike, i ona je bila tu, u grlu, vagini...dr:A nista sto vec ne znas,voce,povrce u svezem stanju,meso(piletina,curetina,junetina),riba.Izbegavaj slatkise.Jos 1 stvar kansen ne smes koristiti za vreme ciklusa.
Pozdrav!
Zivka:Sa kandidom sam se "druzila" vise od 5 godina (imala sam je u stolici). Nikada je nisam shvatala ozbiljno, mada je ona povremeno umela da mi napravi itekakav problem. Dovoljno je bilo da mi samo malo opadne imunitet, a ne samo kada primam antibiotike, i ona je bila tu, u grlu, vagini...dr:A nista sto vec ne znas,voce,povrce u svezem stanju,meso(piletina,curetina,junetina),riba.Izbegavaj slatkise.Jos 1 stvar kansen ne smes koristiti za vreme ciklusa.
Pozdrav!
Dosta sam citala o njoj, i cela prica se svela na pravilnu ishranu (Nistatin, Kansen, itd. pomazu samo u ocuvanju sluzokoze, oni je ne lece). Sprovela sam ozbiljnu dijetu, i evo vec godinu dana od kandide ni traga.
A to je - BEZ SECERA (odnosi se i na voce) I BRASNA. Preporucujem i CAJ protiv kandide koji proizvodi Institut "Josif Pancic", a apoteka se nalazi u Tadeusa Koscuskog, mada sam ga nalazila i u nekim bolje opremljenim apotekama.
Sa srecom!
Caj se pije, svakodnevno. Postoji uputstvo na kesici.Marguerite:Caj? Jel' se to pije ili se koristi za ispiranje? Pitanje mozda zvuci malo glupo, ali znate vec za gomilu saveta sa ispiranjem vagine svim i svacim...