Kanda, Kodža i Nebojša u Zappa Bazi za 1. januar

Baudrillard

Zaslužan član
Moderator
Poruka
125.503
Consecration Kanda Kodža i Nebojša KKN Provetravanje Devet Dev9t slike galerija fotografije Beograd


Beogradski sastav Kanda, Kodža i Nebojša će, u već tradicionalnom terminu, 1. januara odsvirati svoj novogodišnji koncert u Zappa bazi. Tog dana ispred benda KKN sviraće mladi bend KIKA.

Bend KKN je povodom ovog koncerta poručio: “Termin je odavno dobro poznat. Repertoar je dodatno armiran hitovima sa Betona. U duhu tradicije, mesto je sasvim novo – Zappa baza. Dajemo sve od sebe i u 2023.!”

Sredinom prošlog meseca, najaktivniji gitarski sastav Kanda Kodža i Nebojša objavio je svoj novi studijski album „Beton“ najavljen istoimenim singlom. Album „Beton“ je izazvao veliko interesovanje medija i fanova benda, pa nakon beogradske promocije, održali su i promociju albuma u Zagrebu gde su snimili i novi spot za pesmu „Tu i tamo, tamo tamo“.

Album hvale i hrvatski mediji te je u jutarnjem.hr izašla vest da ih je obradovao album „Beton“ na kojem KKN kako kažu “zvuče svirački čvršće i stilski čišće, koherentnije i energičnije nego na nekim ranijim izdanjima”, A na pitanje srpskog novinara našeg portala koja je to priča koju su hteli da ispričaju ovim albumom, pevač Oliver Nektarijević je izjavio: “Nije tu bilo neke namere, zaista, priča se ispričala sama. Ja mogu samo, kao svi matori ljudi, da kažem nešto tipa – živi dok si živ, probaj da uživaš u životu, iskoristi ga maksimalno, ceni svoj i tuđ život, trudi se da budeš dobar, pravedan.”

Informacije o ulaznicama​

Prvih 50 ulaznica su dostupne po ceni od 1.200 dinara, dok će u regularnoj prodaji koštati 1.500 din, a na dan koncerta 2.000 din.


balkanrock.com
 

Top