Канцеларијски вук

Milojko11

Početnik
Poruka
37
Канцеларијски Вук и шалтерска хијена

су реалне препреке у стварном ослобођењу СРБИЈЕ од црвене жабокречине и жуте мрље на СРПСКОМ телу.

Не знам колико је људи свесно овог баласта који СРБИЈА носи у својим недрима...али је једно име ...па било оно и име марионетског председника само врх леденог брега који узима енергију и топлину тела СРПСКОГ народа.

Дакле...ДА новим изборима АЛИ

Такође и ДА расформирању структуре канцеларијских звери натопљених лењом јутарњом кафом , непрекидним трачевима и ситним чиновничким преварама крваво наплаћеним од жуљевитих народних руку и вредних народних глава.

СРБИЈА СРБИМА

Дакле...на нама је да обновимо херојску СРБИЈУ , умну СРБИЈУ и СЛОБОДНУ СРБИЈУ ...између осталог слободну и од поменутих испијача народног буџета и здраве енергије..

Они који су је сачували давајући своје животе за њу нас обавезују на то.

СРБИЈА СРБИМА

Poslednja izmena:
Не вреди Милојко, избори не решавају било шта - ЈЕДИНО МОТКА...

...........................................

A селекција оних који заслужују мотку ?

Ипак су избори право решење...а пре њих ОРГАНИЗОВАНОСТ и СВЕСТ .

Народ треба да схвати да има могућност избора и да ни у ком случају различити људи не представљају исти избор.

Жута маса је потпуно изгубила центар ротације овим изјавама немачке и шведске...и уз додатак резултата у економији СРБИЈЕ...то је сасвим довољно да их народ замени неким другим...у конкретној ситуацији СРБИЈЕ , напредњацима и народном коалицијом

Ако и та опција не покаже довољно квалитетних промена..па зато и постоје ванредни избори и промене.

Мотка треба да се користи у стриктно прописаним оквирима...и према закону...а ако закони нису добри треба да их мењамо.

Poslednja izmena:
Pa gde mogu medo ja da povedem narod kad nemam nikakvu reputaciju .

Гледај тебе...теби ни сви српски политички лидери заједно не могу да стани на црту.

Шта чекаш ?

:-))

Ako ocekujes da takvi sa reputacijom povedu narod, onda si se malo zayebo. Bune uvek dize sirotinja moj Milojko.
ps.Onda kada zasedne na poziciji, i kada se obogati, onda dolazi nova sirotinja koja se buni.... i tako u krug.

Канцеларијски Вук и шалтерска хијена

су реалне препреке у стварном ослобођењу СРБИЈЕ од црвене жабокречине и жуте мрље на СРПСКОМ телу.

Не знам колико је људи свесно овог баласта који СРБИЈА носи у својим недрима...али је једно име ...па било оно и име марионетског председника само врх леденог брега који узима енергију и топлину тела СРПСКОГ народа.

Дакле...ДА новим изборима АЛИ

Такође и ДА расформирању структуре канцеларијских звери натопљених лењом јутарњом кафом , непрекидним трачевима и ситним чиновничким преварама крваво наплаћеним од жуљевитих народних руку и вредних народних глава.

СРБИЈА СРБИМА

Иди на следећи шалтер!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Иди на следећи шалтер!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

.............................................................

Богами већ даценију ипо обилазим шалтере по свету у неколико земаља ...и нигде ...боље речени НИГДЕ нисам наишао на толико ароганције , непословности , неорганизованости , нељубазности као у мојој рођеној земљи.

Таман помислим како сам важна и поштована личност и онда ме пут нанесе на неки шалтер у СРБИЈИ или код неког гладног канцеларијског вука који још није почео да апсорбује јутрњу кафу....и онда помислим да сам нешто још одавно крив и да је управо та шалтерска хијена или тај канцеларијски вук судбински одређен да ме казни.

Мислим , ово је била шала. Уствари , после пар хладних и дрских речи или упутстава која упрво значе оно што си ти напшисао пожелим да му у две секунде пресечем гркљан...а онда се сетим да то није разлог због којег сам дошао на шалтер.

