КАНАЛИЗАЦИЈА СА ПИНКА ПОНОВО КРЕЋЕ У ЕТАР

• Začetnik teme Začetnik teme Cer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Cer

Primećen član
Poruka
570
Пинк телевизија као шампион у тровању мозгова несрећних грађана и загађивању медијског простора, колико видим по новинским насловима (јер телевизију не гледам), креће са својом фармом. :dash:
Сувишан је сваки коментар, само желим пуно поштовање да изразим према Браниславу Лечићу који је одбио да учествује :ok:
П.С. Уместо назива ФАРМА, могли су ''емисију'' да назову СЕПТИЧКА ЈАМА

Канализација је почела са Бе92 и Великим братом. То је први пут да је код нас почело емитовање дебилних садржаја, којима је једина функција испирање мозгова. "Хитна помоћ" им је емисија која крши све медицинске кодексе, упадајући пацијентима у куће... То је директно угрожавање приватности пацијента и то у главном у тешким моментима, када ни окружење пацијента није довољно прибано да избаци тв екипу из куће.
Жалосно је што су и Пинк и Бе92 добиле националну фреквенцију и могу несметано да шире простаклук масовно кроз етар.

Канализација је почела са Бе92 и Великим братом. То је први пут да је код нас почело емитовање дебилних садржаја, којима је једина функција испирање мозгова. "Хитна помоћ" им је емисија која крши све медицинске кодексе, упадајући пацијентима у куће... То је директно угрожавање приватности пацијента и то у главном у тешким моментима, када ни окружење пацијента није довољно прибано да избаци тв екипу из куће.
Жалосно је што су и Пинк и Бе92 добиле националну фреквенцију и могу несметано да шире простаклук масовно кроз етар.

Да нисам у контакту са својом породицом, помислио бих да си ми најближи род.
Свака част на изнетом ставу. :ok:
Ја не гледам уопште телевизију, а и раније док сам укључивао телевизор, нисам имао меморисан Пинк и Б92, тако да не знам за ту нову ''емисију''. Б92 нисам хтео да помињем јер мој став националисте, према њима је препознатљив. Али код њих постоји или је постојало то неко истраживачко новинарство, и дотицали су ствари које нико није смео, а Велики брат их је умазао, да не кажем чиме.
Док је Пинк одувек био дно дна, од времена ЈУЛ-а преко времена ДОС-а, па ево сад су постали још гори. А народ је обична стока, ако немају шта да раде, нека мењају канале, или нека спавају, или нека читају, међутим примитивну стоку привлаче примитивни садржаји. :roll:

''Farma'' počinje u vreme kad mi budemo drali Amerikance u finalu Svetskog Prvenstva.

Ako je neka uteha, čisto sumnjam da će neko gledati taj ulazak, mada ne sumnjam da će Mitrović sutradan objaviti kako je 126 % srpske populacije to veče provelo ispred televizora, gledajući Lesandru, Amidžu, Zlatku Petrović, Eru Ojdanića, Marjana Rističevića, i ostale idole mladih.

Пинк телевизија као шампион у тровању мозгова несрећних грађана и загађивању медијског простора, колико видим по новинским насловима (јер телевизију не гледам), креће са својом фармом. :dash:
Сувишан је сваки коментар, само желим пуно поштовање да изразим према Браниславу Лечићу који је одбио да учествује :ok:
П.С. Уместо назива ФАРМА, могли су ''емисију'' да назову СЕПТИЧКА ЈАМА
Slažem se.

Pink pusta samo ono sto ljudi hoce da gledaju...a to je farma, a to je VB, a to je grandshow itd....

Канализација је почела са Бе92 и Великим братом. То је први пут да је код нас почело емитовање дебилних садржаја.....

Hahaha :):):):)
Ma nemoj mi reci....
A, recimo, Palma pre 15 godina? To su sve umetnicka dostignuca :):):

Pink pusta samo ono sto ljudi hoce da gledaju...a to je farma, a to je VB, a to je grandshow itd....

Hahaha :):):):)
Ma nemoj mi reci....
A, recimo, Palma pre 15 godina? To su sve umetnicka dostignuca :):):

Јес ти прочитао уводни пост?! Тема се односи на Фарму, али пре Фарме прва будалаштина, односно септичка јама, био је Велики Брат кога је емитовао Бе92. :rtfm:

Poslednja izmena:
Који народ?

Па ондаК им додели орден, кад већ тако сматраш. :mrgreen:

Pa onaj narod koji voli da gleda trash. A to je grand show, a to je veliki brat, a to je farma, a to je 48 sati sahrana, a to je poligraf...

Danasnji program je samo posledica (ne)ukusa koji se gradio tokom poslednjih xx godina...

Back