kancerogeni Beograd prevelik za ovako malu Srbiju

Da li je istina da strane sile planiraju da podele Beograd na severni-evropski i juzni- turski deo?

Hahaha glupost :lol:
Mada ima to konekcije,ali istorijske,severni deo,sremsko-banatski,severno od Save i Dunava ( gde i ja živim ) bio je deo Austro-ugarske monarhije,a južni, šumadijski deo Otomanske imperije. Danas nema ni Austo-ugarske monarhije ni Otomanske imperije...

Realno ovo jeste veliki problem - migarcije ka Beogradu su ogromne,a ako dodamo migracije iz države i negativan prirodni priraštaj (stopa mortaliteta veća je od stope nataliteta), Srbija e biti jedna pustara sa samo par velikih gradova - Beograd,Niš,Kragujevac i to je to...Plodnu zemlju i čiste krajeve ima da nam nasele Kinezima,Idijcima i ostaloj bagri koja se guši u svojim zemljama...

Pa seljoberi paljba iz BG u sela odakle ste se u isti dovukli i ima da se svede na milionce. Tek tada BG ce biti grad .

Aha! A ti to mislis da zdravim i pravim omladincima bez perspektive, tipa "navijac-huligan" gurnes motiku u ruke, vratis na njihovu dedovinu da pocnu da se bave proizvodnjom zdrave hrane za licne potrebe (voce,povrce,prasici,pililici)? :whistling:

NEMA SANSE pa cak i da im drzava isparcelise i ISPOKLANJA plodnu zemlju i pasnjake sirom Srbije. ILI:think:?????? Ispravite me ako gresim.:roll:

Sta je sada bilo? Nema ni jednog odgovora? Pa naravno, i smrdljivi zapad (u kome ce da bude mltretiran kao sluga do penzije) je svakome drazi nego livada i sljivar njegovog dede. Samo ne zaboravite da danas na zapadu 95% gastarbajtera sa obrazovanjem ne radi ono za sta se skolovalo, a velikih para vise nema. Tek koliko da se prezivi. Eeej moji Srbi.......:sad2::pop:

Back