Kanarski pas

Meni nije mnogo stalo do njegovog izgleda , on je pojava sa i bez usiju , on ima srce kao lav to je meni najbitnije. To sto kazete da gubi na izgledu, u pravu ste, ali ja sam resio, nema kupiranja.On ce biti moj pas ,pa onda je najbitnije kakav je za mene, a drugima ako se svidi,svidi , a ako ne sta cu im ja:)

Meni nije mnogo stalo do njegovog izgleda , on je pojava sa i bez usiju , on ima srce kao lav to je meni najbitnije. To sto kazete da gubi na izgledu, u pravu ste, ali ja sam resio, nema kupiranja.On ce biti moj pas ,pa onda je najbitnije kakav je za mene, a drugima ako se svidi,svidi , a ako ne sta cu im ja:)

Bravo! To se ceni!

Zdravo,imao sam prilike da vise puta vidim Dogo Canario uzivo i utisci su fascinantni. Mada vlasnik kaze da je totalno nepoverl;jiv prema drugim zivotinjama tj da ne trpi nista drugo na cetiri noge.
Da ne ispadne reklama necu postavljati link sa slikama pasa koji su u Nisu ali mislim da ce google dati puno slika.
Pozdrav

dobio sam stene uraaaa:eek:

Prilozi

• Lila.jpg
    Lila.jpg
    21,8 KB · Pregleda: 61
Nemam jos papire za nju.Treba da ih dobijem.Dobio sam stene od prijatelja, pa nisam hteo da ga odbijem.Meni papiri nisu toliko bitni, vaznije mi je da je ona ok i da je zdrava.Ako ne bude za izlozbe , sta ima veze.

Back