Прошле године сам увезао ауто у СРБИЈУ , прву пут.
На капији на дунав станици сачека ме , ко други него неки јад црвеногорски , ко зна по којој фамилијарној или племенској линији посађен ту.
Где идеш ? Имаш ли шпедитера? Могу ја да ти нађем доброг шпедитера ? Не треба , имам већ? Одакле си ? ....и још гомилу бесмислених питања и нуткања ....

А кад сам се враћао ...он поздрави и захвали на части (коју није добио).

Дакле...овој гомили упијача туђих пара могу да додам и царинског капијског шакала који је добро утрениран да испита туђу наивност и дубину џепова.

Doneti nove izborne zakone i kombinovati vecinski i proporcionalni izborni sistem.

.........................................................................

Добро јутро Мирославе ,

Ајде мало објасни тај комбиновани изборни систем и шта би ти променио у изборном закону.

Не мораш да елаборираш нашироко...али мало нас просветли.

Хвала унапред

.............................................................

Богами већ даценију ипо обилазим шалтере по свету у неколико земаља ...и нигде ...боље речени НИГДЕ нисам наишао на толико ароганције , непословности , неорганизованости , нељубазности као у мојој рођеној земљи.

Таман помислим како сам важна и поштована личност и онда ме пут нанесе на неки шалтер у СРБИЈИ или код неког гладног канцеларијског вука који још није почео да апсорбује јутрњу кафу....и онда помислим да сам нешто још одавно крив и да је управо та шалтерска хијена или тај канцеларијски вук судбински одређен да ме казни.

Мислим , ово је била шала. Уствари , после пар хладних и дрских речи или упутстава која упрво значе оно што си ти напшисао пожелим да му у две секунде пресечем гркљан...а онда се сетим да то није разлог због којег сам дошао на шалтер.

Прошле године сам увезао ауто у СРБИЈУ , прву пут.
На капији на дунав станици сачека ме , ко други него неки јад црвеногорски , ко зна по којој фамилијарној или племенској линији посађен ту.
Где идеш ? Имаш ли шпедитера? Могу ја да ти нађем доброг шпедитера ? Не треба , имам већ? Одакле си ? ....и још гомилу бесмислених питања и нуткања ....

А кад сам се враћао ...он поздрави и захвали на части (коју није добио).

Дакле...овој гомили упијача туђих пара могу да додам и царинског капијског шакала који је добро утрениран да испита туђу наивност и дубину џепова.

glavu secera...napisa covek davno...a ko da je napisa danas...

Не вреди Милојко, избори не решавају било шта - ЈЕДИНО МОТКА...

tacno. znam jednog bubasvabu, radio u opstinu ,koji je preziveo 4 sistema u srbiji i svaki put kad prethodni izgube vlast on odmah predje u pobednicku stranku................i tako evo 20 godina u opstini.........nijedna vlast ga ne dira jer je "za njih". uvatila se paucina oko njega i oslabio od nejela...........zena dolazi da ga izvuce iz kancelariju inace crknuce tamo od nerada i spavanja.

a bre ne obicna motka nego ona uneredjena.

.........................................................................

Добро јутро Мирославе ,

Ајде мало објасни тај комбиновани изборни систем и шта би ти променио у изборном закону.

Не мораш да елаборираш нашироко...али мало нас просветли.

Хвала унапред
Srbija bi imala onoliko izbornih podjedinica koliko Skupstina ima poslanika,a u podjedinici bio bi izabran kandidat koji bi dobio najveci broj glasova.
Stranka-lista bi u Srbiji imala ukupan broj poslanika zavisno od broja biraca koji su glasali za njene kandidate.
Detaljnije preko www.novacivilizacija.com sa napomenom da je ovakav izborni zakon najavljen u Politici prosle godine,ali su se sada o tome ucutali,jer to verovatno nebi odgovaralo postojecim strankama.

Back